Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%

Liczba głosów: 13

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: grzegorzfcb »

RealFan pisze:
grzegorzfcb pisze:ale samych napastników "na chodzie" macie o ile się orientuję 3 + Bueno
to ty saviole liczysz jako napastnika? :P
Cyżbyś chcial rozkręcic dyskusję, taką jak o Cristiano Ronaldo 8)

Królik jak prototyp napastnika XXI wieku : wzrok wbity w ziemię i strzały z piszczela :twisted:
Messi jada przy stole oddzielonym od reszty świata - Jorge Valdano

Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów - Vysogota z Corvo
Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post autor: Pelart »

Wielkimi krokami zbliża się mecz z Villareal, zapowiada się kolejne świetne widowisko na Bernabeu. Co najważniejsze nasza kadra wygląda doprawdy imponująco biorąc pod uwagę grudniowe przygody, szkoda ,że Higuain się rozchorował. obrona zagra w optymalnym składzie, wrócił Sneijder, do gry gotowi są nowi piłkarze. Nowy rok należy rozpocząć od mocnego uderzenia. Skład, który najprawdopodobniej wybiegnie w niedzielę Iker - Ramos Pepe Canna Marcelo - Gago Guti -Sneijder Raul Van der Vaart Robben. czuję, że będzie dobrze
Trzeba być gorszym,by potem stać się lepszym. Trzeba być głupim, by móc stać się mądrzejszym.
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman »

jezeli villarreal zagra tak dobrze jak w meczu z barcelona to nie wygracie

ale mysle ze zagra kompletnie inaczej czyli otwarta pilke dzieki czemu bedziecie mogli ich kontrowac
Obrazek
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor »

Villarreal jeszcze nigdy nie wygrało z Realem na Bernabeu i wątpię, aby akurat w tej kolejce przełamali tę niemoc. Do Realu wracają ważni piłkarze i przewiduję wyrównany mecz. Będę bardzo zadowolony z podziału punktów :P
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2406
Kontakt:

Post autor: Kluchman »

villarreal nie moze zagrac tak jak z barcelona bo real nie bedzie grac tak, jak barcelona. dziwnie by to ze strony gosci wygladalo.

a czy zagraja bardzo ofensywnie to nie wiem - powatpiewam. lubia tak grac, za to pewnie zdaja sobie sprawe z tego, co jest w stanie zagrac real, gdy ktos sie otworzy i nie jest w stanie grac na poziomie takim, jak ostatnio barcelona (nie tyle w ataku, co w kwestii szybkiego odbioru pilki po stracie). az za dobrze przekonali sie w zeszlym sezonie, ze nie musi sie to oplacac.

spekuluje sie, ze zagra od poczatku huntelaar. slusznie, bo inne opcje to sam raul na srodku ataku albo saviola..

za to obserwujac to co ramos robi w przeciwienstwie do pelarta jestem prawie pewien, ze zagra rowniez drenthe, a van der vaart lawa na 99,9%.

bardzo ciekawi mnie srodek pomocy. gago wydaje sie byc pewniakiem, ale czy jego partnerem bedzie guti (najbardziej prawdopodobne) czy sneijder, czy moze jednak ostatcznie zagramy tylko jednym srodkowym napastnikiem, a zamiast tego pojawi sie jeszcze jeden pilkarz na srodku - majac na uwadze, ze villarreal atakowac potrafi.

a gdybysmy wygrywali, to calkiem mozliwe, ze w trakcie spotkania pojawi sie tez lass.

na pewno jestesmy w stanie wygrac to spotkanie. na el madrigal mialbym troche inne podejscie, ale na bernabeu inny wynik niz zwyciestwo bedzie zawodem.
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post autor: bartbuks »

Mentor pisze:Villarreal jeszcze nigdy nie wygrało z Realem na Bernabeu i wątpię, aby akurat w tej kolejce przełamali tę niemoc. Do Realu wracają ważni piłkarze i przewiduję wyrównany mecz. Będę bardzo zadowolony z podziału punktów :P
Podział pkt mi też by odpowiadał, ale cóż zawsze kiedyś musi być ten pierwszy raz :oops:
RealFan pisze:van der vaart lawa na 99,9%
Z nim to jest ciekawa sprawa... Po co kupować piłkarza gdzie na jego pozycję są już tłumy, a po pół roku opowiadać jak to są zawiedzeni... Ximo w VCF 2 lata grał żenadę i dopiero teraz się powoli odnajduje, ale nikt go nie wyrzucał (poza Koemanem, ale to odrębny temat :afro: ).
Obrazek
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

guti i sneijder to sa tlumy? + nasze kontuzje.

a przeciez van der vaart zdecydowanie woli grac blizej napastnikow, a nie w srodku pola - na pozycji, ktorej w aktualnej taktyce realu nie ma :lol:

teraz nikt go nie sprzeda, jeszcze dostanie szanse dostosowania sie, ale tez w nieskonczonosc trzymany nie bedzie. jesli jego aktualna gra nie ulegnie poprawie...

