O futbolu na luzie...
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8359
O futbolu na luzie...
Jeśli po tym dalej będzie kontynuował karierę, to będzie szczyt nieodpowiedzialności.
O futbolu na luzie...
Żaden lekarz go nie dopuści 
- piotrcies

O futbolu na luzie...
Oby.
Druga taka sytuacja to powinien być automatyczny ban na dalsze granie. Już i tak jest w wieku, żeby schodzić ze sceny i ryzykowanie zdrowiem, żeby dorobić więcej przez milionera to byłby szczyt głupoty.
Druga taka sytuacja to powinien być automatyczny ban na dalsze granie. Już i tak jest w wieku, żeby schodzić ze sceny i ryzykowanie zdrowiem, żeby dorobić więcej przez milionera to byłby szczyt głupoty.
O futbolu na luzie...
Ciekawe na jakiej zasadzie dopuszczono Eriksena do grania w ogóle, przecież to nie może być przypadek. No nic, oby już nic tutaj się nie odwaliło.
- piotrcies

O futbolu na luzie...
Ja też tego nie rozumiem.
I jak jestem w stanie zrozumieć, że dopuszczony przez lekarzy kontynuował karierę, tak imo już powinien w tym wieku zmniejszać liczbę niepotrzebnych meczów do minimum, a sparing kadry narodowej po sezonie jest właśnie takim meczem.
Jeśli po tym jeszcze będzie chciał kontynuować karierę, to jest głupi i tyle i sam igra ze śmiercią. A wtedy to już by było żal tylko bliskich, nie jego.
Ale myślę, że nie będzie ryzykował.
I jak jestem w stanie zrozumieć, że dopuszczony przez lekarzy kontynuował karierę, tak imo już powinien w tym wieku zmniejszać liczbę niepotrzebnych meczów do minimum, a sparing kadry narodowej po sezonie jest właśnie takim meczem.
Jeśli po tym jeszcze będzie chciał kontynuować karierę, to jest głupi i tyle i sam igra ze śmiercią. A wtedy to już by było żal tylko bliskich, nie jego.
Ale myślę, że nie będzie ryzykował.
O futbolu na luzie...
To co,przenosimy do za tych,którzy odeszli?
- Leszek
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 304
O futbolu na luzie...
No już zdecydowanie pora aby Christian zakończył karierę. Drugi raz się wydarzyło to tylko potwierdza że coś jest mocno na rzeczy i jeżeli dalej będzie grał to będzie dramatycznie kusił los. Ma partnerkę i dwójkę dzieci. Ma dla kogo żyć i miejmy nadzieję że ten przerwany mecz z Ukrainą był ostatnim w jego zawodowej karierze.
O futbolu na luzie...
A jak jeszcze chce grać to chyba powinien choćby zakończyć karierę reprezentacyjną by nie grać tak wielu meczów, a w w klubie też się ograniczać a najlepiej iść do arabów pokopać sobie na luzie i nie biegajac za dużo
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
O futbolu na luzie...
Nie wiem czy u Arabów temperatura by mu tego serca nie dobiła, ale też myślałem o jakiejś niższej lidze - chociaż raczej z pasji niż dla kasy.
O futbolu na luzie...
A najlepiej niech idzie w trenerkę lub coś związanego z futbolem jeśli chce w branży pracować. Szkoda zdrowia i życia bo jak drugi raz to się zdarzyło to sytuacja jest poważna
- Leszek
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 304
O futbolu na luzie...
Dokładnie. Tu nie ma co cudować w jakieś Araby czy niższe ligi bo w jego wypadku jak widać po prostu nie istnieje coś takiego jak bezpieczna opcja. Tylko koniec kariery piłkarskiej ma tu sens bo inaczej to będzie mega nieodpowiedzialne.
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1372
- Kibicuję: AC Milan
O futbolu na luzie...
34 lata. Spokojnie już można przejść na emeryturę. Moim zdaniem jak koleś nie będzie się szanował nie dożyje 50-ki. Takie rzeczy przecież mogą się zdarzyć także na np. siłowni na bieżni...

- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 944
O futbolu na luzie...
To wtedy w ogóle powinien się odciąć od piłki, co będzie bardzo trudne do wykonania. Chodzi chyba jednak o to, żeby zredukować lub pozbyć się wyczynowego wysiłku fizycznego.
Zawodowi sportowcy są jak hazardziści. Grają z urazami, niedoleczeni, bo niesie ich adrenalina. Pieniądze też mają tu znaczenie, ale z twarzy Eriksen wygląda na takiego, co nie ogłosi bankructwa za 5 lat. Może więc faktycznie już wystarczy.

- Zygmunt-1
- Gwiazda

- Reputacja: 1414
- Kibicuję: od czasu do czasu
O futbolu na luzie...
Divock Origi ogłosił zakończenie kariery. Nie był to wybitny zawodnik, ale te dwa momenty były wybitne
Do tego gol w finale Ligi Mistrzów z Kogutami. Przykład Belga pokazuje, że wystarczy kilka momentów, by być zapamiętany na lata.
Do tego gol w finale Ligi Mistrzów z Kogutami. Przykład Belga pokazuje, że wystarczy kilka momentów, by być zapamiętany na lata.