Opisz poprzednika

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: k@li »

Niggaz- ładnie podsumowałeś tego adrian`a7776 :lol:
No to ja opiszę kolege Niggaza, a więc Niggaz w moim ( i nie tylko :P) odczuciu jest człowiekiem bardzo inteligentnym, opanowanym oraz posiadającym ogromną wiedze piłkarską... Jak każdy wie, jest fanem Barcy - wybór drużyny pierwsza klasa :wink: więc widać że ma gust! Mimo ostatnich 'niezbyt' udanych sezonach wielbi Patrica Kluiverta (pewnie pamięta go jeszcze z tej wspaniałej gry dla Blaugrany :wink: ). Jest bardzo wartościowym użytkownikiem, piszącym bardzo składnie i mądrze, jest pomocny (pamiętam jak kiedyś przez priv porozumiewaliśmy i radziliśmy się w kwestiach pewnej bardzo ożywionej dyskusji (czyt. napinki) między kibicami Barcy a Realu- fajnie było :lol: ). Niggaz mieszka w Lublinie i jak sam kiedyś napisał (o ile dobrze pamiętam...) 'nie chce ruszać dupy z LBN' , właściwie to każdy wie coś o Niggazie więc nie ma sensu dalej go chwalić...:P Bardzo go lubie! Szacuneczek!
PS: Mnie też wkurzył Mister wystawiając Gio :evil:
Pozdro.
"Moje serce w kolorach Blaugrana..."
Obrazek
Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Rumeczek »

K@li - bardzo uczynny forumowicz :D kiedys zróbil mi świetnego siga. Jest wielkim fanem Barcy oraz jednego z jej piłkarzy Lionela Messiego. Jest na tym forum niewiele krócej ode mnie. DObry grafik. Ogólnie jestem na Tak :)
Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Smithu »

Roomeczek, plec meska, ma 286 postow, jest z Wroclawia, dolaczyl 20 lipca anno domini 2005. Dobrze?

Troche mu chyba odbilo na pkt mundialu ktory dopiero bedzie mial miejsce za pare ladnych miesiecy, pewnie w ogole tam nie wyjedzie ani meczy nie pooglada bo nie ma polsatu sport ani porzadnej kablowki, bedzie siedzial i plakal przed tv gdy nie bedzie mu dane ogladac jak polska zdobywa tytul mistrzowski. Czy cos jeszcze o nim? Alez oczywiscie, zachcialo mu sie pojedynku kompilatorow, zobaczymy co z tego bedzie, oby cokolowiek wyszlo. Pisuje w temacie o Realu, co akurat jest zbedne bo zupelnie nic do niego nie wnosi, ogolnie nie wiele wnosi, bo niczym szczegolnym sie nie wyroznia. Mimo to ...

Pozdrawiam
Dumnie w bialych szatach...
I'm feelin lucky enuff to bet it all on a dice
Obrazek
http://smitu.blog.onet.pl/
Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Rumeczek »

Heh czuje sie lekko zmieszany po tym poście no ale pech ale można było się tego spodziewać po Smithu. Dla mnie jest on troche kontrowersyjną postacią no ale przynajmniej się wyróżnia chociaż nie wszystkim to pewnie pasuje...

mimo wszystko pozdrawiam...

prostując...
bo nie ma polsatu sport
i tu Cie zdziwie bo mam. !
Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Smithu »

Roomeczek pisze:czuje sie lekko zmieszany

No i powinienes, piszesz w kolejnym temacie do ktorego nic nie wnosisz, rozumiesz ? Napisales pare slow ktore juz wszyscy wiedza, powtarzasz regulki z ktorymi juz kazdy sie spotkal a nie od tego jest ten temat.
Roomeczek pisze:Dla mnie jest on troche kontrowersyjną postacią

Hehe, powaznie :roll: :twisted:
Dumnie w bialych szatach...
I'm feelin lucky enuff to bet it all on a dice
Obrazek
http://smitu.blog.onet.pl/
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa »

