Sami Amerykańce ale Armstronga nie ma, kpina.
O futbolu na luzie...
O futbolu na luzie...
Jeszcze jakiś typ co jeździ w lewo na 47 miejscu

- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
O futbolu na luzie...
Widzialem wczoraj te liste ale tylko pierwsza dwudziestke.
Wybitnie amerykocentryczna o czym swiadczy chociazby obecnosc koszykarek.
Phelps wiadomo wybitny ale czy najlepszy? Liczba medali oczywiscie robi wrazenie ale nalezy pamietac ze plywanie daje mozliwosc zdobycia ogromnej liczby krazkow.
Dla mnie biorac pod uwage osiagniecia i impakt pozasportowy Messi pierwszy Federer drugi Lebron trzeci Ronaldo czwarty i dopiero Phelps albo Bolt na piatym.
Wybitnie amerykocentryczna o czym swiadczy chociazby obecnosc koszykarek.
Phelps wiadomo wybitny ale czy najlepszy? Liczba medali oczywiscie robi wrazenie ale nalezy pamietac ze plywanie daje mozliwosc zdobycia ogromnej liczby krazkow.
Dla mnie biorac pod uwage osiagniecia i impakt pozasportowy Messi pierwszy Federer drugi Lebron trzeci Ronaldo czwarty i dopiero Phelps albo Bolt na piatym.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
O futbolu na luzie...
1. Messi
2. Pudzianowski
3. Cristiano
A dalej już obojętna kolejność.
Z tej listy ESPN z samej pierwszej dwudziestki nie znam sześciu osób, więc no mocno randomowe dla mnie to zestawienie, lecąc bardziej w dół nawet nie będę mówił.
2. Pudzianowski
3. Cristiano
A dalej już obojętna kolejność.
Z tej listy ESPN z samej pierwszej dwudziestki nie znam sześciu osób, więc no mocno randomowe dla mnie to zestawienie, lecąc bardziej w dół nawet nie będę mówił.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
O futbolu na luzie...
Pewien mądry człowiek, swoją drogą na tym forum napisał pewnego razu post, który mocno zapadł mi w pamięć. Pozwolę sobie go zacytować.
Podpisuję się pod tym obiema rękami, nogami i czym się jeszcze tylko da. Mariusz Pudzianowski to prawdziwa ikona, nie było silniejszego człowieka na świecie, chłop jest tak dobry, że poszedł sobie tańczyć i zawstydzał wszystkich (więc pewnie w jakichś dyscyplinach tańcopodobnych by sobie spokojnie poradził), w MMA potrafił pokonać prawie każdego, nawet przybyszy z Czarnego Lądu, a wiemy jak silnymi genetycznie osobnikami do wielu sportów są osoby o ciemniejszej karnacji. A Małysz był znany z tego, że pierwszy lepszy Stoch miał lepsze wyniki na ZIO od niego, a w drugim sporcie jeździł samochodem po piachu zajmując tam np. zaszczytne miejsce siedemdziesiąte. Myślę, że wyczerpałem temat. Małysz w takich rankingach nie byłby nawet w TOP100.Mariusz Pudzianowski - no tu nie muszę chyba nawet pisać, ale gdyby ten post czytał jakiś ignorant historyczny to przypomnę. Siłacz, prekursor Strongmenów w Polsce, tancerz, wojownik MMA, posiada zespół muzyczny śpiewający na cześć największego Polaka w historii "Pudzian Band".
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
O futbolu na luzie...
prawda jest taka że nie ma tego jak sprawiedliwie zmierzyć. Może to być tylko subiektywna lista tych sportowców która według każdego wyboru będzie wyglądać inaczej. Ja jednak żadnego kontrowersyjnego wyboru tam nie widzę.
Phelps przez całą karierę był dominatorem w swojej dyscyplinie. On praktycznie nie miał nigdy konkurencji, nikt mu nigdy nie potrafił dorównać, czego o takim Federerze, Messim, czy Lebronie powiedzieć do końca nie można, bo każdy z nich miał swojego wybitnego rywala z którym toczył zacięte boje. Podobnie zresztą jak Williams i chyba też tiger woods (ale o golfie uja wiem, więc nie wiem do końca) w swojej karierze po prostu mijali kolejne przeszkody w drodze do zwycięstwa kolejnego turnieju, niż toczyli zaciętą rywalizację z jakimś swoim potężnym rywalem.
O futbolu na luzie...
Pływanie daje możliwość zdobycia ogromnej liczby krążków, ale Phelps ma >2x więcej medali i złotych medali od każdego innego pływaka. Nie wiem czy ktokolwiek w czasach 'nowożytnych' był takim outlierem statystycznym w 'poważnym' sporcie jak Phelps w pływaniu.Chlopaczek pisze: ↑20 lip 2024, 16:13 Phelps wiadomo wybitny ale czy najlepszy? Liczba medali oczywiscie robi wrazenie ale nalezy pamietac ze plywanie daje mozliwosc zdobycia ogromnej liczby krazkow.
O futbolu na luzie...
Pudzian nie jest nawet top1 w swoje dyscyplinie, więc o czym mówimy 
O futbolu na luzie...
O każdej 
- Zygmunt-1
- Gwiazda

- Reputacja: 1414
- Kibicuję: od czasu do czasu
O futbolu na luzie...
Dodam, że Pudzian codziennie wstaje z kurami, robi 5 km biegu lub jeździ rowerkiem, a później kontroluje jak chłopaki działają na polu. Potem trening, a w niedzielę browarek lub dwa, jak każdy zdrowy chłop.
Plus lubi pofiglować z innymi wielkimi chłopiskami, więc ma poparcie w społeczeństwie lgbtchwdp+:

Plus lubi pofiglować z innymi wielkimi chłopiskami, więc ma poparcie w społeczeństwie lgbtchwdp+:

O futbolu na luzie...
W Superpucharze Belgii sędzia biega z kamerą na piersi i pokazują takie POV. W sumie takie sobie to jest, lepiej brzmi niż się ogląda 

- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
O futbolu na luzie...
Ciekawa sytuacja w lidze brazylijskiej. Koles chcial byc sprytny i w ten sposob przerwac akcje Flamengo ale sedzia potraktowal to jako przewinienie podyktowal karnego ktorego gospodarze zamienili na gola i wygrali 2:1.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
Tak utrzymuje Iks