przed nami sztafeta mieszana w biathlonie... gram czechow w topr 3 po1,5
faworytami niby norwegowie, ktorzy maja samych medalistow w skladzie, Ekhoff, berger, bjoerndalen i svendsen
czesi maja wyrownany sklad bo jest Vitkova, ktora kolo 10tki sie miescila, soukalova, soukuppa i moravca czyli 3 medalistow, w tym jeden podwojny
francuzi maja beatrixa fourcada oraz bescond i najslabsze ognowi w postaci habert
jak dla mnie norwegowie faworytami ale ... francuzi sa w formie biegowej. ehhh a na koiec bjorndalen i berger beda chcieli sie pokazac... cholera nie wiem
"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce LUCATONISHOW
Ja gram na zwyciestwo Czechów, w bah mam kurs 4.0. Norwegowie lubią pudłowac i moim zdaniem będą sporo okrążen biegać karnych. Czesi wolniej, ale celniej.
Jestem zdruzgotany. Nie mam nic na koncie żeby grać u buków.
Wczoraj chciałem grać Barcę+PSG, dziś Bayern+Atletico, do tego kombo z tych czterech dwójek i z całej ligi mistrzów komplet ośmiu dwójek. Jak to wszystko siądzie to się popłaczę.
"I Play For The Name On The Front Of My Jersey, Not The Back"
BarcaQzYN pisze:Nie mam nic na koncie żeby grać u buków.
Są jeszcze naziemne. Ewentualnie można przelać kasę z konta bankowego, a jeśli tam masz pusto - jest to oznaka, że bukmacherka nie dla Ciebie, bo hazard wciąga.