Reprezentacja Polski (zbiorczy)
Boenish jest z Gliwic, więc już bardziej polski być nie może.
Kittel od około 2 lat mówi,że chciałby grać dla Polski, więc to nie farbowany lis jak Perquis, Obraniak który akurat się znaleźli na jedną w sumie imprezę
Czyli mniej więcej od momentu jak zadomowił się w drugiej Bundeslidze i kadra Niemiec odjechała bezpowrotnie 

- EndriuK
- Lider Drużyny

- Reputacja: 328
Koleś zagrał ponad 20 spotkań w niemieckich młodzieżówkach, miał chyba dwie ciężkie kontuzje ( zerwane więzadła?) , kariera zahamowała i teraz szuka planu B. On już swoją reprezentację wybrał i są to Niemcy, a nie Polska.
Siemanko jakbyście mieli wymienić wszystkie błędy Brzęczka co by było na liście?
Jego głównym błędem jest to, że został selekcjonerem, a reszta to już tylko dodatek

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Chcemy, czy nie, wyniki go bronią 
ostatnio sobie kontemplowałem i wyszło mi, że podoba mi się perspektywa turnieju z Brzęczkiem. A czemuż? Odkąd pamiętam turniej był związany z ogromnym hypem, przewartościowaniem umiejętności drużyny i selekcjonera oraz wygórowanymi wymaganiami. Kończyło się to samozachwytem trenera, zwalonymi przygotowaniami i brakiem determinacji.
Jak jest teraz? W Brzęczka nikt nie wierzy i raczej ludzie nie oczekują, że coś z tego będzie. Powoduje to, że reprezentacja może tylko zaskoczyć, a Brzęczek dobrze wie że nie jest ceniony, dzięki czemu powinien skupić się ciężkiej pracy, a nie czy piłkarze mają skarpetki w zielone groszki jak za Nawałki.
Reprezentacja Polski może być tylko pozytywnym zaskoczeniem
Jak jest teraz? W Brzęczka nikt nie wierzy i raczej ludzie nie oczekują, że coś z tego będzie. Powoduje to, że reprezentacja może tylko zaskoczyć, a Brzęczek dobrze wie że nie jest ceniony, dzięki czemu powinien skupić się ciężkiej pracy, a nie czy piłkarze mają skarpetki w zielone groszki jak za Nawałki.
Reprezentacja Polski może być tylko pozytywnym zaskoczeniem
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8359
Za Milika prawdopodobnie Wilczek.
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
Wuja nie szuka rozwiązań tylko ma już skład na turniej. Dziś znowu wychodzimy Zielinskim na 10, katujemy Lewego w ataku. Jak ja tego Wuja nie czaję
- piotrcies

Awans mamy, teraz walczymy o rozstawienie, więc nie ma co oczekiwać rezerw. Ja liczę, że przed Euro zrezygnujemy z meczów z Litwami i innymi Macedoniami, tylko sparujemy się z konkretnymi ekipami. Niby to tylko sparingi, ale nam tych meczów na tle mocnych ekip brakuje, spotkania z Litwą i zwycięstwa w nich pompują tylko balon przed turniejem.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
- piotrcies

W 2016 graliśmy dwa mecze przed turniejem - z Holandią i Litwą. I to był dobry układ, bo faktycznie można było się przetrzeć na tle mocnego rywala. Jak będziemy grać tylko z jakimiś pastuchami, to znów się obsramy na widok nieco mocniejszej ekipy.
- piotrcies

Jaki wynik dziś obstawiacie, forumowa ekipo?