O futbolu na luzie...
Re: O futbolu na luzie...
Gdzie tam. Ja bardzo lubie i doceniem jago zawziecie do doskonalenia siebie, ale pilka nozna to nie tylko gra ofensywna.
Nuklearny Jezus w chmurze wodoru.
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2241
- Kibicuję: AC Milan
Forumowi znawcy ocenili,ze Neuer to recznik i tyle.
Szkoda,ze niechec do tego,ze jest Niemcem(czy cholera wie do czego) przewaza nad zdrowym rozsądkiem.
Szkoda,ze niechec do tego,ze jest Niemcem(czy cholera wie do czego) przewaza nad zdrowym rozsądkiem.
Wiadomo, jak ktoś uważa, że Neuer nie był najlepszym piłkarzem świata, to na pewno dlatego, że jest on Niemcem, albo jak nie to to na pewno przez to, że gra w Bayernie!
Weźcie chłopaki się nie ośmieszajcie, Neuer fajny golkiper, kto wie, pewnie nawet najlepszy na świecie, ale poziomu Ronaldo czy Messiego to on nawet w snach nie powąchał.
Weźcie chłopaki się nie ośmieszajcie, Neuer fajny golkiper, kto wie, pewnie nawet najlepszy na świecie, ale poziomu Ronaldo czy Messiego to on nawet w snach nie powąchał.
prosze o cytat z ręcznikiemEnJoy pisze:Forumowi znawcy ocenili,ze Neuer to recznik i tyle.
If I had to choose between dribbling past 5 players and scoring from 40 yards at Anfield or shagging Miss World,it’d be a hard choice. Thankfully, I’ve done both.
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1147
- Kontakt:
Ale tu nie chodzi o "Złotą Piłkę" tylko śmiechawy pseudofanów Neuera, że nikt do niego nie ma nawet podbiegu. Sorki, ale De Gea > Neuer jeśli chodzi o jesień i zimę tego roku. Kamil jak ma, to pokaże więcej. Neuer czasami zagra ładnie piętką czy główką wychodząc z bramki i zaczynają się nad nim wielkie zachwyty. Zresztą, spójrzmy też na to, jaki zespół ma Neuer przed sobą, a jaki De Gea. Bayernowi w Niemczech nikt podskoczyć nie może, Niemiec ma ten komfort, że wie, że takie sytuacja jak ta z trzeciego gifa się zdarzyć nie mogą. A David? Ma przed sobą linię pokrak tak naprawdę, w dodatku United ma o lata świetlne mocniejszych przeciwników niż Monachijczycy.
No wszyscy wiedzą że Stoke by Barcelonę wdeptało w ziemięCarbon pisze:w dodatku United ma o lata świetlne mocniejszych przeciwników niż Monachijczycy.
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1147
- Kontakt:
A powrócę sobie.Tomusmc pisze:Co Ty pierdolisz człowieku. Jeszcze powiedz, że faulu na Buffonie nie byłoCarbon pisze:Sędzia, ty szmato, znowu okradasz z bramki. No cóż, Juve dziś z 12. zawodnikiem(i nie są nim kibice)...
Naprawdę, dalej ciężko stąd powiedzieć czy był. To Buffon wszedł w Koulibaly'ego. Tak mniej więcej z tych kamer widać, zawodnik Napoli niewiele widział, więc o winie ciężko mówić.
League pisze:No wszyscy wiedzą że Stoke by Barcelonę wdeptało w ziemięCarbon pisze:w dodatku United ma o lata świetlne mocniejszych przeciwników niż Monachijczycy.
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2463
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Wszystko znowu pompowane, ze niby Neuer wygra, a skonczylo sie tak jak roku z Riberym.
@janop
Ja cholernie zaluje, ze nijak nie wyrozniono Modricia. Nawet do jedenastki roku sie nie zalapal, a wedlug mnie moglby sie spokojnie znalezc w trojce, gdyby Chorwacja doszla co najmniej do cwiercfinalu. Tym bardziej, ze ma za soba swietny rok.
@janop
Ja cholernie zaluje, ze nijak nie wyrozniono Modricia. Nawet do jedenastki roku sie nie zalapal, a wedlug mnie moglby sie spokojnie znalezc w trojce, gdyby Chorwacja doszla co najmniej do cwiercfinalu. Tym bardziej, ze ma za soba swietny rok.
Ter Stegen lepiej by sie nadawal.FRYDERYK SZOPEN pisze:Tak tak... jesli juz chcesz byc taki "obiektywny" to chyba Lahma.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

Moze zrobi ktorys mod ankiete w tym temacie, najlepszy bramkasz swiata? Courtois, DDG, Neuer i moze ktos tam jeszcze, ciekawe jakie beda wyniki
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2463
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Iker
Ja bym Navasa dorzucil, bo potencjal bardzo duzy.
Ja bym Navasa dorzucil, bo potencjal bardzo duzy.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- FRYDERYK SZOPEN
- Kapitan

- Reputacja: 117
Chwila, chodzi o Zlota Pilka dla Neuera czy Neuer najlepszy bramkarz swiata? Bo jesli chodzi o pierwsze to nie ma szans, zaden bramkarz nie jest najlepszym pilkarzem i szczerze mowiac nie powinno byc dojcza -ani zadnego innego bramkarza- wogole w finalowej trojce. Natomiast drugie -najlepszy bramkarz swiata- jest jak najbardziej prawdziwe.
Z jakiej niby racji? Za siedzenie na ławie w Madrycie?Chemik pisze: Ja bym Navasa dorzucil, bo potencjal bardzo duzy.
Ja swoim postem nie miałem zamiaru umniejszać umiejetności Neuera. Moim zdaniem jest to obecnie najlepszy bramkarz świata. Po prostu jest regularny od dłuższego czasu. Choć moim zdaniem nie ma wielkiej przepaści pomiędzy nim a De Geą jak tu się stara wmówić w ostatnim czasie. Hiszpan jest niesamowity w ostatnim czasie i żaden przytyk dla Niemca stawianie ich na równi czy coś takiego.
Natomiast jeżeli chodzi o ZP to Neuer na nią w żadnym wypadku nie zasłużył. Fakt jest taki, że dopóki Ronaldo i Messi będą grali na 60-70% swojej formy to nikt do nich nie ma startu. A przypominam nagroda jest dla najlepszego gracza a nie dla tego, który wygrał najwięcej pucharów. Wydaje mi się, że na siłę stara się znaleźć kogoś kto zdobędzie nagrodę, bo już trochę nudne jest przyznawanie jej na zmianę Messiemu czy Ronaldo.
Natomiast jeżeli chodzi o ZP to Neuer na nią w żadnym wypadku nie zasłużył. Fakt jest taki, że dopóki Ronaldo i Messi będą grali na 60-70% swojej formy to nikt do nich nie ma startu. A przypominam nagroda jest dla najlepszego gracza a nie dla tego, który wygrał najwięcej pucharów. Wydaje mi się, że na siłę stara się znaleźć kogoś kto zdobędzie nagrodę, bo już trochę nudne jest przyznawanie jej na zmianę Messiemu czy Ronaldo.
- FRYDERYK SZOPEN
- Kapitan

- Reputacja: 117
Lewandowski powiedzial ze glosował w.... sierpniu. W sierpniu! Nie wiem o co chodzi z ta nagrodą, wynika z tego ze to nie jest zadna nagroda za rok tylko za sezon. Raz przedluzaja glosowania bo ktos wypłakuje sie w mediach, raz glosuja w sierpniu. Kompletna dezorganizacja.
Lewy przy okazji przeprosił Neuera, że nie dał go na pierwszym miejscu.