Gry...

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Na czym najchętniej grasz?

PS4
24
34%
XBOX One
6
8%
PC
35
49%
komórka
1
1%
tablet
0
Brak głosów
na starszej generacji konsol
4
6%
na innej platformie
1
1%

Liczba głosów: 71

Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 192

Gry...

Post autor: Samuraj »

Cóż, twórcy nie którzy mają taką politykę... Ostatnio też w early access wyszła Subnautica 2 albo Titan Quest 2 czy jeszcze wcześniej Rest for the Wicked w którego bardzo bym chciał zagrać. Plusem jest może to, że cena Herosów jest przystępna, bo to nie całe 100 zł co jest małą ceną patrząc na obecne czasy a gracze stanowią w tej sytuacji feedback i takie może beta testy co ułatwia twórcom dopracowanie gry. Mi się mimo wszystko w nowe Herosy gra bardzo fajnie, mimo, że to early access.
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI

KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Gry...

Post autor: futbolowa »

cloner pisze: 18 maja 2026, 16:42 Jak tam? Podoba się nowa Forza?
Za mną 9 h gry, jakiś tam normalny postęp osiągnięty, ale trzeba odpocząć :lol2:
Też już sobie odpaliłam, czysta dziecięca frajda :)

4 i 5 mnie znudziły, ale tutaj wymiata lokacja.
Awatar użytkownika
7lechus
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2556
Kibicuję: INAC Kobe + Tokyo Verdy

Gry...

Post autor: 7lechus »

No i jest oficjalnie... Warhorse robią RPG z owartym światem w Tolkienowskim Śródziemiu.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 188

Gry...

Post autor: Maciek (interista) »

Niby nie lubię dużych sanboxów, ale tutaj trzeba będzie zrobić wyjątek.
Czasy Trylogii czy Silmarillionu, będzie sztywna historia, czy swoboda wyboru rasy, miejsca startowego. Tyle pytań, tak mało odpowiedzi.
Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2129

Gry...

Post autor: venomik »

Ciekawe czy do 2030 roku wyjdzie.
Dirty mind
Awatar użytkownika
7lechus
Gwiazda
Gwiazda

Gry...

venomik pisze: 20 maja 2026, 11:59 Ciekawe czy do 2030 roku wyjdzie.
Wątpliwe. Raz, że Warhorse pewnie skupi się w pierwszej kolejności na KC3 a dwa, nawet przy użyciu narzędzi A.I proces powstawania tytułu AAA to minimum 3-4 lata. Biorąc pod uwagę, że przez najbliższy rok to nię będzie ich sztandarowy projekt można wnioskować że najwcześniej grę w uniwersum Tolkiena zobaczymy w latach 2030-31.
Wedle niepotwierdzonych przecieków akcja może rozgrywać się w 3 erze na półcnocno-wschodnich bądź wschodnich terenach Śródziemia (tereny pomiędzy Mroczną Puszczą, Dzikie Ziemie, Rhun+morze wewnętrzne aż po przełęcz Easterlingów). Być może kanwą opowieści będzie właśnie najazd Easterlingów sprzymierzonych z Orkami (wydarzenia po powrocie Saurona do Dol Guldur oraz Stworzeniu Białej Rady, tuż przed bitwą nad Kelebrantem i powstaniu królestwa Rohanu).

Z innej beczki Warhammer 40k Dawn od War IV co raz bliżej - prwmiera 17 września.
Mam nadzieję, że wrócą z mechanikami i grywalnością do korzeni czyli DoW Dark Crusade - bo dwójka była miałka i bez rozmachu a trójkę schrzanili po mistrzowsku.

Awatar użytkownika
7lechus
Gwiazda
Gwiazda

Gry...

Nowt dodatek do Wiedźmina 3 - Songs of the Past ukaże się w 2027 (wedle przecieków ma być pomostem pomiędzy 3 i nadchodzącą 4)

Awatar użytkownika
dias
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1317

Gry...

Post autor: dias »

Jaranko umiarkowane.
#MioduskiWon
Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 531

Gry...

Post autor: emski »

Jaranko mocne.
Jeśli premiera GTA się nie przesunie to mam nadzieję, że wydadzą to jakoś na wiosnę, bo człowiek najpierw musi sobie zabukować czas na przejście gierki od Rockstara, a potem za 150-200 godzin na łyknięcie Wiedźmina z poprzednimi dodatkami, żeby być gotowym na ten nowy.
Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Gry...

Może wrócę do Wieśka 3, akurat nie tak dawno skończyłem poraz bodaj trzeci podstawkę i zostały mi dodatki do ogrania.... Ostatnio w ogóle nie mam weny w co grać, ukończyłem Battle Chasers a w ostatnim tygodniu 2x przeszedłem Sekiro zwyczajnie z nudów i dla sportu, po prostu Sekiro mam tak obcykane, że się przy nim odstresowuje i przechodzę grę w średnio 4-5h

Niby zacząłem Ai Limit, ale to moje drugie podejście do tej gry i kolejny raz nie ma tej "chemii" i wracam jakby niechętnie

Chyba mam syndrom po prostu za wielu opcji gdzie w konsekwencji nie wybieram nic i nawalam ustawki w Hearthstone do kawy.

Nie umiem się ostatnio jakoś wciągnąć w żadną grę a sobie nawet listę zrobiłem co ograć i na niej znalazły się :

Ruined King
Thronebreaker
Powrótd do Resident Evil 2
Darksiders 2
Star Wars Survivor
Ori Blind Forest
The Quarry
The Walking Dead Taletale
Dead Space 2
Ai Limit
Wiedźmin 3 DLC
Darksiders Genesis
Crash Bandicoot 2
Lords of the Fallen powrót

Z tej listy ostatecznie rozpocząłem Ruined King który jest swego rodzaju kopią nie dawno ukończonego przeze mnie Battle Chasers tyle, że w uniwersum League of Legends, ale też się nie wciągnąłem głównie przez odpychającą jedną mechanikę wprowadzoną do formuły rozgrywki.

Tak teraz siedzę w impasie kurde...

Ukończone Battle Chasers :

Finalny boss gry :

Akurat mam 5 dni wolne w pracy i przydało by się znaleźć inną grę do ogrania niż 100-tne przejście Sekiro.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2026, 13:37 przez Samuraj, łącznie zmieniany 2 razy.

KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2428

Gry...

Post autor: League »

Jaranko na maksa. Jak wyjdzie to trzeba będzie przejść wszystkie części od początku a może i książki przeczytać
:ozob:
Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 808

Gry...

Post autor: BadBoy »

Może też w końcu się za tego Wieśka wezmę 😅 pamiętam jak odpaliłem kiedyś po raz pierwszy to 5h zleciało jak 15 min
"Być nie mieć to odwieczny dylemat"
Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2002
Kibicuję: Manchester United

Gry...

Post autor: Mr.Chris »

Ja jakoś w tamtym roku odświeżyłem książki (audiobooki) oraz Dziki Gon z dodatkami. Jak wyjdzie nowy, to pewnie znowu wszystko ogram i może tym razem zamiast książek dorzucę 1 i 2 część gry. Powinienem mieć gdzieś na GoGu albo Epicu.
Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Gry...

Kurde, pochwalę się zakupem... Właśnie kupiłem to :

https://www.instant-gaming.com/pl/2361- ... am-europe/

Gothic 1, 2 i 3 w jednym.

Z tego co słyszałem, to remake Gothica ma nie mieć polskiego dubingu, więc wywalone w niego.
Nigdy nie grałem w Gothica, więc kupione i może będzie trzeba w końcu to drewno ograć, bo ponoć jakiś klasyk :wink:

Awatar użytkownika
7lechus
Gwiazda
Gwiazda

Gry...

Remake jedynki z datą premiery. :D

Gierkę współtworzą nasi ze studia Flying Wild Hog i dzisiaj zapowiedzieli, że będzie wersja Polska z pełną lokalizacją.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”