Nowy koronawirus (COVID-19)
- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1294
Czy Ty jesteś ślepy że napisałem o wyznaczonym terminie ? A więc 11.8 plus zapisani. Nie wiem ocb
Nie nie gilardino.gilardino11 pisze: ↑19 maja 2021, 14:43 Czy Ty jesteś ślepy że napisałem o wyznaczonym terminie ? A więc 11.8 plus zapisani. Nie wiem ocb
Napisałeś wyraźnie, że już 15,5 mln osób w Polsce ma ten bon, czyli jest po pierwszej dawce. Bo po pierwszej dawce dostaje się dokument.gilardino11 pisze: ↑19 maja 2021, 14:06 A no to 15.5 miliona osób w Polsce wygrało ten talon na dzień dzisiejszy. Fajna akcja![]()
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Jak chcesz się na takie szczegóły czepiać to można dopisać, że liczba jest całkiem inna, bo to bon od Astry, a Astra jest w zdecydowanej mniejszości. Rodzice szczepili się Pfizerem i takiej karty nie dostali.
No to o takie szczegóły. Za dużo rzeczy jednocześnie robię, pisanie na forum to dodatek, taka kwestia, którą traktuję na tysiąc piątym miejscu w codziennym życiu.
Wygrali życie bez strachu. Tak to widzę.gilardino11 pisze: ↑19 maja 2021, 14:34 15.5 miliona obywateli Rzeczypospolitej zostało zaszczepionych 1, 2 lub ma wyznaczony termin w ciągu najbliższych 30 dni.
Więc wygrali talon. Muszą się tylko zgłosić![]()
Nuklearny Jezus w chmurze wodoru.
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
cloner kiedy ktoś postawi przecinek w złym miejscu: "Debil, imbecyl, wróć do szkoły"
cloner kiedy sam zrobi komiczny błąd językowy: "Pfii, mam zbyt ciekawe życie żeby przejmować się takimi pierdołami"

cloner kiedy sam zrobi komiczny błąd językowy: "Pfii, mam zbyt ciekawe życie żeby przejmować się takimi pierdołami"
Jak kilka tygodni temu mieliśmy tutaj krótką dyskusję to Cloner potrzebując argumentu po prostu sobie go zmyślił. Chyba chodziło o to, że procent pozytywnych testów, jego zdaniem, był taki sam jak wcześniej. Gdy odpaliłem excela i po sprawdzeniu okazało się, że towszystko bzdura - stać go było jedynie na próbę odwrócenia kota ogonem i pretensje do mnie. Zero samokrytyki za zmyślanie, żadnego przyznania się do błędu, nic.
Dlatego dziś po jego komentarzu o sianiu propagandy gdy ktoś inny podał błędną wartość, zwyczajnie parsknąłem śmiechem
Dirty mind
Nie ściemniaj. Poległeś wtedy.
Dziś ja się pomyliłem wyżej, życie.
xD
Stary, odwaliłeś żenadę z zmyślaniem danych i nie miałeś nawet jaj przyznać się albo chociaż udawać, ze coś Ci się pomyliło, coś źle zapamiętałes.
Pokazałeś dokłądnie dlaczego nie ma najmniejszego sensu próbować rozmawiać z Tobą merytorycznie i jeśli w Twojej głowie tamtą dyskusję uważasz za taką, w której 'poległem' - to już wyższy poziom przerośniętego ego.
Dirty mind
https://wiadomosci.wp.pl/sondaze-o-szcz ... 269929856a
Sondaże nigdy nie mówią prawdy, bo są robione zawsze na zamówienie. Sondaże mają siać propagandę.Sondaże o szczepieniach nie mówiły prawdy. Zanosi się na zwycięstwo antyszczepionkowców
Większość Polaków, którzy mogą się zaszczepić przeciwko COVID-19, nie zarejestrowała się w systemie - wynika z danych udostępnionych Wirtualnej Polsce przez rządowe Centrum e-Zdrowia. Wkrótce to nie odwołane dostawy, ale nadmiar szczepionek może stać się zmartwieniem Michała Dworczyka, rządowego pełnomocnika ds. szczepień.
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2827
Ja juz zfajzerowany. Poprosiłem o +10 do siły i szybkości za dopłatą