Ale zauważ, że jest pewna różnica - ManU cały sezon gra nierówno, a Real się podnosi...Figo11 pisze:W Manchesterze dzieje się to samo co w Madrycie...Witamy w kryzysie
Anglia - Transfery (zbiorczy)
- metol
- Kapitan

- Reputacja: 3
- Kibicuję: Everton
- Kontakt:
apropo transferów to ja myśle ze Everton zrobił dobry krok kupując Cahilla. Może to tak się przechwalam i to tak "patriotycznie" ale gość jest po prostu debest
Bent też niezły transfer , a Beattie...cóż jak narazie nic specjalnego nie pokazał, ale ja na niego licze...
Evertonians are born, not manufactured. We do not choose - we are chosen. Those that understand need no explanation.
www.EvertonPoland.com
EvertonPoland.com na facebooku.
EvertonPoland.com na Google +
Twitter
www.EvertonPoland.com
EvertonPoland.com na facebooku.
EvertonPoland.com na Google +
To dobry zakup, bo piłkarz prezentował się nawet nieźle. Ale cena trochę dziwna - 3 miliony za 22-latka...Manumef pisze:Jermaine Pennant przeszedł do klubu angielskiej Premiership - Birmingham City! Za 22-letniego skrzydłowego anglika klub z Birmingham wydał 3 mln funtów za utalentowanego piłkarza!
No niestety musiał go Arsenal sprzedać , bo po tym incydeńcie z alkoholem i samochodem nie miał co szukać u Wengera.O ile się nie mylę to poszedł na miesiąc do więzienia
.Wcześniej był wyporzyczony d Birmingham.
"Nie rodzimy się żydami, katolikami czy muzułmanami, tylko przyłączamy się do nich i dajemy im pieniądze, po czym uzyskujemy w ten sposób usprawiedliwienie naszej niechęci do innych."
- Corinthians
- Vamos Argentina!
- Reputacja: 0
- Kontakt:
Powiem wiecej ... Everon bedzie mial Emret_JB pisze:Everton również.Corinthians pisze:Newcastle chce Emre
Juz jego agent dyskutuje z klubem o wysokosci wynagrodzenia naszego Turka, wiec nie ma o czym gadac
Mam nadzije ze zajmie miejsce Gravesena w Evertonie i sie nie zamarnuje. On jest swietny i bedzie dobrze gral ....
POZDRO

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005
Powiem wiecej ... Everon bedzie mial Emret_JB pisze:Everton również.Corinthians pisze:Newcastle chce Emre
Juz jego agent dyskutuje z klubem o wysokosci wynagrodzenia naszego Turka, wiec nie ma o czym gadac
Mam nadzije ze zajmie miejsce Gravesena w Evertonie i sie nie zamarnuje. On jest swietny i bedzie dobrze gral ....
POZDRO
/////Eno nie mialem mozliwoscie usunecia tego posta wiec prosze moderatorwo o usuniecie go bo mi sie sklonowal przypadkowo
Z gory dzieki

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005
- Mefiu
- First love...United
Coś mi się wydaję, że to właśnie kluby z Liverpool'u zrobią najbardziej spektakularne zakupy na przyszły sezon.
The Reds mają zasilić:
- Marek Mintal,
- Patrice Evra,
- możliwy transfer Rubena Barajy z Valencii (oczywiście tylko wtedy, gdy odejdzie Gerrard)
- bramkarz ( mówi się o Cesarze z Realu, ale bardziej prawdopodobnym transferem i moim zdaniem bardziej trafnym, będzie sprowadzenie Jose Reiny z Villareal)
Everton:
- Emre (25 lat, zawodnik w sam raz dla drużyny The Toffies, może nowy Gravesen?!)
- możliwy transfer jakiegoś napastnika - może Nihat?! Moim zdaniem to byłby strzał w 10!
Manchester United:
- bramkarz ( Kameni, Hildebrand? wolę tego drugiego)
- def. pom. ( Essien, Mavuba)
- prawy obr. (Miguel, Hinkel, Ramos)
- środk. obrońca (Ibanez, King)
- lewy pom. (Vicente, Downing, Quaresma)
(tylko i wyłącznie moje typy i marzenie
)
Arsenal:
- Frey,
- Trabelsi.
Chelsea:
- Joaquin,
- Shaun Wright-Phillips.
The Reds mają zasilić:
- Marek Mintal,
- Patrice Evra,
- możliwy transfer Rubena Barajy z Valencii (oczywiście tylko wtedy, gdy odejdzie Gerrard)
- bramkarz ( mówi się o Cesarze z Realu, ale bardziej prawdopodobnym transferem i moim zdaniem bardziej trafnym, będzie sprowadzenie Jose Reiny z Villareal)
Everton:
- Emre (25 lat, zawodnik w sam raz dla drużyny The Toffies, może nowy Gravesen?!)
- możliwy transfer jakiegoś napastnika - może Nihat?! Moim zdaniem to byłby strzał w 10!
Manchester United:
- bramkarz ( Kameni, Hildebrand? wolę tego drugiego)
- def. pom. ( Essien, Mavuba)
- prawy obr. (Miguel, Hinkel, Ramos)
- środk. obrońca (Ibanez, King)
- lewy pom. (Vicente, Downing, Quaresma)
(tylko i wyłącznie moje typy i marzenie
Arsenal:
- Frey,
- Trabelsi.
Chelsea:
- Joaquin,
- Shaun Wright-Phillips.
Take me home, United road, to the place I belong...
- Corinthians
- Vamos Argentina!
- Kontakt: