O futbolu na luzie...

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Czy podoba Ci się zniesienie zasady o golu na wyjeździe?

Tak
27
68%
Nie
6
15%
Nie wiem
3
8%
To zależy, czy mój klub na niej skorzystał/skorzysta
4
10%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Re: O futbolu na luzie...

Post autor: ozob »

Gdzie tam. Ja bardzo lubie i doceniem jago zawziecie do doskonalenia siebie, ale pilka nozna to nie tylko gra ofensywna.
Nuklearny Jezus w chmurze wodoru.
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Best Goalkeeper in the World.

PS. mam więcej. tylko z tego sezonu :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2241
Kibicuję: AC Milan

Post autor: Enjo »

Forumowi znawcy ocenili,ze Neuer to recznik i tyle.
Szkoda,ze niechec do tego,ze jest Niemcem(czy cholera wie do czego) przewaza nad zdrowym rozsądkiem.
Awatar użytkownika
Minor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Minor »

Wiadomo, jak ktoś uważa, że Neuer nie był najlepszym piłkarzem świata, to na pewno dlatego, że jest on Niemcem, albo jak nie to to na pewno przez to, że gra w Bayernie!

Weźcie chłopaki się nie ośmieszajcie, Neuer fajny golkiper, kto wie, pewnie nawet najlepszy na świecie, ale poziomu Ronaldo czy Messiego to on nawet w snach nie powąchał.
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post autor: MGiggs »

EnJoy pisze:Forumowi znawcy ocenili,ze Neuer to recznik i tyle.
Szkoda,ze niechec do tego,ze jest Niemcem(czy cholera wie do czego) przewaza nad zdrowym rozsądkiem.
prosze o cytat z ręcznikiem
If I had to choose between dribbling past 5 players and scoring from 40 yards at Anfield or shagging Miss World,it’d be a hard choice. Thankfully, I’ve done both.
Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post autor: Carbon »

Ale tu nie chodzi o "Złotą Piłkę" tylko śmiechawy pseudofanów Neuera, że nikt do niego nie ma nawet podbiegu. Sorki, ale De Gea > Neuer jeśli chodzi o jesień i zimę tego roku. Kamil jak ma, to pokaże więcej. Neuer czasami zagra ładnie piętką czy główką wychodząc z bramki i zaczynają się nad nim wielkie zachwyty. Zresztą, spójrzmy też na to, jaki zespół ma Neuer przed sobą, a jaki De Gea. Bayernowi w Niemczech nikt podskoczyć nie może, Niemiec ma ten komfort, że wie, że takie sytuacja jak ta z trzeciego gifa się zdarzyć nie mogą. A David? Ma przed sobą linię pokrak tak naprawdę, w dodatku United ma o lata świetlne mocniejszych przeciwników niż Monachijczycy.
Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2432

Post autor: League »

Carbon pisze:w dodatku United ma o lata świetlne mocniejszych przeciwników niż Monachijczycy.
No wszyscy wiedzą że Stoke by Barcelonę wdeptało w ziemię :rotfl:
:ozob:
Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post autor: Carbon »

Tomusmc pisze:
Carbon pisze:Sędzia, ty szmato, znowu okradasz z bramki. No cóż, Juve dziś z 12. zawodnikiem(i nie są nim kibice)...
Co Ty pierdolisz człowieku. Jeszcze powiedz, że faulu na Buffonie nie było :rotfl4:
A powrócę sobie.

Naprawdę, dalej ciężko stąd powiedzieć czy był. To Buffon wszedł w Koulibaly'ego. Tak mniej więcej z tych kamer widać, zawodnik Napoli niewiele widział, więc o winie ciężko mówić.

League pisze:
Carbon pisze:w dodatku United ma o lata świetlne mocniejszych przeciwników niż Monachijczycy.
No wszyscy wiedzą że Stoke by Barcelonę wdeptało w ziemię :rotfl:
:angry:
Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2463
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post autor: HMK »

Wszystko znowu pompowane, ze niby Neuer wygra, a skonczylo sie tak jak roku z Riberym.

@janop
Ja cholernie zaluje, ze nijak nie wyrozniono Modricia. Nawet do jedenastki roku sie nie zalapal, a wedlug mnie moglby sie spokojnie znalezc w trojce, gdyby Chorwacja doszla co najmniej do cwiercfinalu. Tym bardziej, ze ma za soba swietny rok.
FRYDERYK SZOPEN pisze:Tak tak... jesli juz chcesz byc taki "obiektywny" to chyba Lahma.
Ter Stegen lepiej by sie nadawal.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd
Obrazek Obrazek
cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post autor: cruel »

Moze zrobi ktorys mod ankiete w tym temacie, najlepszy bramkasz swiata? Courtois, DDG, Neuer i moze ktos tam jeszcze, ciekawe jakie beda wyniki
Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2463
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post autor: HMK »

Iker :mrgreen:
Ja bym Navasa dorzucil, bo potencjal bardzo duzy.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post autor: FRYDERYK SZOPEN »

Chwila, chodzi o Zlota Pilka dla Neuera czy Neuer najlepszy bramkarz swiata? Bo jesli chodzi o pierwsze to nie ma szans, zaden bramkarz nie jest najlepszym pilkarzem i szczerze mowiac nie powinno byc dojcza -ani zadnego innego bramkarza- wogole w finalowej trojce. Natomiast drugie -najlepszy bramkarz swiata- jest jak najbardziej prawdziwe.
Chemik pisze: Ja bym Navasa dorzucil, bo potencjal bardzo duzy.
Z jakiej niby racji? Za siedzenie na ławie w Madrycie?
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 718

Post autor: mete »

Ja swoim postem nie miałem zamiaru umniejszać umiejetności Neuera. Moim zdaniem jest to obecnie najlepszy bramkarz świata. Po prostu jest regularny od dłuższego czasu. Choć moim zdaniem nie ma wielkiej przepaści pomiędzy nim a De Geą jak tu się stara wmówić w ostatnim czasie. Hiszpan jest niesamowity w ostatnim czasie i żaden przytyk dla Niemca stawianie ich na równi czy coś takiego.

Natomiast jeżeli chodzi o ZP to Neuer na nią w żadnym wypadku nie zasłużył. Fakt jest taki, że dopóki Ronaldo i Messi będą grali na 60-70% swojej formy to nikt do nich nie ma startu. A przypominam nagroda jest dla najlepszego gracza a nie dla tego, który wygrał najwięcej pucharów. Wydaje mi się, że na siłę stara się znaleźć kogoś kto zdobędzie nagrodę, bo już trochę nudne jest przyznawanie jej na zmianę Messiemu czy Ronaldo.
Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post autor: FRYDERYK SZOPEN »

Lewandowski powiedzial ze glosował w.... sierpniu. W sierpniu! Nie wiem o co chodzi z ta nagrodą, wynika z tego ze to nie jest zadna nagroda za rok tylko za sezon. Raz przedluzaja glosowania bo ktos wypłakuje sie w mediach, raz glosuja w sierpniu. Kompletna dezorganizacja.
Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 122

Post autor: Sammyy »

Lewy przy okazji przeprosił Neuera, że nie dał go na pierwszym miejscu. :haha:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”