Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
bagg pisze:Dzięki Pasztet A nie masz może jeszcze jakiegoś dobrego prawego pomocnika bo Grisales jest teraz na wypożyczeniu a ja potrzebuje zawodnika na teraz
z shalke jest tez dobry mimun azaugha cośtamtam albo aquinaga mozesz tez kupic zurawia boo na prawym skrzydle dobrze gra
mam do was prosbe mozecie mi podac jakiegos dobrego prawego obronce do at.madrid , wiem ze bylo juz to pytanie ale podal ktos daniela alvesa z sevili ale on nie mam paszportu , ten obronca moze byc do 10 mln funtow
van den borre mam i nigel de jong mam ale jakis innych byscie proponowali ja sie intresuje HINKELEM z sttutgartu ale nie wiem czy sie u mnie sprawdzi jak juz go ktos mial to napiszcie czy jest dobry i sie sprawdzil w waszych klubach
Hinkel nie jest najlepszy w tej grze. Ja, ci polecam Lahma. Jest najlepszym zawodnikiem na prawą obrone w tej grze. Może tez grac na lewej. Ma bardzo duzo asyst w sezonie. Polecam...
Lahm. Jeśli Ci dobrze pójdzie mozesz go mieć nawet za 5mln, ale głównie odchodzi za ok. 14 mln €. Sprawdź Miguela. Ja sam nim nie grałem, ale podobno dobry jest