yazid^ pisze:więc dla Makelele jest jeszcze miejsce na boisku Smile Zresztą, podejrzewam, że Francuz po następnym sezonie zakończy karierę
A ja sadze ze jeszcze 2-3 sezony pogra, chyba ze zaczna dokuczac mu kontuzje, lub nie bedzie mogl nadarzyc za zespolem.
Fernando pisze:Jak SWP odejscie z Chelsea to zapewne na Stamford Bridge powroci temat Joaquina, Simao Sabrosy, Vicente itp.
Pewnie tak chociaz nie wiem poco, skoro na prawej moze grac zarowno J.Cole jak i Robben
fieldy pisze:Bo na to wychodzi z tą polityką ROmka i Mourinho, zaczynają kupować gwiazdy, już od jakiegoś czasu próbuje zakupić kogoś z 3 : Eto'o, Sheva, Adriano, przecież to są wybitnie ofensywni piłkarze.
To jest polityka samego Romka, bo Mourinho powiedzial ze on nie potrzebuje gwiazd w swojej druzynie, ale skoro szef chce inaczej to zrobi jak mu bedzie kazal. A co do Shevy to podobno kiedys rozmawial z Abramowiczem o jego przejsciu do Chelsea, ale co z tego wyniklo nie mam pojecia.
fieldy pisze:Może Romkowi kasy zaczyna brakowac i sobie wymylił, ze na gwiazdach zarobi
Watpie 11-miejsce na liscie najbogatszych ludzi na Świecie z dorobkiem 15miliardow dolarow
RóżA pisze:Chodziły pogłoski o zastąpieniu Crespo Tevezem. Ciekawe rozwiązanie, ale raczej nierealne
Dzisiaj przeczytalem ze Corthinias podobno nie maja zamairu sprzedawac Teveza. Ale poczekamy zobaczymy
RóżA pisze:Ballack załapie się już prawie na 100% na kontrakt w The Blues, ale ciekawi mnie jeszcze jaką gwiazdę sprowadzą oprócz niego.
Sadze ze jakas gwiazde na obrone lub na atak, i to bedzie na tyle w tym okienku transferowym.
yazid^ pisze:ale najpierw taką wolę wyrazić musi Special One
Juz dawno wyrazil zainteresowanie Tevezem. Ale jakos go nie widze w silowej Premiership.