Opisz poprzednika
- Dombroś
- Grafomania zaawansowana
- Reputacja: 0
futbolowa jedna z nielicznych dziewczyn/kobiet która bardzo dobrz zna się na piłce nożnej. Jest fanką ManU (dzisiaj przezyła pewno kryzys po prażce ManU 4-1). Jest specyficzny userem i bardzo dobrze (bo co to by było za forum jak wszyscy by byli tacy sami
). jej ulubiny piłkarz to Eric Cantona. I pasjonuje ją dziennikarstwo.

"Nie lubię oglądać Ronaldinho, bo wiem, że nigdy nie będę grał tak jak on"- F.Torres
- Krzysztof Jarzyna
- Lowelas

- Reputacja: 0
Dombroś ostatnio bardzo aktywny (albo poprostu mi rzuca sie w oczy). swego czasu chcialbyc madrzejszy od wszystkich i kazdego poprawiac na kazdym kroku. co ciekawe w tym samym czasie pisal takie glupoty, ze nawet niewypadalo go wyszydzac. no ale, mus to mus, wiec pare razy dopadlismy go w kilku tematach i... o dziwo - wyszlo mu to na dobre! mozna dostrzec przemiane i to na lepsze. oczywiscie wiek (o ile sie nie myle 14lat) daje o sobie znac (bo to przeciez nie bagg) ale juz tak jakby zaczyna wiecej myslec piszac. no i co najwazniejsze - nie kozaczy na kazdym kroku bo wie, ze czasem sie moze zdziwic
kiedys nazwal mnie niedorozwojem, co mu juz przebaczylem (zaraz po tym jak 4 gosci z czarnej bety opowiedzialo mi jak bardzo lubi swoje palce
). czasem zeby zmienic bieg dyskusji lubi cos odwrocic o 360stopni
ale ogolnie mowiac - ostanio nie jest zle. pewnie wygra Zlote Usta pazdziernika, ale to raczej nie bedzie powod do dumy, patrzac na to za co otrzyma ten tytul 
"- Wspomniał Pan o Realu. Czy nadal czuje Pan sentyment do "Królewskiego" klubu?
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."
Krzysztof - opisywałem go niedawno, ale co tam - gość jest jednym ze starszych na forum - nie daje sobie w kaszę dmuchac [bo i mało kto się odważy] Lubi śmieszne konedie polskie] Nie lubi Busha [niczym specjalnym sie tu nie wyróznia ] Umie przygadać, zna się na piłce - broni Realu i Widzewa [choć tu wiem tylko ze słyszenia bo do owego topicu nie zalądam]
bardzo go szanuje.
Ave Jarzyna
bardzo go szanuje.
Ave Jarzyna
- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 2157
- Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
- Kontakt:
fieldy - hmmm... Taaaki jeden fajny gość 
Miły, rozmowny, inspirujący [;)], zabawny, tępiący głupotę i w ogóle baaardzo potrzebny nie tylko tu na forum, ale i poza nim
Ostatnio bardzo zajęty, co pokrywa się z moją nauką historii i geografii, więc mamy luz
Fieldy jest megawielkim fanatykiem Arsenalu i sympatią do tego klubu zostałam zarażona
Ma pełno kotków i fajny ogródek
/takie rzeczy się wie
/.
Swój wiek ukrywa, ale wybrani oczywiście znają go od dawien dawna
Pasowałby mi idealnie na świeżą krew /a takowa potrzebna jest/ do grona moderatorskiego piłka.pl
Miły, rozmowny, inspirujący [;)], zabawny, tępiący głupotę i w ogóle baaardzo potrzebny nie tylko tu na forum, ale i poza nim
Ostatnio bardzo zajęty, co pokrywa się z moją nauką historii i geografii, więc mamy luz
Fieldy jest megawielkim fanatykiem Arsenalu i sympatią do tego klubu zostałam zarażona
Swój wiek ukrywa, ale wybrani oczywiście znają go od dawien dawna
Pasowałby mi idealnie na świeżą krew /a takowa potrzebna jest/ do grona moderatorskiego piłka.pl
FUTBOLOWA - udaje vip'a na forum
ostatnio coraz mniej mozna znalezc jej interesujacych, madrych, wnoszacych cos do tematu postow (nie wchodze do tematu o man utd) 
jakis czas temu pokazala kolejna swoja fotke
chwali sie tym, ze kibicuje Legii i Cracovii (dziwna sprawa)
wszedzie i wszystkim chwali sie, ze baaaaaardzo lubi Fieldy'ego
i tyle, ostatnio nie rzuca sie w oczy
jakis czas temu pokazala kolejna swoja fotke
chwali sie tym, ze kibicuje Legii i Cracovii (dziwna sprawa)
wszedzie i wszystkim chwali sie, ze baaaaaardzo lubi Fieldy'ego
i tyle, ostatnio nie rzuca sie w oczy
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
- czeher
- Nałogowy hazardzista

