dokładnie to ty wszystko mowiłes na policjiIbrahimović pisze:kulekfcb napisał:
Ibrahimovic wszystko wie jak zwykle...
Dokładnie.
to można być wiekszym od ciebie?Ibrahimović pisze:Nie rob z siebie wariata wiekszego niz jestes.

Ibrahimović pisze:i ,ze do Milanu nie trafi to to napewno prawda
gilardino11 pisze:O widze że napinka rośnie jest coraz lepiej
gilardino11 pisze:A Zebina może tamten sezon miał dobry ale w tym sezonie niegra i jest ciągle kontuzjowany.A myśle że liverpool to też drużyna nie dla niego

buhahahaaha, a juz nie pamietasz gadki w ktorej "jechales" wszytski ktorzy pisali gdyby - uwazales "gdybanie" za zlo i to nie bylo az tak dawno temu a teraz cobagg pisze:Prawdopodobnie gdyby nie kontuzja to grałby w tej chwili w 1. składzie Juve

Ibrahimović pisze:Przeciez zaza powiedział ,ze Zebina jest słaby i ,ze do Milanu nie trafi to to napewno prawda
Ja Ty co kolejka ?Ibrahimović pisze:Nie rob z siebie wariata wiekszego niz jestes.
czeher pisze:buhahahaaha, a juz nie pamietasz gadki w ktorej "jechales" wszytski ktorzy pisali gdyby - uwazales "gdybanie" za zlo i to nie bylo az tak dawno temu a teraz co Question Ale coz kibice Juve moga wszystko
czeher pisze:Co do Zebiny to jest slaby i raczej nie przejdzie do Milanu
kulekfcb pisze:jak mozesz wszystko, to nie zmieniaj zdania dla potrzeby otoczenia tak?
kulekfcb pisze:a dobry wcale...proste

Dokładnie takIbrahimović pisze:A to co Lizanie tyłka
Tak wogule to mówisz o Buffonie że pauzował pare miesięcy i W TEJ CHWILI jest słabyIbrahimović pisze:Co ty gadasz wogule Jakbys byl kontuzjowany przez pare miesiacy i dalej to tez bys byl słaby.
Dokładnie... ale myśle że on by grał jeszcze lepiej niż przed kontuzjąkulekfcb pisze:nie wiem nie byłem w takiej sytuacji, a wszechwiedzący Ibrahimovic wszystko wie jak zwykle...
No wie bardzo dużo, wie też że w temacie o Milanie nie powinno się pisać o transferachkulekfcb pisze:a wszechwiedzący Ibrahimovic wszystko wie jak zwykle...
tu powinno byc według prasyBo niby dlaczego Milan i Liverpool sie zastanawia nad jego kupnem.
oj raczej nie sciagneli swojego napastnika Colombo w Ascoli a Marco niemal na 100% przejdzie do Treviso*_For_zaza_Milan_* pisze: ciekawe czy w tej sytuacji Milan "da im" Marco Borriello na dłuższy czas.

Łukasz[ACM] pisze:Tak wogÓle
Łukasz[ACM] pisze:W TEJ CHWILI jest słaby Question
*_For_zaza_Milan_* pisze:Mam prośbe może by tak skończyć temat tego Francuza
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Galliani jasno powiedział na prawej mamy Simica a na srodku Kaladze.
W ogóle, nie poprawiaj jak sam robisz błędyŁukasz[ACM] pisze:wogÓle
Fakt faktem Zebina jest dobry, ale w tym momencie jedynie na rezerwe i tam też pewnie spędzi swój czas w Milanie czy w Liverpoolu. Trochę szkoda, że odchodzi bo w zeszłym sezonie miał on być niewypałem w Mercatokulekfcb pisze:a dobry wcale...proste
, a pokazał, że jest solidnym obrońcą (chociaż jak każdy miał też swoje wpadki)Łukasz[ACM] pisze:o Milanie nie powinno się pisać o transferach ( nabijacz

narzekałem tylko po meczu z Empoli w ktorym pechowo zmylił DideI narzekacie na Zebine