Smithu - podoba mi się jego sig :D Sympatyczny taki, mimo iż związany jest z Realem :? ;)
Znany jako wielki kontrowers, ale jak się już go pozna, to wcale nie jest taki groźny i w ogóle porozmawiać z nim można o wszystkim ;)
Jak lew walczy o to, co kocha. Nigdy nie odpuszcza. I dobrze :)
Tak trzymać ;)
Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Maro juve »

futbolowa - Czerwona Diablica, ten podpis mówi o niej dużo. Kocha Manchester, jej ulubionym graczem jest Eric Cantona. Pisze wiersze, chce być dziennikarką, lubi Juventus, a w szczególności Davida Trezeguet, za co plus. Jej najlepszym przyjacielem z tego forum, jak i chyba ze wszystkich w Polsce jest fieldy. Pisze bardzo mądrze i bardzo składnie. Jest chyba dziewczyną o największej wiedzy piłkarskiej na tym forum. Napewno byłaby także świetnym moderatorem, czego ja sam osobiście próbkę widziałem. Więcej jej słodził nie będę, bo już raz na GG jej wysłodziłem, ona to pamięta ;) Ogólnie jest całym, dużym, wielkim plusem.
Pzdr
Obrazek
Awatar użytkownika
Santiago
Junior
Junior

a

Post autor: Santiago »

jestem tu od dzis ale cos napisze !!
futbolowa- jest to dziewczyna lubiąca Manchester United , Erica Cantone i lige angielską . to tyle bo jestem nowy tutaj ,,nowy'' :D
W mieście Białystok w tym w którym żyje , oddałem serce drużynie! WSTAŃ unieś barwy, Wsłuchaj się w słowa pieśni o mej JAGIELLONII.
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa »

Santiago pisze:jestem tu od dzis ale cos napisze !!
futbolowa- jest to dziewczyna lubiąca Manchester United , Erica Cantone i lige angielską . to tyle bo jestem nowy tutaj ,,nowy'' Very Happy
Skąd się tacy ludzie biorą? :>

Maro, dziękuję :*

/o Maro już pisałam, więc dam wykazać się innym/

PS. Oczywiście mnie pomińcie ;)
Awatar użytkownika
squash
Skład C
Skład C

Post autor: squash »

no więc ja opiszę Santiago, z tego co widzę to jest fanatycznym kibicem Jagieloni Białystok, jest nowy no i został zbanowany.
"Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest po prostu inne"
Awatar użytkownika
squash
Skład C
Skład C

Post autor: squash »

no więc ja opiszę Santiago, z tego co widzę to jest fanatycznym kibicem Jagieloni Białystok, jest nowy no i został zbanowany.
"Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest po prostu inne"
Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Scyzoryk »

Squash kibic Juventusu ( i bardzo dobrze ) ale jednak patrząc po nicku jakoś kojarzy mi się z Koszykówką .
ZA TE 30 LAT , ZA 3 LIGI SMAK NA MISTRZA POLSKI PRZYSZEDŁ CZAS HEJ MKS KORONA
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru »

Scyzoryk. Długo czekał, żeby popisac się elokwencją w tym temacie, ale to może dlatego, że nie do końca zrozumiał jego idei. Równie dobrze mógł opisać florę na Antarktydzie, co squasha.
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: MacGyyer_1990 »

piwus jego nick kojarzy mi się jednoznacznie z pięknym złocistym napojem ;)
jeden z moderatorów ( tych lepszych :lol: )
wnioskuje ze kibicuje Wiśle Kraków :evil: i jest fanem Jacka Krzynówka :D
Chcesz być kimś?- Bądz sobą..
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor »

squash, Scyzoryk, MacGyyer_1990 - wszyscy trzej mogą być z siebie dumni. Ich wkład w rozwój tematu jest tak wielki, że przyszłe pokolenia będą mogły dalej z niego czerpać bez obaw o to, że zostanie on nagle dogłębnie spenetrowany.

PS: naprawdę nie stać Was na nic więcej?

MacGyyer_1990
Czasem lubię zastanawiać się nad genezą niektórych nicków. W przypadku tego użytkownika nie musiałem długo myśleć. Jestem święcie przekonany, że nie chodziło mu tylko o samą postać dzielnego bohatera serialu, ale o coś zupełnie innego. Związek między osobowością bohatera serialu a postami tego użytkownika na forum jest dość wyraźny. Na podstawię przeprowadzonych w domowym zaciszu badań jestem gotów stwierdzić, iż użytkownik ten usiłuje przyswoić forumowiczom pojęcie kontrastu. Właśnie tak! Każdy doskonale wie jaki był MacGyver. Przede wszystkim pomysłowy lub jak kto woli kreatywny. Jaki jest użytkownik MacGyver_1990? Stanowi on absolutne przeciwieństwo serialowego bohatera. Za cholerę nie można doszukać się w jego postach jakiejkolwiek kreatywności. Zero pomysłu. Zero inwencji. Warto pochwalić go za tak szczytną ideę tłumaczenia na własnym przykładzie zjawiska kontrastu. Dziękuję MacGyyer_1990 :D
Ostatnio zmieniony 04 lis 2005, 21:41 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”