Twój ulubiony piłkarz?
- Milanista11
- Trampkarz

- Reputacja: 0
- Lokalizacja: Tam gdzie Dida broni, tam gdzie Shevchenko bramki wali a więc... MEDIOLAN
Moim ulubionym zawodnikiem jest Thierry Henry czemu właśnie On?
Za jego piękną gre,za skuteczność,za jego fenomenalną technike,za jego piękne gole.
Jak dla mnie jest to najlepszy zawodnik na świecie,kiedyś moim ulubionym graczem był Patrick Kluivert teraz odszedł w zapomnienie,pamiętam jego piękną gre
Za jego piękną gre,za skuteczność,za jego fenomenalną technike,za jego piękne gole.
Jak dla mnie jest to najlepszy zawodnik na świecie,kiedyś moim ulubionym graczem był Patrick Kluivert teraz odszedł w zapomnienie,pamiętam jego piękną gre
*=Trening czyni mistrza=*
- kibic_korony
- Rezerwowy

Dla mnie oczywiście Ronaldinho za spokuj, klasę, przegląd pola, dribling, styl bycia i życia, poprostu mecz z tym zawodnikiem jest ciekawy, a drugi to musi być jakis z ManUtd np. Rud Rud Rud niby cienki technicznie, niby nie najszybszy, niby nie zwrotny, a tyle bramek strzela poprostu git koles pzdr
Tak, to było bodajże z Realem, Valdes(?) już leżał, Puyol stał przy bliższym słupku, strzelał Raul lub Carlos, potęznie, pod poprzeczkę, a Puyol przyjął strzał... prawdziwy kapitan, przykład dla młodszych.Pisakk pisze:fetko pisze:Carles Puyol - obecny kapitan Blaugrany, za poświęcenie dla zespołu, umiejętnośći zarówno w obronie, jak i ataku, były mecze gdy będąc 1 na 1 z przeciwnikiem, mając za sobą tylko pustą bramkę bronił druzynę przed utratą gola wybijając piłkę z linii bramkowej lub biorąc ją na twarz badż klate...
Pamiętam taką sytuacje z meczu Barcy z Realem (chyba pierwszy mecz w poprzednim sezonie) gdy Raul położył Valdesa na ziemi i strzelił dość mocno pod poprzeczkę a Puyol wyskoczył do tej piłki i przyjął ją na twarz. Muszę przyznać, że zrobiło to na mnie duże wrażenie.
Jeszcze w sezonie 2003 w Lidze mistrzów, gdy Barça grała z Galatasaray bodajże, bramkarz szybko wyszedł, został minięty na 16 metrze Puyol cofnął się na 11 metr, przeciwnik strzelał, a Carles obronił strzał klatą...
Trezeguet, Henry i Del Piero. Trzech napastników. Dwóch Francuzów, dwóch Juvetino.
Del Piero - symbol Juventusu, mojego ukochanego klubu, przez niego pokochałem Juve, wspaniały kapitan, wyśmienity drybler, egzekutor rzutów wolnych, rzutów karnych, a także piłkarz-profesjonalista, który wie, że jeżeli trener mówi by usiadł na ławkę, to ten się nei kłóci i siada grzecznie na ławkę, czeka na swoją okazję, by móc pokazać się z jak najlepszej strony.
Trezeguet - Juvetino, łowca goli, dawca szczęścia, jego bramki ratują skórę, radują oczy i cieszą serce. Strzela bramki, gra, męczy się dla Juve i za to go bardzo lubię.
Henry - czarodziejska technika, wyśmienita szybkość, skuteczność, przywództwo, umiejętność prowadzenia piłki, umiejętność gry jako wolny elektron. Gra w moim drugim ulubionym klubie, Arsenalu, a grał także dla Juve. Wspaniały piłkarz...
Dużo więcej cech ich powinienem wymienić i wiem o tym, ale oni są niedoopisania, to jest krótki opis ich umiejętności, który możnaby poszerzyć o jakieśdwanaście tomów...
Del Piero - symbol Juventusu, mojego ukochanego klubu, przez niego pokochałem Juve, wspaniały kapitan, wyśmienity drybler, egzekutor rzutów wolnych, rzutów karnych, a także piłkarz-profesjonalista, który wie, że jeżeli trener mówi by usiadł na ławkę, to ten się nei kłóci i siada grzecznie na ławkę, czeka na swoją okazję, by móc pokazać się z jak najlepszej strony.
Trezeguet - Juvetino, łowca goli, dawca szczęścia, jego bramki ratują skórę, radują oczy i cieszą serce. Strzela bramki, gra, męczy się dla Juve i za to go bardzo lubię.
Henry - czarodziejska technika, wyśmienita szybkość, skuteczność, przywództwo, umiejętność prowadzenia piłki, umiejętność gry jako wolny elektron. Gra w moim drugim ulubionym klubie, Arsenalu, a grał także dla Juve. Wspaniały piłkarz...
Dużo więcej cech ich powinienem wymienić i wiem o tym, ale oni są niedoopisania, to jest krótki opis ich umiejętności, który możnaby poszerzyć o jakieśdwanaście tomów...

- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 2157
- Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
- Kontakt:
Popieram tego panaTrezeguet - Juvetino, łowca goli, dawca szczęścia, jego bramki ratują skórę, radują oczy i cieszą serce. Strzela bramki, gra, męczy się dla Juve i za to go bardzo lubię.
Trezegol to jeden z moich najulubieńszych piłkarzy. Za wszystko to, co zrobił dla Juve przez tych kilka lat. Za znakomitą grę w reprezentacji. Za te wspaniałe bramki
- adekk
- Pomarańczowy skrytożerca
- Kontakt:
Edwin Van der Sar..bez żadnych wątpliwości jeden z najlepszych bramkarzy na świecie...choc już w kwiecie wieku, broni nadal w fenomenalnym stylu....idol wielu młodych bramkarzy..świetny człowiek, skromny, koleżeński...ma doskonałe warunki fizyczne....wysoki, o dość pokaźnym zasięgu ramion, przy tym zwinny, o wspaniałym reflesie......teraz grając w MANU, wciąż podkreśla swoja świetną formę...
Dla mnie wzór do naśladowania...tylko szkoda, że za jakieś dwa sezony zniknie on z płyt boisk..
Pozdrawiam....
Dla mnie wzór do naśladowania...tylko szkoda, że za jakieś dwa sezony zniknie on z płyt boisk..
Pozdrawiam....