Fame MMA i inne patogale (zbiorczy)
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Sporty Walki
M.in Ewelona z Esmeraldą Godlewską
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2463
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Sporty Walki
Bonus BGC z Najmanem
Tak rozmawiałem wczoraj z kumplem po gali, uwielbiam Bonusa i z całego serca życzyłem mu żeby wygrał, ale podsumowując jego całokształt kariery internetowej jest niestety pajacem. Cała otoczka wokół jego osoby, kreaowanie się na wielkiego zawodnika a potem i tak wpierdol od Najmana.
Jak już chyba przy czwórce wspominałem nie znam się na sztukach walki i niemożliwym byłoby dla mnie oglądanie takich gal co jakiś krótki odstęp czasu, ale na Fame MMA czas znajdę i obejrzę. Tylko dlatego że niektóre nazwiska kojarzę, na szóstce pewnie też trochę znajomych mord będzie.
@League oglądałeś całość?
Tak rozmawiałem wczoraj z kumplem po gali, uwielbiam Bonusa i z całego serca życzyłem mu żeby wygrał, ale podsumowując jego całokształt kariery internetowej jest niestety pajacem. Cała otoczka wokół jego osoby, kreaowanie się na wielkiego zawodnika a potem i tak wpierdol od Najmana.
Jak już chyba przy czwórce wspominałem nie znam się na sztukach walki i niemożliwym byłoby dla mnie oglądanie takich gal co jakiś krótki odstęp czasu, ale na Fame MMA czas znajdę i obejrzę. Tylko dlatego że niektóre nazwiska kojarzę, na szóstce pewnie też trochę znajomych mord będzie.
@League oglądałeś całość?
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

Sporty Walki
Oglądałem 3 freak fighty., Bonus, karla i patusiary, pozostałe to jednym okiem bo drugim oglądałem coś innego.
To ze Bonus przegra to było wiadome, można mówic wiele o Najmanie ale jednak on był bokserem i sztuki walki trenował.
Sporty Walki
Ja oglądałem całość. Najciekawsza walka to Kruszwil z Majkiem. Wiadomo dlaczego. Śmiesznie to wyglądało, ale mały nie miał wielkich szans.
Walka glonojadów żałosna, w pewnym momencie nie wiedziałem czy ta Ewelona klepie czy zadaje ciosy
Najman jednak doświadczenie, a Bonus jak zawsze szczekał i dostał wpierdol.
Piekny KO Hassiego
Najman tu ładnie gasił
Walka glonojadów żałosna, w pewnym momencie nie wiedziałem czy ta Ewelona klepie czy zadaje ciosy
Najman jednak doświadczenie, a Bonus jak zawsze szczekał i dostał wpierdol.
Piekny KO Hassiego
Najman tu ładnie gasił
- Salas11
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1799
- Kibicuję: Internazionale Serie A
Sporty Walki
Podziwiam ludzi których coś takiego potrafiło przyciągnąć przed TV i jeszcze zdają z tego relacje 
Sporty Walki
pamiętam jak pisałem tutaj o fame kiedy była ich pierwsza gala to mnie pojechaliście jak szmate
a teraz widze że popularniejszy temat niż ksw czy ufc
jedyna rzecz jaka mnie zdziwiła na tym fame to to że kruszwil z tym karłem naparzali się naprawdę. Myślałem że to będzie raczej teatrzyk na wzór wrestlingu
a teraz widze że popularniejszy temat niż ksw czy ufc
jedyna rzecz jaka mnie zdziwiła na tym fame to to że kruszwil z tym karłem naparzali się naprawdę. Myślałem że to będzie raczej teatrzyk na wzór wrestlingu
Ostatnio zmieniony 27 paź 2019, 14:55 przez szmagel, łącznie zmieniany 1 raz.
Sporty Walki
To są walki dla małolatów, którzy się jarają jakimiś youtuberami, najpierw oglądali ich na youtube, a teraz podziwiają ich walki. Nikogo innego normalnego te walki nie interesują
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Sporty Walki
Sporty Walki
Różalski to sportowiec, więc podgląda celebrytów
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Sporty Walki
Świr jaką walke daje 
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2827
Sporty Walki
Brawo Piotrek!! Ale takiej sylwetki w tym wieku to niejeden piłkarz eklapy może pozazdrościć
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Sporty Walki
SZacun dla Świerczewskiego.
Sporty Walki
Świr doświadczony, niejedną morde już oklepał