Domek nr 10 (temat luźny)
- Salas11
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1799
- Kibicuję: Internazionale Serie A
Tylko dwie? Myślałem że stać Cię na więcej...
Wincyj nie da rady. Jedna jest prawa, a druga lewa.
Nuklearny Jezus w chmurze wodoru.
- Salas11
- Legenda Futbolu

Aż zalajkuję 
Heh. W Tunezji na urlopie byłem z trzecią
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Salas11
- Legenda Futbolu

To dawaj jakieś foty 
- Keres
- Gwiazda

- Reputacja: 1510
- Kibicuję: FC Barcelona
Hmm, a ja się zastanawiałem dlaczego mam ze 3-4 krostki na twarzy od dłuższego czasu. Już przecież z tego powinienem był wyrosnąć. Chyba też muszę ograniczyć, choć zjadam średnio 1 wafelek dziennie.Ilka pisze: ↑13 wrz 2019, 16:11 Odnośnie Waszych postów o trądziku to pisalam kiedyś, ze mam trądzik rozowaty i powinam nie jeść slodyczy, pikantnego, nie pić alkoholu, kawy czyli to człowiek na ogół lubi. Przez ostatnie dwa tygodnie sierpnia nie jadłam nic słodkiego, dosłownie nic! Postanowilam sobie, że nie będę jeść i nie jadlam! W weekend przed pójściem do pracy (chyba ze stresu) nazarlam się na zaś: lody, ciasto itp. W poniedziałek wstaje, a tam syfy na twarzyi wtedy zauwazylam, że przez ostatni czas nie miałam żadnych krost. Twarz gladka i jak na moje oko ok. Oczywiscie poczatkowo nie zjarzylam, że to zasługa braku slodyczy
Kawę pije caly czas, alkohol sporadycznie. Może gdybym jeszcze to ograniczyla to bylbym w pelni zdowolona ze swojej japy
Ale na odstawienie kawy nie jestem jeszcze gotowa
I mamy weekendAle te dwa tygodnie szybko mi minęły
![]()
Swoją drogą zastanawiam się jak myślicie, jak powinna zachować się osoba, która jest proszona jako towarzysząca na wesele? Powinna przyjść z pustymi rekąmi, winem/kwiatami? No bo przecież nie dokładać się do koperty.
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
- Keres
- Gwiazda

- Reputacja: 1510
- Kibicuję: FC Barcelona
Śmichy chichy, ale to naprawdę wyczyn.
Ja z dwiema ostatnio kręciłem. I obie też wydawały się zakochane we mnie.
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.
Po prostu wakacje zaplanowałem wcześniej, z koleżanką. I nie chciałem jej wystawiać nagle.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2749
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
@Keres No ja też już dawno powinnam wyrosnąć, a tymczasem walczę z nimi całe życie
Czego ja nie stosowalam zeby sie ich pozbyc
Teraz ten trądzik rozowaty jest rownie wkurzajacy.
Ale muszę się wziąć za to. Teraz wiem, ze wykluczenie slodyczy dziala
Teraz ten trądzik rozowaty jest rownie wkurzajacy.
Ale muszę się wziąć za to. Teraz wiem, ze wykluczenie slodyczy dziala
Slodyczy nie jem w ogole. Juz robilem anegdotyczne testy czy mi sie sytuacja pogorszy przy slodyczach/alkoholu czy polepszy bez nich i zawsze to bylo losowe.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
U mnie jest o tyle progres ze kiedyś cera mam wrażenie pogarszała mi się razem z wychodzeniem zarostu. Tak jakby wytwarzał on jakieś sebum. Teraz już czegoś takiego nie doświadczam. Dodam tez ze ciężko się golić z syfami na mordzie, trzeba operować maszynka z precyzja godna sapera żeby nie rozjechać sobie tych krost.
pozdro
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
tak samo, ale to chyba powszechny problem.Delpiero14 pisze: ↑13 wrz 2019, 19:02 U mnie jest o tyle progres ze kiedyś cera mam wrażenie pogarszała mi się razem z wychodzeniem zarostu. Tak jakby wytwarzał on jakieś sebum. Teraz już czegoś takiego nie doświadczam. Dodam tez ze ciężko się golić z syfami na mordzie, trzeba operować maszynka z precyzja godna sapera żeby nie rozjechać sobie tych krost.
A to jest czesto normalneDelpiero14 pisze: ↑13 wrz 2019, 19:02 U mnie jest o tyle progres ze kiedyś cera mam wrażenie pogarszała mi się razem z wychodzeniem zarostu. Tak jakby wytwarzał on jakieś sebum. Teraz już czegoś takiego nie doświadczam. Dodam tez ze ciężko się golić z syfami na mordzie, trzeba operować maszynka z precyzja godna sapera żeby nie rozjechać sobie tych krost.
Nie wytlumacze tego fachowo, ale po prostu jak wloski odrastaja to na tym miejscu czesto cos wychodzi. Ja jak zaczalem te leki brac to w obawie, ze mnie wysyfi zaczalem hodowac brode by to zaslonic - nic nie wywalilo az tak, a broda zostala