Popek królNoName1989 pisze:Az tak nisko upadamy?DDK pisze:Popek mistrz, to będzie hit tego lata zobaczycie.Arwin pisze:
Czo ten Popek?
---> Rap <---
Re: ---> Rap <---
Panowie kto teraz rozdaje karty w Stanach , interesuje mnie sama czołówka ,posłuchał bym coś konkretnego z USA 
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1147
- Kontakt:
Kendrick Lamar, Lil Wayne, The Game, Wiz Khalifa, Yelawolf, no i Em.
@E:
O jeszcze sobie o Juicy J i Ca$his, który tydzień temu album nowy wydał.
@E:
O jeszcze sobie o Juicy J i Ca$his, który tydzień temu album nowy wydał.
The Game, Wiz Khalifa
ta, jeszcze gucci mane i b.o.b. wiz khalifa nie nagrał w swojej dyskografii żadnej bardzo dobrej płyty.
janop, czekaj na CV
Ostatnio mocno mi się wkręciło "Motifs" od 20syla, polecam mocno
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Kontakt:
"Rolling Papers", wystarczy.Biały pisze:The Game, Wiz Khalifa
Wiz Khalifa nie nagrał w swojej dyskografii żadnej bardzo dobrej płyty.
I jeszcze w sumie Tygę bym polecił, ale jego styl trzeba lubieć.
Pod jakim względem rolling papers jest niby dobrą płytą? Nie licząc 2/3 kawałków ten krążek jest strasznie przeciętny, momentami się tego nie da słuchać.
pod kazdym szczegolnie polecam zajarac i posluchac jej na sluchawkach , jedna z lepszych plyt podczas takiego stanu a same bity wgniataja w ziemie ale jak nie jestes tylor to moze Ci sie nie podobac, ja uwazalem ja za przecietna do 5 przesluchania, teraz uwazam ze to wybitna plyta. sa gusta i gusciki ale nie stawiaj swoich ocen ponad wszystkimi
ja teraz katuje Krazy Life ŁaDżi i też jestem pozytywnie zaskoczony ze Bpton ma kolejnego mocnego gracza w kadrze
ja teraz katuje Krazy Life ŁaDżi i też jestem pozytywnie zaskoczony ze Bpton ma kolejnego mocnego gracza w kadrze
o walnelem gafe , nie chce mi sie edytowac kazdy ma prawo do bledow wiec powiem ze moj post wyzej odnosi sie do ONIFC 
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Kontakt:
Właśnie IMO "Rolling Papers">ONIFC, choć często spotykam się z różnymi opiniami.Etus2 pisze:o walnelem gafe , nie chce mi sie edytowac kazdy ma prawo do bledow wiec powiem ze moj post wyzej odnosi sie do ONIFC
no coz kazdy ma swoj gust
dla mnie ONIFC jest duzo bardziej dojrzalym albumem , mniej komercyjnym i mniej w nim hitów jednak podczas stanów w których Wiz przebywa cały czas ten album sprawdza sie wyśmienicie i mozna wyczuc ze przy doborze bitów był po "half pound in 7 days" 
Nowy Dope D.O.D. - bardzo solidny kawałek.
Przesłuchałem przed chwilą płytę HuczuHucz - Gdzie Wasze Ciała Porzucone ,i musze przyznać że konkret,jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ,jeszcze nie raz bedę ją słuchał,praktycznie niema słabych tracków na płycie ,fajnie posłuchac dobrego polskiego rapu 
piękne