Jak trafiliście na to forum?
ja trafiłem na forum jakoś tak okrężną drogą. Znalazłem gdzieś na stronce tekst o piłce i w źródle było napisane pilka.pl więc sobie pomyślałem że może coś fajnego jest skoro newsy od nich są zapożyczane. I tak wpadłem (nawet nie żałuje) choć widać wyraźnie że toczy się tu głownie walka zwolenników Milan - Juve - Inter oraz Madrid - Barca ale cóż widać tak ma byc pozdr
- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 0
- Yukasz
- Basket fan hooligan
- Reputacja: 0
- Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo
To ja tez się wypowiem
ale usiądźcie wygodnie 
Jak miałem modem aby posprawdzać wiadomości dotyczace piłki to na google wpisałem hasło 'piłka nożna' i na stronie pilkanozna.pl czytałem różne newsy. Strona mi się spodobała bo podawali dużo ciekawych informacji. Po jakimś czasie jak założyli mi stałe łącze to znowu dzięki google chciałem odszukać tamtą stronę. Jednak kliknąłem na pilka.pl i myśląc że odnalazłem tamten serwis dalej nie szukałem. Tu na stronie głównej też można znależć wiele ciekawych informacji
i jakoś przeczytałem jedną z nich o rozpoczynającej sie lidze typerów - więc tylko dlatego się zalogowałem (skłonność do bukmacherki). Później jak byłem jednym z tutejszych to pomału ponetrowałem zakątki tego forum.
Ale tak w ogóle to ja zdecydowanie od gry w gałę wole... kosza

Jak miałem modem aby posprawdzać wiadomości dotyczace piłki to na google wpisałem hasło 'piłka nożna' i na stronie pilkanozna.pl czytałem różne newsy. Strona mi się spodobała bo podawali dużo ciekawych informacji. Po jakimś czasie jak założyli mi stałe łącze to znowu dzięki google chciałem odszukać tamtą stronę. Jednak kliknąłem na pilka.pl i myśląc że odnalazłem tamten serwis dalej nie szukałem. Tu na stronie głównej też można znależć wiele ciekawych informacji
Ale tak w ogóle to ja zdecydowanie od gry w gałę wole... kosza