FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Luminos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: FMy

Post autor: Luminos »

Zacząłem grę Genoą. Zdecydowałem się na taktykę 5-3-1-1 z bocznymi wysuniętymi obrońcami i na razie się sprawdza. Wygrana w pucharze z Lecce i wygrane 1-0 z Romą i Pescarą napawają optymizmem.
Zakończyłem natychmiastowo wypożyczenie Boriello :P Uznałem, że Immobile i Hallenius wystarczą i aktualnie jest dobrze. Jeżeli ktoś gra pierwszoligowym zespołem z mocnej ligi uznawanym za średniaka (przewidywane miejsca od 7 w dół), to gorąco polecam Katsouranisa. Świetnie gra w środku pola jako cofnięty rozgrywający, szkoda tylko, że już stuknęły mu 33 lata.
Merkel aktualnie w wysokiej formie, oby zostało to do końca sezonu :P
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post autor: Diamen23 »

nieźle mi idzie w bieżącym sezonie. To mój drugi sezon w Premier League i po 25 kolejkach jestem czwarty, z małą stratą do lidera. Z własnego stadionu stworzyłem twierdzę, na którym odniosłem prawie same zwycięstwa ligowe i może z dwa remisy. Bęcki tutaj dostały Chelsea czy Arsenal 8) . Na wyjeździe miewałem nawet serię 5 meczów bez wygranej, ale z tego co widzę to większość przeciwników traci co jakiś czas punkty.
Jestem zadowolony, bo mój pierwszy sezon w lidze był ciężki - co prawda 11. miejsce, ale aż 16 porażek. Nie raz byłem ładnie wkurzony po spotkaniu.
Obrazek Obrazek Obrazek
zaskoczenie to na pewno Kozak. Od początku przygody z klubem świetny, ale w tym sezonie niszczy. Lider klasyfikacji strzelców, najwięcej razy wybierany graczem meczu w lidze, średnia waha się między 7.70-7.80. Co ciekawe przez aystentów oceniany na ledwie 2,5 gwiazdki. Pedro Obiang też całkiem fajnie sobie radzi. Świetnie czyści sprowadzony za free przed sezonem Radosević.
Jak widać trochę transferów narobiłem, kasy dużo poszło, ale zwykle jestem na lekkim minusie więc nie jest źle. Kontrakty staram się dawać niskie, a i wąska kadra pozwala na płynność :) Awans do Ligi Mistrzów też powinien pomóc, może uda się rozbudować ten kameralny obiekt.
Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2247
Kibicuję: AC Milan

Post autor: Enjo »

Chłopaki pytanko.

Da radę kupić oryginała i grać będą mogły dwie osoby ? Nikt z nas nie chce grać online ani nic, ale jeśli byłaby taka możliwość to z kolegą byśmy zakupili to na dwóch i pykali, ale potrzebuję wiedzy dotyczącej tego zagadnienia i możliwości.

Dzięki.
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post autor: bartbuks »

EnJoy's da się grać. Po prostu instalujesz, net CI potrzebny do aktualizacji, a tak to możesz grać offline.
Obrazek
Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2247
Kibicuję: AC Milan

Post autor: Enjo »

Czyli zainstaluję u siebie i u kolegi na tym samym kodzie do gry i normalnie będę mógł śmigać bez problemu, a samo się to aktualizuje, na czym to polega ?

Dzięki za tak szybko odpowiedź.
Awatar użytkownika
and1
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: and1 »

EnJoy's pisze:Czyli zainstaluję u siebie i u kolegi na tym samym kodzie do gry i normalnie będę mógł śmigać bez problemu, a samo się to aktualizuje, na czym to polega ?

Dzięki za tak szybko odpowiedź.

