A dlaczego niby Carew nie jest wzmocnieniem??? Ja uważam że to odbry napastnik i powinien się sprawdziać w lidze francuskiej!!!! Może nie jest jakimś wirtuozem ale to solidny, silny napastnik!Manumef pisze:John Carew to poważne wzmocnienie. No nieee. Poważnym wzmocnieniem to jest Camel Meriem w Monaco, ale nie norweg...Rossi pisze:Musiała by być jakś katastrofa bo inaczej Lyon jak zwykle w ostatnich latach zostawai rywali daleko z tyłu. Żaden zawodnik z pierwszego skłądu nie ubył co mnie zdziwiło a wzmocnienia są poważne(John Carew) Ja licze na PSG choć mają szans tylko iluzorycze.
Mistrz Francji 2005/ 2006
Liga Francuska jest bardzo wyrownana ,rozniece punktowe miedzy druzynami siegaja czasami nawet tylko 1 pkt. ,we francji czasem jeden meczmoze zadecydowac ,ze druzyna powiedzmy z 10 miejsca wskakuje na 3-4
Ja bym chciale ,zeby mistrzem Francji zostalo AS Monaco
bardzo sie wzmacniaja ,
Walka o mistrzostwo rozegra sie miedzy Monaco ,Lyon , PSG ,Marsylia
Pozdrawiam
Ja bym chciale ,zeby mistrzem Francji zostalo AS Monaco
Walka o mistrzostwo rozegra sie miedzy Monaco ,Lyon , PSG ,Marsylia
Pozdrawiam
Juventus & Widzew
I co powiesz po pierwszym oficjalnym meczu Carewa w barwach Lyonu?Manumef pisze:John Carew to poważne wzmocnienie. No nieee. Poważnym wzmocnieniem to jest Camel Meriem w Monaco, ale nie norweg...
ps Ktoś wie jak grał Hatem Ben Arfa????
Juz w tamtym sezonie stzrelał karne jak byl na boisku( puchar Francji). W meczach przedsezonowych o ile się nie myle tez juz stzrelił bramke i oczywisiice z karnego.pippen pisze:no chyba nieźle , jak wygrali.
A pozatym mają do niego duże zaufanie, bo bramka którą strzelił to był karny.
ps iech ktoś poda sklądy obu druzyn.
- maly_1236
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 0
Auxerre: Cool - Mignot, Jaurcs, Mathis, Violeau - Benoit Cheyrou, Poyet, Radet (Sagna 64'), Martin (Bolf 76') - Pieroni, Kahlenberg (Gauthier 64'). Trener: Jacques Santini.ps iech ktoś poda sklądy obu druzyn.
Lyon: Coupet - Diatta, Claudio Roberto, Cacapa, Monsoreau - Berthod, Ben Arfa, Frau, Govou (Malouda 54'), Pedretti (Mahamadou 62') - Carew (Nilmar 74'). Trener: Gerard Houllier.
Nie zagral Essien, bo dzisiaj czytalem ze Lyon uzgodnil juz warunki transferu tego pilkarza do Chelsea. Anglicy zaplaca za niego 21 milionów euro oraz dodatkowo 2 miliony jeśli wygrają Ligę Mistrzów. 23-letni piłkarz prawdopodobnie jutro przejdzie testy medyczne i będzie zarabiał na Stamford Bridge 60 tysięcy funtów tygodniowo.
Całe 18.Skończone w marcu.Powiedzcie mi ludzie, dlaczego we Francji umieją sobie poradzić z młodzierzą a u nas nie.Czy u nas nie ma ludzi myślących ? Listek jedź do Czech i nie wracaj bez czynówCris7 pisze:21 mln?mało...mogli jeszcze podnieść cene.W końcu kilka milionów w tą czy w tą to co dla Romka?![]()
A Ben Arfa to moim zdaniem największy francuski talent!Ile on ma 18 czy 19?
"Nie rodzimy się żydami, katolikami czy muzułmanami, tylko przyłączamy się do nich i dajemy im pieniądze, po czym uzyskujemy w ten sposób usprawiedliwienie naszej niechęci do innych."
BEZ WĄTPIENIA ZAŚ WYGRA LYON BEZ ŻADNEJ WALKI MOŻNA BY POWIEDZIEĆ NA LUZIE OCZYWISCIE JESLI NIKT NIE ODEJDZIE Z PODSTAWOWEGO SKŁADU
TROCHE MI SIE CHCE ŚMIAC JAK KOLEGA PIPPEN MÓWI O WZMOCNIENIACH PSG ,MARSYLI CZY LILLE WZMOCNIŁ TO SIĘ TYLKO LYON I TO WIDAĆ JAK CAREW WYMIATA W KAŻDYM MECZU 2 GOLE
NAPISZ KOGO DOBREGO POZYSKALI RYWALE LYONU
:lol
Wyłącz Capslock jak piszesz.
spoxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
TROCHE MI SIE CHCE ŚMIAC JAK KOLEGA PIPPEN MÓWI O WZMOCNIENIACH PSG ,MARSYLI CZY LILLE WZMOCNIŁ TO SIĘ TYLKO LYON I TO WIDAĆ JAK CAREW WYMIATA W KAŻDYM MECZU 2 GOLE
NAPISZ KOGO DOBREGO POZYSKALI RYWALE LYONU
Wyłącz Capslock jak piszesz.
spoxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Jesli Lyon nie zdominuje ligi to moze by ciekawie. Wszystko wskazuje na to, że niestety tak będzie. Do walki o tytuł może jedank właczy sie wiele zespołów (wszystkie z ankiety i moze ktoś jeszcze). Najbardziej chciałbym żeby wygrało Monaco.Kielich pisze:inne rozwiazanie jak obrona tytulu przez OL byloby przynajmniej dla mnie spora niespodzianka.
Ludzie Zasad
Bogi pisze:Powiedzcie mi ludzie, dlaczego we Francji umieją sobie poradzić z młodzierzą a u nas nie.Czy u nas nie ma ludzi myślących ? Listek jedź do Czech i nie wracaj bez czynów !
No bo tam jest do groma akademi piłkarskich, w meczach młodzieżowych nie stawia sie na wyniki tylko na jakość gry. U nas czesto na meczach trampkarzy trenerzy wydzierają sie na tych biednych chłopców jak im coś nie wyjdzie a przecież to napewno im nie pomaga. Za dużą wage przywiązuje sie do wyników i to moim zdaniem to jest wielki problem polskiej piłki.