Domek nr 10 (temat luźny)
- losiu03
- Lider Drużyny

- Reputacja: 213
- Kibicuję: Manchester United
Jesli chodzi o to wybielanie jeszcze, to zaden powazny stomatolog nie zrobi ci tego, zanim ty sam nie "naprawisz" sobie wszystkich zebow. Moja szwagierka przed wybielaniem miala 3 wizyty, aby pouzupelniac wszystkie zeby, czyli jakies drobne dziurki, male plomby itd itp. Takze warto nastawic sie na dodatkowe koszta 
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
ja słyszałem, że licówki trzymają się ok 10 lat, wiec te 20 to też bardzo długo.
ja leki teraz biore, tragedii jakiejs nie mialem wczesniej, ale bywaly gorsze dni - teraz efekty widze mocne, ale skutki uboczne tez saDelpiero14 pisze: ↑12 wrz 2019, 10:37to samo. Byłem już ze swoją morda u dermatologa a teraz rozpoczynam operacje „gliwicki Firmino”. Założyłem aparat, jak mi go zdejmą to pewnie tez wybielę.To w takim razie chyba z licówkami pomyliłem.
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
@Sergek żeby pozbyć się trądziku musisz przestać kibicować Liverpoolowi. Są czasem takie uwarunkowania klanowe, jak np brak jednego oka w gangu jednookich w Ridiculous 6, biała skóra w KKK czy zakłamana morda wśród posłów, że póki należysz do do danej grupy to chcąc-nie chcąc upodabniasz się do nich.
niesmieszne
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
bierz witaminy. Może brzmi głupio ale mój dermatolog założył ze to właśnie przez niedobór witamin wyskakują mi syfy na mordzie. Odkąd biorę to co mi przypisał + maść to skóra bardzo się polepszyła.
- piotrcies

Sickstick - z ciekawości - ty pracujesz w punkcie czy na wyspie w swojej galerii?
- sickstick
- Legenda Futbolu

Na wyspie
- piotrcies

I jak ogólnie się pracuje? U nas w galerii remontują salon Orange i przenieśli ich tymczasowo na wyspę, jak dziś rozmawiałem, to mówią, że mają już dość:p I się zastanawiam, czy taktycznie taka praca jest bardziej męcząca niż normalnym punkcie
Swoją droga robisz 12h zmiany czy macie krótsze dni prac?
Swoją droga robisz 12h zmiany czy macie krótsze dni prac?
- sickstick
- Legenda Futbolu

Salon Orange/Play na wyspie a komis na wyspie to są dwa różne światy 
Robota na wyspie to chyba jakiś dramat. Normalny punkt z zapleczem to luzik. Nie dość, że leci film czy sport na laptopie to na zapleczu spokojnie zjem obiad czy po prostu skorzystam z toalety.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- sickstick
- Legenda Futbolu

Komis to sprzedaż ofensywna, ktoś nawet nie wie że chce nowe etui, idzie patrzy budka i myśli 'ooo, kupiłbym sobie nowe etui'. Nie bez przyczyny punkty które mamy na wyspach generują 2-3 razy większe utargi niż punkty schowane w pasażu. Natomiast salony Play czy Orange to miejsca gdzie ludzie załatwiają swoje problemy, podpisują umowy ect - takie rzeczy ludzie wolą robić z zabudowanym pomieszczeniu i wolą unikać załatwiania takich spraw na wyspach.
Ciekawe jak wiele ma to wspólnego z komfortem pracy, o którym - jak mniemam - pisał Piotr.sickstick pisze: ↑12 wrz 2019, 14:02 Komis to sprzedaż ofensywna, ktoś nawet nie wie że chce nowe etui, idzie patrzy budka i myśli 'ooo, kupiłbym sobie nowe etui'. Nie bez przyczyny punkty które mamy na wyspach generują 2-3 razy większe utargi niż punkty schowane w pasażu. Natomiast salony Play czy Orange to miejsca gdzie ludzie załatwiają swoje problemy, podpisują umowy ect - takie rzeczy ludzie wolą robić z zabudowanym pomieszczeniu i wolą unikać załatwiania takich spraw na wyspach.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."