Nowa II liga i niższe ligi polskie (zbiorczy)
Re: Nowa II liga
KS Polkowice najprawdopodobniej przestanie istnieć, zostaną tylko drużyny młodzieżowe.
W związku z tym są przymiarki do powrotu Damiana Ałdasia do Głogowa.
W związku z tym są przymiarki do powrotu Damiana Ałdasia do Głogowa.

Grzegorz Kurdziel pierwszym trenerem Polonii Bytom. Dziwna decyzja w stosunku do gościa, który po zakończeniu kariery trenował tylko bramkarzy.

A na ilu treningach Kurdziela byłeś odkąd został trenerem 
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
Z klubu mam informacje, że Kurdziel zna się bardzo dobrze na pracy z całym zespołem, nie jest to gość tylko od bramkarzy także u Nas dostanie szanse.
Lachowski też u Nas zagra, pojawi się 07.01 na pierwszym treningu.
Lachowski też u Nas zagra, pojawi się 07.01 na pierwszym treningu.
Przyznaję, że wiele treningów z jego udziałem nie widziałem. Teraz na pewno bliżej się przyjrzę jego pracy, bo jestem tego ciekaw. Nijak nie neguję, że mógłby być dobrym szkoleniowcem. Nie wiedziałem po prostu, że ma takie możliwości. Z Lachowskim też ciekawa wiadomość. Czyli kumple od ustawiania meczów znów się spotkają 

Chyba już Probierz dał dośc dużo możliwości Kurdzielowi, który także i u nas był od samego początku odpowiedzialny również za inne zajęcia, nie chcę palnąć głupoty więc nie napiszę jakie dokładnie. Klub i osoby bliskie klubowi twierdzą, że to fachowiec, więc trzeba zaufać.
Bartek Machaj poszedł do Miedzi, a Waldemar Gancarczyk rozwiązał kontrakt. Do środy mają zostać zakontraktowani nowi zawodnicy, w tym jeden z I ligi.

-
Kaczormistrz
- Administrator

- Reputacja: 0
Za to Polonia na wyjazdach gra "rewelacyjnie".
Nam też przydałoby się więcej punktów na wyjeździe choć tam więcej remisujemy niż przegrywamy na szczęście (bilans 2-5-3). Ale to głównie z wyjazdów brakuje nam tych pięciu punktów, które tracimy do drugiego w tabeli Górnika i sześciu do lidera z Głogowa. Na Ludowym wygląda to o wiele lepiej, bo bilans wynosi 7-3-1. Tu i tak szkoda tej porażki po samobójczym golu w końcówce z Kluczborkiem.

Chrobry zaczął rundę nieciekawie, chociaż remisy w Kluczborku i w Częstochowie to w sumie nie są złe wyniki, a z Zieloną Górą nie wykorzystali dwóch karnych i kilku sytuacji. Styl meczów wyjazdowych jednak nie powala i to martwi. Dobrze, że te wyjazdy dość łatwe są, bo z trudnych rywali to tylko Bytów i Sosnowiec. Resztę z czołówki podejmujemy u siebie (Górnik, Rozwój i Warta).
Świetnie w rundę weszli piłkarze Ruchu Zdzieszowice (komplet zwycięstw, w tym prestiżowe z Odrą), tragicznie za to Warta, ale Pani Prezes zainteresowana raczej Palikotem niż drużyną więc nic dziwnego.
Świetnie w rundę weszli piłkarze Ruchu Zdzieszowice (komplet zwycięstw, w tym prestiżowe z Odrą), tragicznie za to Warta, ale Pani Prezes zainteresowana raczej Palikotem niż drużyną więc nic dziwnego.

-
Kaczormistrz
- Administrator

- Reputacja: 0
Calisia tez weszla rewelacyjnie, chociaz nie wiem jakim cudem bo co tutaj sie dzieje to tragediaBoromir pisze:Chrobry zaczął rundę nieciekawie, chociaż remisy w Kluczborku i w Częstochowie to w sumie nie są złe wyniki, a z Zieloną Górą nie wykorzystali dwóch karnych i kilku sytuacji. Styl meczów wyjazdowych jednak nie powala i to martwi. Dobrze, że te wyjazdy dość łatwe są, bo z trudnych rywali to tylko Bytów i Sosnowiec. Resztę z czołówki podejmujemy u siebie (Górnik, Rozwój i Warta).