Musisz zrozumieć - przecież w gazetach pojawiły się informacje, że ARD i RAI muszą być zakodowane, gdyż tego wymaga FIFA. Jednak mnie też coś tknęło i sprawdziłem ARD. Jak nie lubię Niemców to jednak mogę im teraz podziękować!Corinthians pisze:Na początku chciałem podziękować userom, którzy wcisnęli mi kit i powiedzieli, że ARD będzie zakodowane. Jeszcze raz wielkie dzięki.
Dobrze, że coś mnie tknęło i sprawdziłem.
Polska grupa jest jedną z łatwiejszych, ale znowu trafiamy na gospodarza turnieju. Jak to się skończyło 4 lata temu nie trzeba mówić. Jednak porównując grupę z tą sprzed czterech lat to jednak trzeba sobie powiedzieć, że ta jest teoretycznie łatwiejsza.
Na pewno Niemcy są do ogrania. To już nie jest ta sama reprezentacja co kiedyś, ale jednak cały czas trzeba się z nią liczyć. Ekwadoru bym nie przekreślał w związku z naszym niedawynm sparingiem. Ekwador grający na wodzie, a Ekwador grający na normalnej murawie to będą dwie inne ekipy.
O Kostaryce wiem tyle, że z tego kraju pochodzi Wanchope. I nic więcej...
Co do innych grup, to za najgorszą uznaję grupę:
1. Argentyna
2. Holandia
3. WKS
4. SiC
Uwielbiam reprezentację Argentyny, ale ma ona strasznego pecha. Cztery lata temu też trafiła do grupy śmierci z Anglią, Szwecją i kimś tam jeszcze, a teraz znowu taki "kwiatek". Wydaje się jednak, że minimum drugie miejsce powinna wywalczyć, ale tak też się wydawało w Korei i Japonii.
Teraz tylko zbierać kaske i do Niemiec w czerwcu.....