Komercha, bo Afrojack sie stoczyl, w porownaniu do tego co robil 4 lata temu. Typowo radiowy kawalek. I nie mowie, ze raperzy powinni brac udzial w elektornicznych kawalkach, a ze SD to raczej popularny artysta, wiec wrzucilem.Biały pisze:komercha bo? no chyba, że twoim zdaniem raper powinien rapować tylko pod bity dj premiera, ale wtedy raczej nie mamy o czym mówić.
---> Rap <---
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2463
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Re: ---> Rap <---
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

Mistrzostwo
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1147
- Kontakt:
To jest mistrzostwo. Nowy Locksmith wyszedł trzy dni temu, czyli 15. kwietnia, ale po tych trzech dniach mogę to nazwać albumem miesiąca. Świetna płyta, propsuję go.
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1492
- Kibicuję: WIDZEW
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Kontakt:
Nowy Pelson, SZTOS!! Podoba mi się ten Pelson, ostatnia EPka też była dojebana, ta wydaje się być na równie dobrym poziomie.
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

Carbon pisze:
Nowy Pelson, SZTOS!! Podoba mi się ten Pelson, ostatnia EPka też była dojebana, ta wydaje się być na równie dobrym poziomie.
Słuchałeś tego z dźwiękiem? Pelson przecież nie potrafi rapować, duka na tym bicie strasznie.
Drake pięknie rozpierdolił, Weezy też w formie wyższej niż w ostatnich miesiącach. Piękna płyta się szykuje.
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Kontakt:
Pięknie płynie.
OOOOOOOO, co teraz mam:
Pięknie płynie.
Większość bitów Sir Micha go zjada.
- Bienias
- Vamos Blaugrana
- Reputacja: 677
Bylem, widzialem i powiem krotko. Tede zyje i ma sie dobrze. Na Warsaw Challenge wszyscy przyszli na Tedego. Dal dobry show. Jak po tym klipie widac ludzi bylo duzo. Tym bardziej ze niedaleko byla sporo konkurencja w postaci Zeusa i Sokola. Dzis jest Dmx, ale w tym czasie gra Barca. szkoda bo chcialem pojsc.Carbon pisze:
Pięknie płynie.
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Kontakt:
Tutaj teledysk:
[k****] mać, on zjadł całą płytę. Masakra. Zajebisty bit, bo trzeba przyznać, że White House przyznali mu jeden z najlepszych instrumentali na całej płycie, i w dodatku Kę w formie to pewny sztos. A w dodatku KęKi szykuje już nowy album, po części zjadł także poprzedni rok, jakby miał to zrobić i w tym to byłaby masakra.
A ja jeszcze polecę Tau. Kielce są dumne.
[k****] mać, on zjadł całą płytę. Masakra. Zajebisty bit, bo trzeba przyznać, że White House przyznali mu jeden z najlepszych instrumentali na całej płycie, i w dodatku Kę w formie to pewny sztos. A w dodatku KęKi szykuje już nowy album, po części zjadł także poprzedni rok, jakby miał to zrobić i w tym to byłaby masakra.
A ja jeszcze polecę Tau. Kielce są dumne.