valecia na pozycji joaquina to duzego bogactwa nie miala.
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post autor: bartbuks »

RealFan pisze:guti i sneijder to sa tlumy? + nasze kontuzje.

a przeciez van der vaart zdecydowanie woli grac blizej napastnikow, a nie w srodku pola - na pozycji, ktorej w aktualnej taktyce realu nie ma :lol:

teraz nikt go nie sprzeda, jeszcze dostanie szanse dostosowania sie, ale tez w nieskonczonosc trzymany nie bedzie. jesli jego aktualna gra nie ulegnie poprawie...

valecia na pozycji joaquina to duzego bogactwa nie miala.
Racja, że jest ofensywniej usposobiony niż Sneijder, ale coś czuję że zaraz zrobisz z niego mediapuntę :D nawet w realu sneijder, guti, vdv to i tak dużo. niby były kontuzje i kartki, ale rafael jakoś nie grał zbyt często :roll:

a jeżeli chodzi o Ximo to już w tamtym sezonie częściej na prawym skrzydle grał Arizmendi niż notorycznie pomijany przez Koemana Joaquin...
Obrazek
Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 123

Post autor: Sammyy »

RealFan pisze:valecia na pozycji joaquina to duzego bogactwa nie miala.
No właśnie, był Arizmendi, który w pewnym momencie został zajebistym prawym obrońcą nawet. Taki pupilek Koemana ^^ Zresztą jak już Ximo szanse dostawał to bardziej w ataku niż na skrzydle więc wiesz ^^
Co do VdV, chłopak jest zajebisty ale jak już pisałeś:
RealFan pisze:a przeciez van der vaart zdecydowanie woli grac blizej napastnikow, a nie w srodku pola - na pozycji, ktorej w aktualnej taktyce realu nie ma
I tu jest ten problem. Swoją drogą z tego co pamiętam to za czasów gry w Ajaxie dostawał często szansę na lewym skrzydle. W ogóle ja swego czasu oglądając Eredivisie myślałem, że jest skrzydłowym. Może by się tam jakoś odnalazł :P
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

bartbuks pisze:niby były kontuzje i kartki, ale rafael jakoś nie grał zbyt często
to akurat nie jest do konca zgodne z prawda.
w lidze nie zagral tylko w jednym spotkaniu.
w cl zagral we wszystkich.
w cdr w jednym.
w obu spotkaniach superpucharu.

jego problemem jest to, ze gra na niezadowalajacym poziomie, wiec czesto wchodzi z lawki, a jak gra w pierwszym skladzie to zwykle jest zmieniany :P

nie chce sie rozwodzic dlaczego tak jest, czy ciagle sie aklimatyzuje, czy nie pasuje mu styl gry czy to wina tego, ze gral juz na kilku pozycjach - pewnie wszystkiego po trochu. mam co prawda swoja teorie, co musialoby sie stac by van der vaart gral troche lepiej, ale z tego wzgledu, ze obecnie jest to niemozliwe oszczedze sobie klawiature.
Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post autor: Pelart »

mecz może się podobać, dość pewnie w obronie, widać powrót Ramosa i Pepe, piękny gol Robbena, mam wrażenie ,że gdyby na miejscu Huntera był Higuain trafiłby w poprzeczkę. Guti powinien zacząć się bać, Lass wkracza do akcji...osobiście wolę oglądać walecznego poliglotę w środku pola niż Gutiego z fryzurą ala Adolf.

No i troche za wcześnie pochwaliłem Diarrę, jeden poważny błąd ale ogólnie bardzo przypadła mi do gustu jego gra,zobaczymy co będzie dalej.

Pierwsza połowa należała do nas ,druga raczej do Villarealu. Na szczęście Iker wraca do formy.

Na pochwały zasłużyli Iker, Pepe i Robben, reszta również całkiem dobrze aczkolwiek widać,że potrzeba nam kolejnego skrzydłowego światowej klasy, mam nadzieję, że kiedyś będzie to Ribery, idealnie uzupełniłby tę drużynę.
Trzeba być gorszym,by potem stać się lepszym. Trzeba być głupim, by móc stać się mądrzejszym.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor »

Pelart pisze:Gutiego z fryzurą ala Adolf.
Chciałem właśnie wkleić te fotki, ale pomyślałem, że skoro nie mam zbyt wiele do powiedzenia to sobie odpuszczę. Skoro jednak ktoś już poruszył ten temat...

Obrazek

Obrazek

10/10
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: mistyk »

Pilkarz kompletny...

Slyszalem, ze ponoc Iker wraca do formy.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post autor: fieldy »

Pelart pisze:Gutiego z fryzurą ala Adolf
Obrazek

Adolf czesał się na lewo :P
Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post autor: brylancik »

Jak można porównywać Gutiego do Diarry ['] Iker też się powinien bać, Diarra wkracza do akcji.

A fryzura zajebista ale i tak nic nie pobije jak dla mnie Higuaina z końcówki zeszłego sezonu :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”