Poszukuje butów do biegania z gruba podeszwa, dobrze amortyzujace skoki z wysokosci. Jezeli natknalby sie ktos na jakas oferte w internecie ktora pasowalaby do powyzszego opisu to prosilbym o pomoc ...
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
whelan pisze:Niemozecie zrobic czegos zeby te forum chodzilo szybcej b tu nic przeglondac sie nieda bo ledwo wszytko co chodzi sie powoli otwieraja strony !!!!!!!
wydaj mi sie ze mozna było poprosic o to w innym dziale a nie zakładac nowy temat
Czyli tak. W jakich seiciach jesteście. Orange, Era, Heyah, Plus....może jeszcze inne???I jeszcze jedno. Proszę nie wpisywać postów jednozdaniowych typu "Orange", tylko od razu uzasadnić swoją wypowiedź.
Ja jestem obecnie w Erze, w taryfie Happy Taniej, ponieważ jestem już wiecej niż 3 miechy w Erze, w tej taryfie.
a mam pytanko odnosnie tych przypinek od komitetów olimpijskich:) co piszecie w liscie ? ze chcielibyscie dostać przypinke? mógłby ktos podać wzór listu z góry dziękówa
Jest wiele innych tematów odnośnie takowych problemów. Radzę następnym razem poszukać po działach. To nie boli
"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
witam mam taki probelm dotyczący football manager 2006
sciagnbełem go z torrenta ...
chcialem wlaczyc lecz nie dziala
zrobilem wiec virtualny dysk zainstalowałem wszystko uruchamiam pojawia sie na 2 sekundy klepsydra ze chce sie wgrac i sie nie wgrywa i nic sie ni pokazuje :-\
WYMAGANIA SPRZETOWE MAM DOBRE ...
wszystko jest dobrze nie rozumiem tego !!
Mozeciue mi pomoc ... ?