najlepsze teledyski
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
Mnie się podoba najnowszy klip Coldplay - Fix You. Naturalnie dla większości ich teledyski są do bani, ale mnie się podobają... 
Co do klipów Gorillaz to fakt, mają nezłe, chociaż zespół jest nieco słaby.
Pozdrawiam.
Co do klipów Gorillaz to fakt, mają nezłe, chociaż zespół jest nieco słaby.
Pozdrawiam.
The land, sea, rivers, trees, the stars, the sky
That and this
We're part of a bigger plan
Don't know what it is...
That and this
We're part of a bigger plan
Don't know what it is...
Widzę, że niektórym w teledyskach chodzi głównie o to żęby były ładnie panie, które tańczą równie ładnie
i najlepiej żeby były jak najskromniej ubrane
Można i tak. Ja polecam teledyski:
Flipsyde - Someday
naprawdę świetny pomysł ktoś miał z tym teledyskiem 
Natalia Imbrugalia - Shiver teledysk a'la Bond
ostatnio większość imprezowych Numer Raz'a
Eminem - robi fajne, śmieszne kawałki lub takie, które mogą Nam zadawać wiele pytań
Game feat. 50 cent - Hate it or love it
Flipsyde - Someday
Natalia Imbrugalia - Shiver teledysk a'la Bond
ostatnio większość imprezowych Numer Raz'a
Eminem - robi fajne, śmieszne kawałki lub takie, które mogą Nam zadawać wiele pytań
Game feat. 50 cent - Hate it or love it
Zauważyłem że większość z prezentowanych teledysków to klipy "artystów" promowanych nachalnie przez meia. Z tego powodu przedstawie Wam krótka listę klipów, których obecność w telewizji jest rzeczą rzadką:
1 Slayer- Seasons in the abyss (mój ulubiony teledysk)
2 Pantera-I'm broken
3 Morbid Angel-God of emptiness
4 Hypocrisy-Roswell'47
5 Behemoth-Decades of therion (najlepszy polski teledysk ale to sie chyba zmieni-chodzi mi o to co napisze kilka linijek niżej)
6 Metallica-One
7 Immortal-
Bashyrkh (to nie bełkot tylko istotne dla zespolu słowo-zainteresowani wiedzą o co chodzi)
8 Sepultura-Territory
9 Kreator-Betrayer
10 Satyricon-Mother north (tym, którzy myślą, że black metal to satanistyczna łupankaa dedykuje tą piosenke i klip-może zmienicie zdanie ale nie licze na to...)
Zwracam uwagę na zespół Behemoth, który we wrzesniu ma zaprezentować kolejny teledysk-zapowiada się najlepszy polski klip w historii (a zpewnością będzie to teledysk najbardziej oburzający dla wielu-jesli kochaliście JP2 to lepiej trzymajcie sie od tego klipu z daleka). Nie mogę sie tego arcydzieła doczekać.
Ave Newcastle United! Kiedyś to my zdobędziemy Ligę Mistrzów.
1 Slayer- Seasons in the abyss (mój ulubiony teledysk)
2 Pantera-I'm broken
3 Morbid Angel-God of emptiness
4 Hypocrisy-Roswell'47
5 Behemoth-Decades of therion (najlepszy polski teledysk ale to sie chyba zmieni-chodzi mi o to co napisze kilka linijek niżej)
6 Metallica-One
7 Immortal-
Bashyrkh (to nie bełkot tylko istotne dla zespolu słowo-zainteresowani wiedzą o co chodzi)
8 Sepultura-Territory
9 Kreator-Betrayer
10 Satyricon-Mother north (tym, którzy myślą, że black metal to satanistyczna łupankaa dedykuje tą piosenke i klip-może zmienicie zdanie ale nie licze na to...)
Zwracam uwagę na zespół Behemoth, który we wrzesniu ma zaprezentować kolejny teledysk-zapowiada się najlepszy polski klip w historii (a zpewnością będzie to teledysk najbardziej oburzający dla wielu-jesli kochaliście JP2 to lepiej trzymajcie sie od tego klipu z daleka). Nie mogę sie tego arcydzieła doczekać.
Ave Newcastle United! Kiedyś to my zdobędziemy Ligę Mistrzów.