Techno, House,Dance ...
Oglaszam wszem i wobec, ze najlepsza elektroniczna muzyka jest w tej chwili drum&bass. Wszyscz, kotrzy slyszeli lub im sie podoba, to potwierdza, cala reszte odsylam do na strone www.breakbeat.co.uk - tam znajdziecie wszystko, co moze wam pomoc w poznaniu tej wspanialej muzyki industrialnego XXI wieku.
Extreme DRUM&BASS Terror
-
Handsome Boy
tym razem nie polemika. zgadzam sie calkowicie, z tego rodzaju muzy to tylko drumyBetico pisze:Oglaszam wszem i wobec, ze najlepsza elektroniczna muzyka jest w tej chwili drum&bass. Wszyscz, kotrzy slyszeli lub im sie podoba, to potwierdza, cala reszte odsylam do na strone www.breakbeat.co.uk - tam znajdziecie wszystko, co moze wam pomoc w poznaniu tej wspanialej muzyki industrialnego XXI wieku.
- smitu
- Lider Drużyny

- Reputacja: 0
zawdi pisze:tym razem nie polemika. zgadzam sie calkowicie, z tego rodzaju muzy to tylko drumyBetico pisze:Oglaszam wszem i wobec, ze najlepsza elektroniczna muzyka jest w tej chwili drum&bass. Wszyscz, kotrzy slyszeli lub im sie podoba, to potwierdza, cala reszte odsylam do na strone www.breakbeat.co.uk - tam znajdziecie wszystko, co moze wam pomoc w poznaniu tej wspanialej muzyki industrialnego XXI wieku.
tiaaaaaaaa a powiedzcie mi co jest takiego dobrego w tej muzyce, szczerze nie rozumiem jak mozna to lubic, lubie muzyka elektr ale nie drumy, co jest w tym takiego ze ludzie to lubia ??
- sirtomaszo
- Rezerwowy

- Kontakt:
- smitu
- Lider Drużyny

Zwibel pisze:No jest grupa która lubi tego rodzaju muzyke Drum'n'bass lub minimal, czy dawniej Boston Techno. Jest ona ultra mocna i powoduje że w człowieku rodzi sie energia:]
Jak ktoś był na Mayday 2004 to wie o co chodzi tam przeważał ten rodzaj muzyki technicznej.
energia ? mnie przy takiej muzie na imprezach zbiera sie na wymioty, a najbardziej podoba mi sie jak ludzie przy tym tancza
Jeszcze przed tym postem, mialem o Tobie wyższe mniemanie, jednak teraz sytuacja odwrocila sie o 180 stopni. I to nie z powodu, ze nie ubisz dnb, tylko że piszesz post typu "jak można coś takiego lubić". to teraz ja się spytam: "jak można pisać takie idiotzmy, bo szczerze tego nie rozumiem?"smitu pisze:zawdi pisze:tym razem nie polemika. zgadzam sie calkowicie, z tego rodzaju muzy to tylko drumyBetico pisze:Oglaszam wszem i wobec, ze najlepsza elektroniczna muzyka jest w tej chwili drum&bass. Wszyscz, kotrzy slyszeli lub im sie podoba, to potwierdza, cala reszte odsylam do na strone www.breakbeat.co.uk - tam znajdziecie wszystko, co moze wam pomoc w poznaniu tej wspanialej muzyki industrialnego XXI wieku.
tiaaaaaaaa a powiedzcie mi co jest takiego dobrego w tej muzyce, szczerze nie rozumiem jak mozna to lubic, lubie muzyka elektr ale nie drumy, co jest w tym takiego ze ludzie to lubia ??
Pomyśl dwa razy, zanim coś napiszesz. Tym bardziej, że sam napisales, że lubisz elektonike, wiec powinieneś być bardziej tolerancyjnym. No, ale co czlowiek , to opnia...tylko czasem niepotrzebna.
Extreme DRUM&BASS Terror
- smitu
- Lider Drużyny

Betico pisze:Jeszcze przed tym postem, mialem o Tobie wyższe mniemanie, jednak teraz sytuacja odwrocila sie o 180 stopni. I to nie z powodu, ze nie ubisz dnb, tylko że piszesz post typu "jak można coś takiego lubić". to teraz ja się spytam: "jak można pisać takie idiotzmy, bo szczerze tego nie rozumiem?"smitu pisze:zawdi pisze:
tym razem nie polemika. zgadzam sie calkowicie, z tego rodzaju muzy to tylko drumy
Pomyśl dwa razy, zanim coś napiszesz. Tym bardziej, że sam napisales, że lubisz elektonike, wiec powinieneś być bardziej tolerancyjnym. No, ale co czlowiek , to opnia...tylko czasem niepotrzebna.
czy nie potrzebna, nie uwazam, lubie elektronike ale nie taka ktora wywoluje u mnie oczoplas polaczony z bolem glowy dudnieniem wnetrznosci ciala i wymiotami ... tolerancyjny ogolnie jest ale tylko do czegos co rozumiem a sluchania i podniecania sie taka muzyka nie rozumiem sorry
ludzie co wy lubicie w techno????!!!!????!!!! przecież to jest g...o a nie muzyka! ja nie trawie oprócz tego jeszcze hip-hop i... disco polo:D
Największy z Polaków - Jan Paweł II
http://www.diablo2forum.fora.pl
GRALES W DIABLO II??? WEJDZ I PISZ!!!!!!!!!!!
http://www.diablo2forum.fora.pl
GRALES W DIABLO II??? WEJDZ I PISZ!!!!!!!!!!!
- LAZIO
- Kluczowy Zawodnik

- Kontakt:
no Dj Tiesto ma fajne kawałki choc bypatryk89 pisze:Osobiscie polecam utwory dj'a Tiesto- koleś wymiata
Trance Paradise
Zillion
Deep Trance mix
Love comes again tez nawet spoko
Sun in Shining
ale osobiscie polecam
Blank & Jones Flowtation jest wypasione na maxa
Dj Shog next generation
C-Bool would you feel
kai tracid -tranc and acid tez wymiata
kai tracid-destiny path
Empyreal Sun - Twisted realty
jest jeszcze duuuzo sper łupanin ale nie hcce mi sie wszytskiego pisac

A co ty lubisz w Ramsteinie??Kuchar pisze:ludzie co wy lubicie w techno????!!!!????!!!! przecież to jest g...o a nie muzyka! ja nie trawie oprócz tego jeszcze hip-hop i... disco polo:D
Każdy ma słucha czego chce, a pisząc że Techno jest gó....em nie dając w dodatku żadnego uzasadnienia świadczy tylko o twoim braku pojęcia na temat tej muzyki.