AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZ

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
18%
Antonio Conte
2
12%
Massimiliano Allegri
5
29%
Gian Piero Ventura
4
24%
Fatih Terim
2
12%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów

Liczba głosów: 17

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: kulekfcb »

Ibrahimović pisze:kulekfcb napisał:
Ibrahimovic wszystko wie jak zwykle...

Dokładnie.
dokładnie to ty wszystko mowiłes na policji :D :D
Ibrahimović pisze:Nie rob z siebie wariata wiekszego niz jestes.
to można być wiekszym od ciebie?
Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1295

Post autor: gilardino11 »

O widze że napinka rośnie jest coraz lepiej.A Zebina może tamten sezon miał dobry ale w tym sezonie niegra i jest ciągle kontuzjowany.A myśle że liverpool to też drużyna nie dla niego
Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Ajgor »

Ibrahimović pisze:i ,ze do Milanu nie trafi to to napewno prawda

A Ibrahimovic powiedział że trafi to zapewne trafi :wink:
gilardino11 pisze:O widze że napinka rośnie jest coraz lepiej

No ba, bo kto odwiedził to forum... ach ci Bianconeri :wink:

gilardino11 pisze:A Zebina może tamten sezon miał dobry ale w tym sezonie niegra i jest ciągle kontuzjowany.A myśle że liverpool to też drużyna nie dla niego

I według mnie to on wyląduję w klubie na poziomie Romy i to będzie dla niego najlepsze...
Siamo della BRIGATA ROSSONERA

A.C.A.B.
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher »

bagg pisze:Prawdopodobnie gdyby nie kontuzja to grałby w tej chwili w 1. składzie Juve
buhahahaaha, a juz nie pamietasz gadki w ktorej "jechales" wszytski ktorzy pisali gdyby - uwazales "gdybanie" za zlo i to nie bylo az tak dawno temu a teraz co :?: Ale coz kibice Juve moga wszystko

Co do Zebiny to jest slaby i raczej nie przejdzie do Milanu - widzialbym go bardziej w jakims sredniaku - Palermo, Samp lub nawet Viola - chociaz tam obrona calkiem calkiem

A jezeli juz trafilby do Liverpoolu to chyba raczej na lawke
ObrazekObrazek
"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce :P
:!: LUCA TONI SHOW :!:
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post autor: Zaza »

Zebina jest potrzebny tak Milanowi jak ... dla tego niech zostanie gdzie jest lub pozwoli sobą rzucać jak Miccoli może do Metz trafi. On bardzo chce odejśc - może coś wie ciekawego :) - ale niech odchodzi wszędzie tylko nie go rossoneri prosze Cie Galliani nie rób nam tego :]
Ibrahimović pisze:Przeciez zaza powiedział ,ze Zebina jest słaby i ,ze do Milanu nie trafi to to napewno prawda

Może pogadamy o meczach ? dziś Premiership grała a nie ty tylko na podstawie gazet o transferach umniesz pisać :lol: Może zakładzik ? czy znów wymiękasz ? Napisz mi w czym Zebina jest dobry co takiego robi ?? :lol: co nie czytałes ??
Ibrahimović pisze:Nie rob z siebie wariata wiekszego niz jestes.
Ja Ty co kolejka ?
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

czeher pisze:buhahahaaha, a juz nie pamietasz gadki w ktorej "jechales" wszytski ktorzy pisali gdyby - uwazales "gdybanie" za zlo i to nie bylo az tak dawno temu a teraz co Question Ale coz kibice Juve moga wszystko
:? Właściwie to masz racje, nienawidzę 'gdybania'.

'mogę wszystko, to ma 2 strony' ;)

czeher pisze:Co do Zebiny to jest slaby i raczej nie przejdzie do Milanu

Nie jest słaby. To, że nie gra jak Cafu czy Zambrotta nie oznacza, że jest słaby. W końcu w tamtym roku razem z Thuramem, Canną i Zambro tworzył 'monolit'.
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: kulekfcb »

bagg pisze:'mogę wszystko, to ma 2 strony'

jak mozesz wszystko, to nie zmieniaj zdania dla potrzeby otoczenia tak?
bagg pisze:Nie jest słaby
a dobry wcale...proste
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

kulekfcb pisze:jak mozesz wszystko, to nie zmieniaj zdania dla potrzeby otoczenia tak?

To nie była zmiana zdania. Nadal uważam, że jeśli Zebina nie doznał kontuzji to 1.skład Juve wita. (proszę jakie ładne zdanie bez gdyby, a znaczenie to samo :P ) Lecz przyznałem mu rację, że 'gdybania' nienawidzę...jakbyy na to nie patrzeć to różnica :)

kulekfcb pisze:a dobry wcale...proste

Jest dobry, ale nie b. dobry. Po prostu.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Mam prośbe może by tak skończyć temat tego Francuza :?: Każdy ma swoje zdanie i tyle. Pisanie czy jest dobry czy jest słaby nic nie zmieni - ma kontuzje i tak nie udowodni w nastepnej kolejce że jest dobry - jak w 30 popszedniego sezonu :!: Koniec tematu a mercato wrze ;]

Wczoraj Bonazzoli na treningu zerwał wiązadła w kolanie i nie bedzie grał go końca roku :( [wracaj chłopie szybko] ciekawe czy w tej sytuacji Milan "da im" Marco Borriello na dłuższy czas. Może Vieriego wypożyczy ? aaa to by byóo coś ;] szczeście w nieszczęściu :(

Pech na maxa - akurat gdy sie odnalazł - teraz wraca do gry Fabio Bazzani po 6 miesięcznej wojnie z poważna kontuzją a wypadł Walterowi Novellino Bonazzoli :(
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post autor: Łukasz_ »

