FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
lucas19
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: lucas19 »

Potrzebuje bramkarza do wiselki??
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post autor: kama_reda »

kama_reda pisze:Gram Villarreal i mam chyba 6 albo 7 zagranicznych, a mozna zgłosić tylko trzech :? Czy jest jakaś rada, sposób, abym mógł zgłosić wszystkich. Na poprzednich stronach ktoś już opisywał jak da się ten przepis ominąć, ale już nie pamiętam i nie chce mi się przelatywać kilkunastu stron do tyłu.

Nikt nie chce ze mną rozgrywać sparingów, co mam zrobić, zeby chcieli, oferuje im najwiecej pieniędzy ile mozna, ale i tak sie nie chcą zgodzić :?

Ponawiam pytania, narazie nie uzyskałem odpowiedzi
piwus pisze:kama_reda napisał:
Czy jest jakaś rada, sposób, abym mógł zgłosić wszystkich. Na poprzednich stronach ktoś już opisywał jak da się ten przepis ominąć, ale już nie pamiętam i nie chce mi się przelatywać kilkunastu stron do tyłu.

Chyba można ich zgłosić do kadry "B", a potem przenieść do pierwszego składu. Ale specem się nie czuję .

Ale ja musze przyznać im numery i wtedy są zgłoszeni, czyli jak przesune ich do rezerw to nie będą mieli numerów i co na boisku potem bez numerów :shock: :?:
Chciałem pozdrowić, Marylę Rodowicz.
Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Niklos »

Czy ktoś z was ściągał może wymienionych piłkarzy ??
:arrow: Naldo ( OŚ )
:arrow: Ruiz (WNŚ)

Ja tak to jak wam grali ?? Czekam na odp. Dzienx :)
Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post autor: Dombroś »

kama_reda pisze:Ale ja musze przyznać im numery i wtedy są zgłoszeni, czyli jak przesune ich do rezerw to nie będą mieli numerów i co na boisku potem bez numerów?
Nie bój się jak zgłosisz ich do jadry B a potem wstawisz do pierwszego zesopłu to przed meczem poprosi cie oto abyś popszypisywał numery graczom. Ale jeżeli któryś numerek przypisany innemu graczowi to poprostu będziesz mógł dać mu numer wolny :wink: Ale i tak będzie to troszke kosmiczny numer.......
Obrazek
"Nie lubię oglądać Ronaldinho, bo wiem, że nigdy nie będę grał tak jak on"- F.Torres
lucas19
Junior
Junior

U mnie w wiselce naldo narazie sprawdza sie dobrze.
gianbuffon
Skład B
Skład B

Post autor: gianbuffon »

lucas19 pisze:Potrzebuje bramkarza do wiselki??
jesli jeszcze zdazysz to polecam diego daniel barreto, mialem go u siebie w wiselce i naprawde wymiata, ma dobry refleks i w dodatku wezmiesz go na poczatku gry za darmo! polecam tez sebastiana saje (ok 1,2 mln euro), akinfeev, lastuvka i mlodzi: chico i lasse staw. z polakow: janukiewicz, kieszek.
lucas19
Junior
Junior

Saja, lastuvka, baretto nie chca ze mna podpisac kontraktu.Janukiewicza czymam narazie w rezerwach,potrzeba mi dobrego bramkarza bo przez majdana przegralem puchar uefa:)
Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post autor: spyrczak »

Niklos pisze:Czy ktoś z was ściągał może wymienionych piłkarzy ??
Naldo ( OŚ )
Ruiz (WNŚ)
Ja w NEC Nijmegen mam Naldo i jestem bardzo zadowolony z jego uslug :) Poprostu swietny obronca, bez niego nie wygralbym Ligi Mistzrow :) Goraco polecam :);)
Obrazek
BAYERN BAYERN ÜBER ALLES... BALLACK FOREVER...
I will never forget You... ;)
Awatar użytkownika
Skibal
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post autor: Skibal »

Ja też mam Naldo w AEK'U. Poniżej 7 nigdy nie schodzi. Polecam też Javiera Arizalę. Świetny lewy obrońca strzelającyn dużo bramek z dystansu.
Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Rom$on »

Dombroś pisze:
kama_reda pisze:Ale ja musze przyznać im numery i wtedy są zgłoszeni, czyli jak przesune ich do rezerw to nie będą mieli numerów i co na boisku potem bez numerów?
Nie bój się jak zgłosisz ich do jadry B a potem wstawisz do pierwszego zesopłu to przed meczem poprosi cie oto abyś popszypisywał numery graczom. Ale jeżeli któryś numerek przypisany innemu graczowi to poprostu będziesz mógł dać mu numer wolny :wink: Ale i tak będzie to troszke kosmiczny numer.......
Jaki kosmiczny. Nie gadaj głupot dostanie kolejny wolny numer, ajak wszystkie są zajęte to dostanie 26, 27 itd...
Twierdza Wrocław
Obrazek
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post autor: RoRo »

Rom$on pisze:
Dombroś pisze:
Jaki kosmiczny. Nie gadaj głupot dostanie kolejny wolny numer, ajak wszystkie są zajęte to dostanie 26, 27 itd...
W CMie 01-02 mozna bylo samemu dobierac numery a juz w 03-04 np gra sama wybiera numer. Troche zrabali ale trudno :]

POZDRO
Obrazek

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005 :]
Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Rom$on »

RoRo pisze:
Rom$on pisze:
Dombroś pisze: Nie bój się jak zgłosisz ich do jadry B a potem wstawisz do pierwszego zesopłu to przed meczem poprosi cie oto abyś popszypisywał numery graczom. Ale jeżeli któryś numerek przypisany innemu graczowi to poprostu będziesz mógł dać mu numer wolny :wink: Ale i tak będzie to troszke kosmiczny numer.......
W CMie 01-02 mozna bylo samemu dobierac numery a juz w 03-04 np gra sama wybiera numer. Troche zrabali ale trudno :]

POZDRO
Jak to?? przecież tam można było i dawać samemu dowolne numery to samo w FMie.
Twierdza Wrocław
Obrazek
Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Niklos »

lucas19 pisze:Saja, lastuvka, baretto nie chca ze mna podpisac kontraktu.Janukiewicza czymam narazie w rezerwach,potrzeba mi dobrego bramkarza bo przez majdana przegralem puchar uefa:)
:arrow: Kamil Rylka - wygryz u mnie Majdana ze składu i broni dobrze srednia jego to 6.90
:arrow: Malkowski ( nie pamietam imienia) , rezerwowy bramkarz Feynordu
wkscukier
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: wkscukier »

potzrebuje dobrego bramkarza do MaN U chociaż Tim Howard Był najlepszym bramarzem roku to mnie wydaje sie cienki
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi »

wkscukier pisze:potzrebuje dobrego bramkarza do MaN U chociaż Tim Howard Był najlepszym bramarzem roku to mnie wydaje sie cienki
Ja ci polece Lastuvka z Szachtara dla mnie najlepszy barmkarz w grze 8)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”