Gry...
Gry...
Cóż, twórcy nie którzy mają taką politykę... Ostatnio też w early access wyszła Subnautica 2 albo Titan Quest 2 czy jeszcze wcześniej Rest for the Wicked w którego bardzo bym chciał zagrać. Plusem jest może to, że cena Herosów jest przystępna, bo to nie całe 100 zł co jest małą ceną patrząc na obecne czasy a gracze stanowią w tej sytuacji feedback i takie może beta testy co ułatwia twórcom dopracowanie gry. Mi się mimo wszystko w nowe Herosy gra bardzo fajnie, mimo, że to early access.
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
- Maciek (interista)
- Kapitan

- Reputacja: 188
Gry...
Niby nie lubię dużych sanboxów, ale tutaj trzeba będzie zrobić wyjątek.
Czasy Trylogii czy Silmarillionu, będzie sztywna historia, czy swoboda wyboru rasy, miejsca startowego. Tyle pytań, tak mało odpowiedzi.
Czasy Trylogii czy Silmarillionu, będzie sztywna historia, czy swoboda wyboru rasy, miejsca startowego. Tyle pytań, tak mało odpowiedzi.
- 7lechus
- Gwiazda

- Reputacja: 2556
- Kibicuję: INAC Kobe + Tokyo Verdy
Gry...
Wątpliwe. Raz, że Warhorse pewnie skupi się w pierwszej kolejności na KC3 a dwa, nawet przy użyciu narzędzi A.I proces powstawania tytułu AAA to minimum 3-4 lata. Biorąc pod uwagę, że przez najbliższy rok to nię będzie ich sztandarowy projekt można wnioskować że najwcześniej grę w uniwersum Tolkiena zobaczymy w latach 2030-31.
Wedle niepotwierdzonych przecieków akcja może rozgrywać się w 3 erze na półcnocno-wschodnich bądź wschodnich terenach Śródziemia (tereny pomiędzy Mroczną Puszczą, Dzikie Ziemie, Rhun+morze wewnętrzne aż po przełęcz Easterlingów). Być może kanwą opowieści będzie właśnie najazd Easterlingów sprzymierzonych z Orkami (wydarzenia po powrocie Saurona do Dol Guldur oraz Stworzeniu Białej Rady, tuż przed bitwą nad Kelebrantem i powstaniu królestwa Rohanu).
Z innej beczki Warhammer 40k Dawn od War IV co raz bliżej - prwmiera 17 września.
Mam nadzieję, że wrócą z mechanikami i grywalnością do korzeni czyli DoW Dark Crusade - bo dwójka była miałka i bez rozmachu a trójkę schrzanili po mistrzowsku.
Gry...
Jaranko mocne.
Jeśli premiera GTA się nie przesunie to mam nadzieję, że wydadzą to jakoś na wiosnę, bo człowiek najpierw musi sobie zabukować czas na przejście gierki od Rockstara, a potem za 150-200 godzin na łyknięcie Wiedźmina z poprzednimi dodatkami, żeby być gotowym na ten nowy.
Jeśli premiera GTA się nie przesunie to mam nadzieję, że wydadzą to jakoś na wiosnę, bo człowiek najpierw musi sobie zabukować czas na przejście gierki od Rockstara, a potem za 150-200 godzin na łyknięcie Wiedźmina z poprzednimi dodatkami, żeby być gotowym na ten nowy.
Gry...
Może wrócę do Wieśka 3, akurat nie tak dawno skończyłem poraz bodaj trzeci podstawkę i zostały mi dodatki do ogrania.... Ostatnio w ogóle nie mam weny w co grać, ukończyłem Battle Chasers a w ostatnim tygodniu 2x przeszedłem Sekiro zwyczajnie z nudów i dla sportu, po prostu Sekiro mam tak obcykane, że się przy nim odstresowuje i przechodzę grę w średnio 4-5h
Niby zacząłem Ai Limit, ale to moje drugie podejście do tej gry i kolejny raz nie ma tej "chemii" i wracam jakby niechętnie
Chyba mam syndrom po prostu za wielu opcji gdzie w konsekwencji nie wybieram nic i nawalam ustawki w Hearthstone do kawy.
