!

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
radzio280
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Pomocy!!!!

Post autor: radzio280 »

Prosze powiedzcie ktory to kanał ESPN na ppstreem bo po znakach ciezko znalezc,prosilbym o podanie ktory by był w kolejnosci od gory.Jestem nowym uzytkownikiem i nie moge go namierzyc.DZIEKI POZDRAWIAM. :shock:
Awatar użytkownika
Wojtas0001
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post autor: Wojtas0001 »

Ja zaczynam studia na Akademii Ekonomicznej. Ciekawe jak to bedzie...
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa »

Ja wybieram się tutaj, jeśli wszystko pójdzie dobrze ;)
W Częstochowie żadnego ciekawego kierunku nie widzę :? :?
Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: nowok »

a ja za tydzien zaczynam zaoczne studia na kierunku POLITOLOGIA w zamiejscowym ośrodku UAM-u w Ostrowie Wlkp. ;) wiem ze to tylko osrodek zamiejscowy poznanskiej uczelni i w dodatku tylko zaoczne ( na dzienne sie nie dostałem ) ale zawsze bedzie ten papier UAM-u :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
szpari
Skład C
Skład C

Post autor: szpari »

ja jutro zaczynam w bydgoszczy socjologie na wsg fakt niby nie panstwowa ale za to z perspektywami skladalem do torunia ale tam mozgi i uklady w bydgoszczy lypa straszna 1 pkt mi zabrakl ale co tam glowa do gory

tym ktorzy nie wiedza na co isc powiem ze socjologia jest ciekawym kierunkiem duzo mozna po tym robic pozdrawiam studenki, studentow, i wszystkich uczacych sie a do maturzystow jedno slowo jeszcze spokojnie matura nie taka straszna jak ja maluja nie beirzcie wszytskiego do siebie
umiesz liczyć, licz na siebie
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post autor: Krzysztof Jarzyna »

A ja studiuje juz jakis czas prawo na Uniwersytecie Rzeszowskim i jest calkiem fajnie. tak mi sie podoba ze moze sobie przedluze do 6 albo 7 lat, w koncu zycie studenckie to najpiekniejszy okres w zyciu :lol:
futbolowa pisze:W Częstochowie żadnego ciekawego kierunku nie widzę
Z tego co wiem to macie szkole oficerska dla strazakow czy cos w tym stylu. z calej Polski chca sie tam dostac :D a jest baaaardzo trudno...
szpari pisze:nie wiedza na co isc powiem ze socjologia jest ciekawym kierunkiem
Mialem studiowac socjologie, ale tak jakos wyszlo na prawo. szczerze mowiac mialem socjologie na pierwszym roku i jakos nie powalila mnie na kolana, a powiedzialbym nawet, ze nudzila do bolu :lol: :wink:
"- Wspomniał Pan o Realu. Czy nadal czuje Pan sentyment do "Królewskiego" klubu?
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post autor: Bienias »

Prawo jest do bani. Caly czas trzeba wkuwac kodeksy :evil:
tata tatą, mama mamą, rozróżniajmy
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Bienias pisze:Prawo jest do bani. Caly czas trzeba wkuwac kodeksy
Kto Ci takich rzeczy naopowiadal? no chyba ze studiujesz tez, to przykro mi, ze masz takie doswiadczenia. generalnie jest troche "wkuwania" ale to przy okazji sesji - jak wszedzie. poza tym nie jest tak zle, jak wszyscy mysla. moznaby rzecz - sie pije, sie pali, imprezki tez sa zajebiste :P :lol: czyli standart.
"- Wspomniał Pan o Realu. Czy nadal czuje Pan sentyment do "Królewskiego" klubu?
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

problem w tym ze nie wkuwiam tych j*banych kodeksow i lapie mnostwo poprawek i za 9 razem oblalem. Padlo na Prawo Karne(2x zabraklo mi punkta do zaliczenia) i mam warunek ehhhhh.
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Bienias pisze:Padlo na Prawo Karne(2x zabraklo mi punkta do zaliczenia) i mam warunek ehhhhh.
Uuuu to lipa. ja sie jakos wybronilem na karnym, ale tez ciezko bylo. no fakt, ze karne to jest troche materialu, ale czytasz komentarz i kumasz o co biega. tylko, ze problem jest taki, ze nie da sie tego nauczyc w kilka dni (co sam sprawdzilem :lol: ). no ale tydzien, dwa i spokojnie zdajesz. chociaz to tez zalezy od egzaminatora. ja mialem z gosciem z UJ i nie bylo tak zle (chociaz u mnie kilkadzisiat awansow z karnego to standart, co roku).
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Moj profesor to kawal skurwysy*a. Zawsze uwala mnostwo osob a potem nie daje awrunkow i trzeba powtarzac przedmiot a to juz kosztuje 1200 zl. Ja mam szczescie bo jestem pierwszym od 2 lat studentem i jedynym ktory uzyskal warunek :D
Z karniaka podobaly mi sie kazusy, lubilem je rozwiazywac 8)
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Bienias pisze:Z karniaka podobaly mi sie kazusy, lubilem je rozwiazywac
:lol: :lol: ja kazusa pierwszy raz w zyciu rozwiazywalem na pierwszym terminie egzaminu :lol: jakos nigdy wczesniej nie moglem sie zmobilizowac do tego na cwiczeniach :lol: generalnie nie poszlo zle, a na poprawce nawet poszlo wrecz extra, co mnie samego zdziwilo :lol: no ale generalnie kazus to jest do pchniecia, bo zawsze mozna cos nasciemniac i mozna uzbierac ilestam punktow. gorzej z teoria, bo tutaj nie polejesz wody za bardzo.
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Ja pamietam jak babce tlumaczylem na cw co to jest dziesiona :lol: Smiechy byly na cale zajecia :wink:
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa »

Z tego co wiem to macie szkole oficerska dla strazakow czy cos w tym stylu. z calej Polski chca sie tam dostac :D a jest baaaardzo trudno...
Jakoś szkoła dla strażaków mnie nie rajcucje :P
Ja chcę jeden, konkretny kierunek, który jest - jak narazie - w dwóch miejscach w Polsce ;)
Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Smithu »

futbolowa pisze:Ja chcę jeden, konkretny kierunek, który jest - jak narazie - w dwóch miejscach w Polsce

Wydaje mi sie ze myslisz o dziennikarstwie. U mnie jest jeden tyle ze prywatnie. Ja juz uczeszczam i bardzo mi sie podoba poki co.
Dumnie w bialych szatach...
I'm feelin lucky enuff to bet it all on a dice
Obrazek
http://smitu.blog.onet.pl/
Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”