lap
Reprezentacja Polski (zbiorczy)
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8358
Szósty hat-trick dla reprezentacji. 18 goli w 13 meczach w tym sezonie. To są jakieś kosmiczne statsy Lewego
- Bassu
- Gwiazda

- Reputacja: 677
- Kibicuję: Manchester United
Lewy wziął sprawy w swoje ręce. Jeśli będzie nadal grał jak lider, to możemy coś ugrać. Inaczej wyglądać będziemy jak grupa przypadkowych grajków.
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Take me home, United Road,
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United Road.
Dobrze, że się dzisiaj nie zmęczyli. Wygrana z Macedonią daje awans, więc za wszelką cenę 3 pkt.

Już można powiedzieć, że Lewandowski to poziom Klaasa Jana Huntelaara, uff.
Te statystyki są niemiarodajne, dajcie Messiego do naszej kadry, i nie ugrałby połowy bramek tych co ma Lewy. Zrezygnowałby wcześniej niż z gry w Argentynie
Lewy klasa 
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8358
Zaraz znów wyskoczy Boniek i powie, żeby nie prać publicznie brudów z szatni. Nie wygląda to za różowo.
Dodam jeszcze tylko, bo wcześniej pisałem o 6. hat-tricku Lewego w reprezentacji, że pobił właśnie rekord w tej statystyce, wcześniej wspólnie z Lubańskim mieli ich po 5.
W ogóle ostatnio dowiedziałem się, że Janas podczas swojej kadencji wygrał z reprezentacją więcej spotkań niż Nawałka. To dopiero zdziwienie, Nawałka nie dość, że osiągnął dobry wynik na turnieju, to prowadził zespół dłużej, w dwóch pełnych cyklach kwalifikacyjnych i podczas dwóch turniejów, Janas w jednym pełnym i jednym niepełnym (po Bońku) oraz w jednym turnieju.
Dodam jeszcze tylko, bo wcześniej pisałem o 6. hat-tricku Lewego w reprezentacji, że pobił właśnie rekord w tej statystyce, wcześniej wspólnie z Lubańskim mieli ich po 5.
W ogóle ostatnio dowiedziałem się, że Janas podczas swojej kadencji wygrał z reprezentacją więcej spotkań niż Nawałka. To dopiero zdziwienie, Nawałka nie dość, że osiągnął dobry wynik na turnieju, to prowadził zespół dłużej, w dwóch pełnych cyklach kwalifikacyjnych i podczas dwóch turniejów, Janas w jednym pełnym i jednym niepełnym (po Bońku) oraz w jednym turnieju.
Janas robił robotę mając szrot i średniaków.
Co więcej, Smuda z obecnej kadry wyciągnąłby też coś ponad to co gra ona obecnie.
Największy dołek kadra miała od Benhakera który robił wyniki - ojej ojej, obejmując kadrę Janasa
i ją tylko staczał potem.
Co więcej, Smuda z obecnej kadry wyciągnąłby też coś ponad to co gra ona obecnie.
Największy dołek kadra miała od Benhakera który robił wyniki - ojej ojej, obejmując kadrę Janasa