Ibrahimović pisze:A to co Lizanie tyłka
Dokładnie tak :!: Przydzielenie komuś racji to " lizanie tyłka ". Śmieszne to było. Po co Zebina do Milanu :?: Nikt nie wie jak będzie teraz grał a po co nam mocny rezerwowy jak Kaladze i Simic ostatnio wcale nie zawodzili, wraca Cafu a jeszcze na niego licze.
Ibrahimović pisze:Co ty gadasz wogule Jakbys byl kontuzjowany przez pare miesiacy i dalej to tez bys byl słaby.
Tak wogule to mówisz o Buffonie że pauzował pare miesięcy i W TEJ CHWILI jest słaby :?:
kulekfcb pisze:nie wiem nie byłem w takiej sytuacji, a wszechwiedzący Ibrahimovic wszystko wie jak zwykle...
Dokładnie... ale myśle że on by grał jeszcze lepiej niż przed kontuzją :wink: Pewnie gra ostro w piłke i już załapał jakąś poważną kontuzje.
kulekfcb pisze:a wszechwiedzący Ibrahimovic wszystko wie jak zwykle...
No wie bardzo dużo, wie też że w temacie o Milanie nie powinno się pisać o transferach :shock: ( nabijacz :?: ) Bo po napisaniu tego " głupiego " postu zaczeły się napinki :lol:
Ostatnio zmieniony 02 sty 2006, 21:21 przez Łukasz_, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- »

Bo niby dlaczego Milan i Liverpool sie zastanawia nad jego kupnem.
tu powinno byc według prasy

Galliani jasno powiedział na prawej mamy Simica a na srodku Kaladze.
w 2 ostatnich meczach jak grali nie stracilismy bramki fakt ze nie gralismy z najlepszymi zespołami ale zagrali bardzo pewnie w obronie a szczegolnie w wyjazdowym meczu przeciwko Livorno.

Dla mnie nie ma tematu jeszcze oddac za niego Abbiatiego :lol: jeszcze czego !
*_For_zaza_Milan_* pisze: ciekawe czy w tej sytuacji Milan "da im" Marco Borriello na dłuższy czas.
oj raczej nie sciagneli swojego napastnika Colombo w Ascoli a Marco niemal na 100% przejdzie do Treviso
Ostatnio zmieniony 02 sty 2006, 21:24 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 2 razy.
Forza Milan :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Łukasz[ACM] pisze:Tak wogÓle

Tak w ogóle to...

Łukasz[ACM] pisze:W TEJ CHWILI jest słaby Question

Nie wiadomo. Nie wiadomo jak będzie grał. Ale wiadomo Buffon to nie Zebina...Buffon to po prostu Buffon, nr.1 na świecie.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Mam prośbe może by tak skończyć temat tego Francuza

Rzeczywiście robi się nudne to już.
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Galliani jasno powiedział na prawej mamy Simica a na srodku Kaladze.

I narzekacie na Zebine :lol2:
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc »

Łukasz[ACM] pisze:wogÓle
W ogóle, nie poprawiaj jak sam robisz błędy
kulekfcb pisze:a dobry wcale...proste
Fakt faktem Zebina jest dobry, ale w tym momencie jedynie na rezerwe i tam też pewnie spędzi swój czas w Milanie czy w Liverpoolu. Trochę szkoda, że odchodzi bo w zeszłym sezonie miał on być niewypałem w Mercato
Łukasz[ACM] pisze:o Milanie nie powinno się pisać o transferach ( nabijacz
, a pokazał, że jest solidnym obrońcą (chociaż jak każdy miał też swoje wpadki)

Ja też nabijam i czuję się głupio z tego powodu...

A żeby nie było, że mówię tylko o Zebinie to dopiszę, że czekam na rewanż z Milanem i liczę na to, że wzmocnienia dużo nie pomogą chociaż wiem, że Milan to wielki klub i może sobie pozwolić na szalenstwa. Trochę dziwnie wygląda tu sprawa Janulovskiego bo miał byc wzmocnieniem, a grzeje ławę (z tego co widziałem to bynajmniej często wchodził z ławki), czy naprawdę starsza elita w Milanie jest o tyle lepsza od Czecha?

Pozdrawiam
Obrazek

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- »

I narzekacie na Zebine
narzekałem tylko po meczu z Empoli w ktorym pechowo zmylił Dide :P

a do rzeczy wole Simica ktory od tamtego emczu gra coral lepiej anizeli sprowadzac Zebine po kontuzji i ryzykowac jego forma pozatym Cafu wraca juz do gry takze spokojnie do konca sezonu dociagniemy z ta obrona.

Co do Czecha on rowniez jest po kontuzji co prawda juz na samym poczatku rozgrywek wyleczył sie ale Carlo mowi ze nadal nie jest gotowy na 100% do gry takze powoli powoli a zacznie czesciej grac (taka mam przynajmniej nadzieje)
Forza Milan :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Ale Tomus Zebina tak trafi do Milanu jak Pires do Juve czyli według prasy ... choć Robert dwa razy lepszy piłkarz.

Z Czechem jest prosta sprawa puki 3 razy Ancelottiego nie przekona nie będzie zmiany w składzie. Jak to Carletto - nie wiesz jak jest ? W sumie ostatnio mówił coś że trudno mu było na poczatku - inny swiat - lepszy swiat. :wink: Nie dziwie mu się Udinese nie ta "liga" Ale spokojnie jak już zaczyna grać to dobrze.

Czekasz na rewnaż ? jeszcze tyle czasu że hoho :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”