Domek nr 10 (temat luźny)
Re: Domek nr 10 (temat luźny)
Duch, kibic AFC który w koszulce Spurs chadzał 
- Magnum
- Moderator

- Reputacja: 2311
- Kontakt:
Chemik, nie wiedziałem, że już wyjechałaś do USA.

Co, gdzie jak?!fieldy pisze:Duch, kibic AFC który w koszulce Spurs chadzał

Pomyliłeś Chemika z Carbonem.
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1373
- Kibicuję: AC Milan
Nawet jakbym się łapał (papierek na dostęp do danych NATO czy innego gówna, których wyrobienie nigdy nie było mi potrzebne + podyplomówka z IT - też do niczego nie było mi potrzebne).Ale 3,2k netto jak na Warszawę to nawet na porządne lokum nie starczy + delegacja na ch wie ile
Co do 5 netto - rynek jest taki, że doświadczony administrator to 6-ka, przy odrobinie szczęścia powyżej 10k - a tu dochodzi dostęp do informacji niejawnych...z taką pensją...przecież to proszenie się o kłopoty...nie wierze, że jakiś idiota to zamieścił...
Za takie pieniądze i z takimi kwalifikacjami - nie zgłosi się NIKT - kolejne ogłoszenie pod królika z ferajny, który już dawno został wybrany, albo szykuje się spektakularny sukces naszego kontrwywiadu ^^, bo tu aż prosi się o podsunięcie jakiegoś krecika...
No i pamiętajcie - bezpieczeństwa kraju najlepiej jakby strzegła osoba niepełnosprawna ^^
Co do 5 netto - rynek jest taki, że doświadczony administrator to 6-ka, przy odrobinie szczęścia powyżej 10k - a tu dochodzi dostęp do informacji niejawnych...z taką pensją...przecież to proszenie się o kłopoty...nie wierze, że jakiś idiota to zamieścił...
Za takie pieniądze i z takimi kwalifikacjami - nie zgłosi się NIKT - kolejne ogłoszenie pod królika z ferajny, który już dawno został wybrany, albo szykuje się spektakularny sukces naszego kontrwywiadu ^^, bo tu aż prosi się o podsunięcie jakiegoś krecika...
No i pamiętajcie - bezpieczeństwa kraju najlepiej jakby strzegła osoba niepełnosprawna ^^

- Duch
- Entuzjasta Kraftu

- Reputacja: 196
Nie będzie takiej sytuacjiMagnum pisze:Chemik, nie wiedziałem, że już wyjechałaś do USA.![]()
Co, gdzie jak?!fieldy pisze:Duch, kibic AFC który w koszulce Spurs chadzał
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1147
- Kontakt:
"That's my gay!" zaśmiane na głos.Magnum pisze:Chemik, nie wiedziałem, że już wyjechałaś do USA.![]()
W ogóle czemu ona wpisała sobie to całe "szczęśliwa w: ABQ", a następnie pisze, że mieszka w New York?
bo jest głupia
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
Sterroryzowany w nocy przez jebanego komara ! 
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Ja od wieczora mam doła-od poniedziałku wprowadzenie systemu 4-brygadowego - witaj sob-ndz w pracy,koniec z wolnymi weekendami i to ma przez 6-8 miechów aż jak halę w Żorach odbudują
Chamy skośnookie nie dadzą zarobić
:/ Wolę przez 6 miechów robić po 6 dni w tyg za setkę przynajmniej jakieś zysk,a tak ch*** oszczedząją 

Jeszcze będziesz żałował jak będą wycofywać 4-brygadówkę
sam już robie takim systemem jakiś rok i jest to naprawdę dobre. Raz że dodatek do 4-brygadówki, dwa że w tygodniu masz wolne na pozałatwianie jakiś spraw, 3 to kasy nie rozjebiesz przez weekend (a melanże były grube
), i po 4 to przez weekend spokój i cisza w pracy bo tych wszystkich skurwysyńskich kierowniczków, dyrektorków czy innych lamusów nie ma
Jedyne najgorsze to przestawić się na pracę w te weekendy. Ale to po msc już człowiek przyzwyczajony.
"Być nie mieć to odwieczny dylemat"
zebys wiedzilal ze zawisc.nigdy nie bylem na wakacjach. nawet nie wiem za bardzo co to znaczy. malo kto jezdzi. a co to jest wifi. ile to kosztuje to postaram sie miec wiecej tylko daj mi jakiegos cyganacloner pisze: "zawiść, zazdrość, zamiast starać się mieć więcej".
cloner "burzuj z wyspy ibiza" na admina
ulubiony liryczny zabijaka: "MVB" morderca
Jeżeli mówisz, że znikasz z forum na zawsze, a potem wracasz - nie jesteś idiotą prawdopodobnie - jesteś idiotą na pewno.
ulubiony liryczny zabijaka: "MVB" morderca
Jeżeli mówisz, że znikasz z forum na zawsze, a potem wracasz - nie jesteś idiotą prawdopodobnie - jesteś idiotą na pewno.
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1492
- Kibicuję: WIDZEW
Robiłem już 3 miesiące takim system to wiem jak to wygląda,oni też,bo jak ją wycofywali to firma była dużo stratna,że ją wogóle wprowadziła...BadBoy pisze:Jeszcze będziesz żałował jak będą wycofywać 4-brygadówkęsam już robie takim systemem jakiś rok i jest to naprawdę dobre. Raz że dodatek do 4-brygadówki, dwa że w tygodniu masz wolne na pozałatwianie jakiś spraw, 3 to kasy nie rozjebiesz przez weekend (a melanże były grube
), i po 4 to przez weekend spokój i cisza w pracy bo tych wszystkich skurwysyńskich kierowniczków, dyrektorków czy innych lamusów nie ma
Jedyne najgorsze to przestawić się na pracę w te weekendy. Ale to po msc już człowiek przyzwyczajony.
Mimo wszystko będziesz chciał iść ze znajomymi na imprezę to Ty w robocie
Nie ma,że nas z tych trzech brygad jeszcze porozrzucają to jeszcze skończą się moje układy na jakieś mecze LM, gdy popołudniówki albo nocki

- Rojiblanco
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2275
Pojebało ich z cenami za cytryny.
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1147
- Kontakt:
Jesień to najlepsza pora roku do płaczu i użalania się nad sobą. #potwierdzone_info
Także zważcie na moje posty. :s
Także zważcie na moje posty. :s