HSV (zbiorczy)
-
Mikusinski
- Grafomańskie harakiri
- Reputacja: 0
- Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
- Kontakt:
To prawda. Hamburg buduje już od kilku lat mocną drużyne. Nie rzucają się odrazu na kilkunastu graczy(jak np. Chelsea), tylko z rozmysłem dokonują ruchów transerowych. Myśle, że już niedługo HSV zacznie znów się liczyć w Europie, jeżeli dalej będą tak postępować.Manumef pisze:Witam NiemcaEbi pisze:Co sądzicie o przejściu do HSV Van der Varta? Jak dla mnie to się zmarnuje. HSV nie zapewni mu corocznego startu w europejskich pucharach. Odszedł od jednego z najbardziej utytułowanych klubów świata to typowego średniaka, który od lat nic nie osiąga. Poleciał na pieniądze. Chyba, że HSV ma w zanadrzu jeszcze jakies transfery, które uczynią z HSV klub na miarę pierwszej piątki.![]()
Nie jestem pewien czy VDV się zmarnuje w HSV. Ta drużyna tworzy niezła paczkę. Na bramce Wachter lub Pieckenhagen, w obronie Bolahrouz, van Buyten, Shlicke i Klingbeil, w pomocy VDV, Jarolim, Beinlich, Bejamin (badź Wicky i Moreira, Mahdavikia), w ataku Barbarez i Lauth (bądź Takahara, Mpenza, Kucukovic. Do tego mają świetnego trenera. W przyszłym sezonie zagraja w pucharach!
- jaget
- Kluczowy Zawodnik

Ale się przejełeś może on poprostu woli grać w HSV a nie Chelsea !!!Mikusinski pisze:Nie, nie i jeszcze raz nie!!!!VDV nie może grac w HSV. Przecież on się tam zmarnuje, zamiast Niemców mógł wybrać Manchester lub Chelsea![]()
Tragedia!!!!
Nikt niewie czemu przeszedł do HSV może prywatne życie albo coś nieważne !!!
A tak pozatym zazdroszcze im tego zakupu

-
Mikusinski
- Grafomańskie harakiri
- Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
- Kontakt:
- w00jtas
- Pierwszy Skład

- Kontakt:
male sprostowanie HSV jest wielkim klubem tylko przez swoje osiagniecia w dalkeij przeszlosci!.. obecnie graja slabo sa przecietna druzyna w pierwszej rundzie Bundesligi walczyli w dolnej czesci tabeli!....nie graja w zadnych pucharach (tylko puchar lata i tak watpie zby wygrali)Mikusinski pisze:Chodziło mi o to, że HSV to wielki wielki zespół, na pewno gorszy od Ajaxu w którym on obecnie gra. To na pewno nie jest jego szczyt możliwości. Jestem zniesmaczony.![]()
Ajax na obecna chwile jest lepszym zespolem niz HSV!..
Witam obgadywacza! Nie wiem czy piłkarze, których wyminiłeś to niezła paczka. Raptem przywoity zespół. Lepszy skład kadrowo ma chyba nawet Wolfsburg czy Bayer lub Werder. A z jego umiejętnościami do mógł grać w klubach z najwyższej półki.Manumef pisze:Witam NiemcaEbi pisze:Co sądzicie o przejściu do HSV Van der Varta? Jak dla mnie to się zmarnuje. HSV nie zapewni mu corocznego startu w europejskich pucharach. Odszedł od jednego z najbardziej utytułowanych klubów świata to typowego średniaka, który od lat nic nie osiąga. Poleciał na pieniądze. Chyba, że HSV ma w zanadrzu jeszcze jakies transfery, które uczynią z HSV klub na miarę pierwszej piątki.![]()
Nie jestem pewien czy VDV się zmarnuje w HSV. Ta drużyna tworzy niezła paczkę. Na bramce Wachter lub Pieckenhagen, w obronie Bolahrouz, van Buyten, Shlicke i Klingbeil, w pomocy VDV, Jarolim, Beinlich, Bejamin (badź Wicky i Moreira, Mahdavikia), w ataku Barbarez i Lauth (bądź Takahara, Mpenza, Kucukovic. Do tego mają świetnego trenera. W przyszłym sezonie zagraja w pucharach!
-
Kaczormistrz
- Administrator

Ja sadze ze to jest tak: Van der Vart jest zbyt mlody zeby przejsc do klubu swiatowej klasy, w Holandii byl gwiazda i nie odnalazl by sie w duzym klubie i mysle ze Hamburg bedzie przystankiem do duzego klubu, poprostu chce sie ogrywac w innych ligach, dlatego bedzie tylko sezon w Niemczech pozniej przejdzie do Hiszpani do Kataloni. Takie jest moje zdanie

- Corinthians
- Vamos Argentina!
- Kontakt:
- czeher
- Nałogowy hazardzista

- Reputacja: 1
HSV dobrze gral ogladalem przez pewien czas jak grali (gdy wisla nie grala) i van der vart coraz lepiej sobie radzi moga ograc valencie!!, mysle ze w tym roku stac ich na tytul mistrzowski przy odrobinie szczescia, doll to niezly trener, a kadra zespolu to istna mieszanka doswiadczenia z mlodzienczym geniuszem,
- Corinthians
- Vamos Argentina!
- Kontakt:
naprawde kibice maja jakis ukladrebuzz pisze:HSV zmienilo oblicze w tym sezonie .. z sredniaka stali sie nawet pretendentem do mistrzostwa .... hehe BVB FANS maja przyjazn z HSV FANSwiec taka postawa HSV mnie cieszy !
tak jak napisalem wyzej
baaardzo sie ciesze, ze HSV wreszcie zaczal cos gracto jest jedyna druzyna w Niemczech ktora lubie
i potwierdzam to co napisalem wczesniej :
tak, tak - to jest prawdana 99,99% beda walczyc o puchary
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."