Do aktualizacji potrzebne jest konto Steam, ktore TRZEBA utworzyc aby grac. Nie wiem czy wyskoczy jakies info jezeli ktorys z was wczesniej zaaktualizuje sobie gre. Tak czy inaczej jeden z was podczas gry MUSI po prostu odlaczyc neta i pykac.
Obrazek
Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 96

Post autor: Sinik1988 »

Moja kariera Swensea się skończyła ponieważ ponad tydzień temu miałem format w sumie to i tak już byłem znudzony lekko po 6 sezonach wygrałem wszystkie puchary jakie mogłem prócz Ligi oraz Ligi Mistrzów ,myśle ze to dobre osiągniecie ,i zacząłem nową kariere na nowej łatce naszła mnie ochote na Bundeslidze na której kompletnie sie nieznam nie czaje zawodników, talentów (wiec jak cos moglibyscie podac kilka za rozsądna kase)drużyn ,a zacząc zacząłem BVB ponieważ chce powalczyc z Bayernem i jestem po 1 sezonie w którym zająłem drugie miejsce ze stratą 3 pkt. do Bayernu w Pucharze Niemiec odpadlem szybko w Lidze Mistrzów zająłem 3 miejsce i gralem w Lidze Europy w której doszedłem do Cwiercfinału gdzie odpadlem z Feyenordem,jestem przed 2 sezonem i mam dylemat Lewandowski nie przedłuzy umowy ale jest świetny ponad 20 bramek w samej lidze ,niewiem czy zostawic go i stracic za rok i nic za niego nie dostac czy sprzedac go teras za rozsadna kase ,panowie jak myslicie ??
Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6579

Post autor: Boromir »

Jak w najnowszym FM z polskimi juniorami? Dają radę, czy tak jak w poprzednich słabi jak barszcz, co chyba nawet SI uznawało za bug?
Obrazek
Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post autor: Gall »

Z tego co pamietam to Wolski i Milik na 3,5 gwiazdy potencjal a reszta tak srednio na jeza jak to sie mowi, zdarzy sie jakas perelka ;) Z perspektywy beniaminka Premier League
Obrazek
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI »

Wolski ma PA -8 (130-160) podobnie jak Jagiełło, Linetty, Stępiński, Włodyka, Przybyłko.
...
Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6579

Post autor: Boromir »

Ale mi chodzi nie o obecnych piłkarzy, a o regenów. W FM 2012 pomimo super bazy treningowej i tych wszystkich bajerów nie dało się skleić sensownej ekipy na poziomie Ekstraklasy z wychowanków. Dla porównania, w którymś ze starszych FM (8, może 9), Hajdukiem Split na samych wychowankach regularnie biłem się w fazie pucharowej LM. Ale to Chorwacja, tam wiadomo, że lepsze talenty.
Obrazek
Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Co do Linettego to na poczatku mial 3 gwiazdki, a po roku jak sie rozwinalem w lidze to spadlo na 2,5. A scout mial po 18 atrybuty spr umiejetnosci i potencjalu :P
Obrazek
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

Boromir pisze:Ale mi chodzi nie o obecnych piłkarzy, a o regenów. W FM 2012 pomimo super bazy treningowej i tych wszystkich bajerów nie dało się skleić sensownej ekipy na poziomie Ekstraklasy z wychowanków. Dla porównania, w którymś ze starszych FM (8, może 9), Hajdukiem Split na samych wychowankach regularnie biłem się w fazie pucharowej LM. Ale to Chorwacja, tam wiadomo, że lepsze talenty.

w moim juventusie kolo 2025 newgen patryk laskowski byl wart ok 50 mln euro, real dawal dwa razy tyle a on sam w wieku bodaj 25 lat zostal najlepszym graczem globu, z perspektywa na dominacje tej kategorii. ponadto niejaki grzegorz wszolek stanowil o sile obrony united. polska mysle ze spokojnie swoim skladem mogla sie bic o mistrzostwo europy, a nawet powalczyc na world cupie.
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post autor: bartbuks »

Po formacie przekopiowałem save`y i wsio w pariadke. Do tego udało mi się rozpakować facepack bez błędu rar (wynikało to chyba z FAT).

Ciągnę dalej Crewe. Pierwszy sezon w Championship. Na razie obiecująco. W pierwszej piątce.
Obrazek
Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

CHolera zarzad nalozyl embargo na moj klub, bo zmienia sie wlasciciel w tym samym dniu zaakceptowano moja oferte za zawodnika, nie moge anulowac kontraktu ani przejsc dalej, a wyswietla sie konieczna odpowiedz, podpisac tez nie moge.... Moze ktos mial taki problem i wie cos jak to przejsc? :?
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”