- Reputacja: 1
cloner - fan Legii, Polonii - ze wzgledu, iz mieszka niedaleko jej stadionu, jak i innych teamow ktore ma w swoim podpisie
Ostatnio troche spokojny ale to jest tylko cisza przed burza (mecze repry) wtedy zapewne znowu wyjedzie z wnioskiem iz Rasialdinho jest najlepszy, slynie z oryginalnych tez - odnosnie roznych lig, lubi czepiac sie szczegolow - gdyz chcialby zpostac najbardzije upierdliwym forumowiczem roku, niektorzy nawet doszukuja sie jakis wiezow rodzinnym Rasia oraz clonera
Ostatnio duzo pisze sie o jego slynnym pozdrawiam
Jezeli chodzi o bukmacherke to tez ma jakis "czarny okres"
Ostatnio troche spokojny ale to jest tylko cisza przed burza (mecze repry) wtedy zapewne znowu wyjedzie z wnioskiem iz Rasialdinho jest najlepszy, slynie z oryginalnych tez - odnosnie roznych lig, lubi czepiac sie szczegolow - gdyz chcialby zpostac najbardzije upierdliwym forumowiczem roku, niektorzy nawet doszukuja sie jakis wiezow rodzinnym Rasia oraz clonera
Ostatnio duzo pisze sie o jego slynnym pozdrawiam
Jezeli chodzi o bukmacherke to tez ma jakis "czarny okres"

"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce
czeher - lubi brać udzuał w Grach Forumowych. Udziela się także w dziale Włoskim ze względu na to iż kibicuje Fiorentinie czyli słynnej Violi oraz nieprawdopodobnie skutecznemu Luce Toni'emu. Po avatarku można także zauważyć iż interesuje się polską ligą co jest bardzo ważne ze względu na jej poziom. Pochodzi z okolic Gliwic z którymi mam niezbyt miłe wspomnienia. Ostatnio udziela się coraz częściej i widać, że nie jest spokojnybo ktoś jednak zauważył jego "skok w bok" i wręczył mu ostrzeżenie. Bierze udział w bukmacherskich zakładach co oznacza, że jest hazardzistą (oby to nie był nałóg
). To by było na tyle

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
wszystkie mnie lubią - zazdrosnycloner pisze:wszedzie i wszystkim chwali sie, ze baaaaaardzo lubi Fieldy'ego Smile
Tomusmc - o nim chyba juz wszystko zostało napisane [o mnie zreszta tez
Popularny Tomuś jest fanem Juve, mieszka w Gdańsku [w którym bywam od czasu do czasu ] - piekne miasto.
Jest jednym z lepszych modów - stara się być obiektywny i raczej nie zawodzi. Pomaga nowym userom, tym już doświadczonym dajw Wp jak zasłużą [bez mrugniecia okiem] Podobno jest nieufny [a może nie lubi jak ktoś mu w nieodpowiednim momencie głowę zawraca]
Zna się na dobrym kinie, wie co dobre.
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700