Nie umiem się ostatnio jakoś wciągnąć w żadną grę a sobie nawet listę zrobiłem co ograć i na niej znalazły się :
Ruined King
Thronebreaker
Powrótd do Resident Evil 2
Darksiders 2
Star Wars Survivor
Ori Blind Forest
The Quarry
The Walking Dead Taletale
Dead Space 2
Ai Limit
Wiedźmin 3 DLC
Darksiders Genesis
Crash Bandicoot 2
Lords of the Fallen powrót
Z tej listy ostatecznie rozpocząłem Ruined King który jest swego rodzaju kopią nie dawno ukończonego przeze mnie Battle Chasers tyle, że w uniwersum League of Legends, ale też się nie wciągnąłem głównie przez odpychającą jedną mechanikę wprowadzoną do formuły rozgrywki.
Tak teraz siedzę w impasie kurde...
Ukończone Battle Chasers :
Finalny boss gry :
Akurat mam 5 dni wolne w pracy i przydało by się znaleźć inną grę do ogrania niż 100-tne przejście Sekiro.
Niby zacząłem Ai Limit, ale to moje drugie podejście do tej gry i kolejny raz nie ma tej "chemii" i wracam jakby niechętnie
Chyba mam syndrom po prostu za wielu opcji gdzie w konsekwencji nie wybieram nic i nawalam ustawki w Hearthstone do kawy.
Nie umiem się ostatnio jakoś wciągnąć w żadną grę a sobie nawet listę zrobiłem co ograć i na niej znalazły się :
Ruined King
Thronebreaker
Powrótd do Resident Evil 2
Darksiders 2
Star Wars Survivor
Ori Blind Forest
The Quarry
The Walking Dead Taletale
Dead Space 2
Ai Limit
Wiedźmin 3 DLC
Darksiders Genesis
Crash Bandicoot 2
Lords of the Fallen powrót
Z tej listy ostatecznie rozpocząłem Ruined King który jest swego rodzaju kopią nie dawno ukończonego przeze mnie Battle Chasers tyle, że w uniwersum League of Legends, ale też się nie wciągnąłem głównie przez odpychającą jedną mechanikę wprowadzoną do formuły rozgrywki.
Tak teraz siedzę w impasie kurde...
Ukończone Battle Chasers :
Finalny boss gry :
Akurat mam 5 dni wolne w pracy i przydało by się znaleźć inną grę do ogrania niż 100-tne przejście Sekiro.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2026, 13:37 przez Samuraj, łącznie zmieniany 2 razy.
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
Gry...
Ja jakoś w tamtym roku odświeżyłem książki (audiobooki) oraz Dziki Gon z dodatkami. Jak wyjdzie nowy, to pewnie znowu wszystko ogram i może tym razem zamiast książek dorzucę 1 i 2 część gry. Powinienem mieć gdzieś na GoGu albo Epicu.
Gry...
Kurde, pochwalę się zakupem... Właśnie kupiłem to :
https://www.instant-gaming.com/pl/2361- ... am-europe/
Gothic 1, 2 i 3 w jednym.
Z tego co słyszałem, to remake Gothica ma nie mieć polskiego dubingu, więc wywalone w niego.
Nigdy nie grałem w Gothica, więc kupione i może będzie trzeba w końcu to drewno ograć, bo ponoć jakiś klasyk
https://www.instant-gaming.com/pl/2361- ... am-europe/
Gothic 1, 2 i 3 w jednym.
Z tego co słyszałem, to remake Gothica ma nie mieć polskiego dubingu, więc wywalone w niego.
Nigdy nie grałem w Gothica, więc kupione i może będzie trzeba w końcu to drewno ograć, bo ponoć jakiś klasyk