Z niczego, ale maskara.Dr.Football1 pisze:Ale bramka Keity. Leczna cos ostatnio pechowo.
O futbolu na luzie...
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
Re: O futbolu na luzie...
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Bramka Keity faktycznie kapitalna - miło, że akurat dziś to weszło, bo po części rekompensuje poprzednie 80 minut żałosnej kopaniny.
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8367
Ale piła od Januzaja do RVP. Ja tam cały czas widziałem z prawej Matę i się dziwiłem, że młody nie gra do Hiszpana, a ten wypatrzył wychodzącego RVPiego. Szacun.
Ładnie dzisiaj gra Januzaj, stara się jak cholera do tego to podanie, przy którym byłem pewien spalonego. Chyba chce odkupić swoje winy za mecz z WBA

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Tutaj bramka Keity, gdyby ktoś chciał zobaczyć:
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8367
Mój Boże, Rojo drugi dziś babol. Jak tak dalej pójdzie, podaruje Chelsea tego gola...
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2405
- Kontakt:
Też macie od jakiegoś czasu ciągłe problemu z Sopcastem?
Co próbuję tam coś włączyć to tylko pojawia się "can not access to sopcast service" albo "can not retrieve data".
Bardzo rzadko się włącza, a nawet jeśli to kolejny mecz nie odpali za cholerę.
Co próbuję tam coś włączyć to tylko pojawia się "can not access to sopcast service" albo "can not retrieve data".
- Dr.Football1
- I Don't Need No Doctor

- Reputacja: 1668
- Kontakt:
Mam to samo. Non stop pojawia sie u mnie "can not retrieve data".Kluchman pisze:Też macie od jakiegoś czasu ciągłe problemu z Sopcastem?
Ja już nie pamiętam, kiedy po razy ostatni oglądałem jakiś mecz przez SopCasta. 
- lukas_k
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
Trafienie Keity to stadiony świata, ale cały mecz to tragedia. Skorża znowu się wk... 
di natale jest król piłki tak jak lew jest król jungli
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
Też. A wy przez Acestream coś oglądacie ? Bo co zainstaluję na chwilę to nigdy nic nie działa.Dr.Football1 pisze:Mam to samo. Non stop pojawia sie u mnie "can not retrieve data".Kluchman pisze:Też macie od jakiegoś czasu ciągłe problemu z Sopcastem?
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
ja wczoraj Sunderland-Arsenal na ruskim sopcu widziałem, ale prawdą jest, że w zdecydowanej większości streamy nie dzialają.Sammyy pisze:Ja już nie pamiętam, kiedy po razy ostatni oglądałem jakiś mecz przez SopCasta
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
Ja oglądam bardzo często i nie narzekam. Jakość bardzo dobra, linków sporo. Tylko opóźnienia są problematyczne.Rezus pisze:A wy przez Acestream coś oglądacie ?
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
jakis flashowy link do united? nie musi byc po polsku. futbolhd zdechł