Mistrz Francji 2005/ 2006

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto b?dzie mistrzem Francji w sezonie 2005/2006?.

Paris Saint Germain
9
20%
Olympique Lyon
23
51%
AS Monaco
8
18%
Olympique Marsylia
4
9%
OSC Lille
0
Brak głosów
inny zespó?
1
2%

Liczba głosów: 45

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi »

Manumef pisze:
Rossi pisze:Musiała by być jakś katastrofa bo inaczej Lyon jak zwykle w ostatnich latach zostawai rywali daleko z tyłu. Żaden zawodnik z pierwszego skłądu nie ubył co mnie zdziwiło a wzmocnienia są poważne(John Carew) Ja licze na PSG choć mają szans tylko iluzorycze.
John Carew to poważne wzmocnienie. No nieee. Poważnym wzmocnieniem to jest Camel Meriem w Monaco, ale nie norweg...
A dlaczego niby Carew nie jest wzmocnieniem??? Ja uważam że to odbry napastnik i powinien się sprawdziać w lidze francuskiej!!!! Może nie jest jakimś wirtuozem ale to solidny, silny napastnik!
Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: t_JB »

Do tego wysoki, a co za tym idzie dobrze główkuje.
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer »

Liga Francuska jest bardzo wyrownana ,rozniece punktowe miedzy druzynami siegaja czasami nawet tylko 1 pkt. ,we francji czasem jeden meczmoze zadecydowac ,ze druzyna powiedzmy z 10 miejsca wskakuje na 3-4 :!: :P

Ja bym chciale ,zeby mistrzem Francji zostalo AS Monaco :) bardzo sie wzmacniaja ,

Walka o mistrzostwo rozegra sie miedzy Monaco ,Lyon , PSG ,Marsylia

Pozdrawiam
Juventus & Widzew
freon
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post autor: freon »

OL lub AS Monaco
wszystko zależy od tego czy Lyon kogoś sprzeda
sądze że jednak Essien przejdzie do Chelsea
zobaczy się jak będą kluby stały we wrześniu bo jeszcze okno transferowe otwrte więc dużo się może wydarzyć
Etykiety itp
Największą Polską strone AS Monaco
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamil#
Skład C
Skład C

Post autor: Kamil# »

Paris Saint Germain albo OL
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Manumef pisze:John Carew to poważne wzmocnienie. No nieee. Poważnym wzmocnieniem to jest Camel Meriem w Monaco, ale nie norweg...
I co powiesz po pierwszym oficjalnym meczu Carewa w barwach Lyonu? :lol: :lol: Nie jest powaznym wzomocnieniem a to dobre haha. Mnie cieszy że Ben Arfa strzelił bramke :D Nasri niby gorszy a już pokazuje klase w Ligue 1 Ben Arfa wielki talent i tamtem sezon w sumie przesiedział na ławce .

ps Ktoś wie jak grał Hatem Ben Arfa????
Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post autor: pippen »

no chyba nieźle , jak wygrali.

A pozatym mają do niego duże zaufanie, bo bramka którą strzelił to był karny.
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

pippen pisze:no chyba nieźle , jak wygrali.

A pozatym mają do niego duże zaufanie, bo bramka którą strzelił to był karny.
Juz w tamtym sezonie stzrelał karne jak byl na boisku( puchar Francji). W meczach przedsezonowych o ile się nie myle tez juz stzrelił bramke i oczywisiice z karnego.

ps iech ktoś poda sklądy obu druzyn.
Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: maly_1236 »

ps iech ktoś poda sklądy obu druzyn.
Auxerre: Cool - Mignot, Jaurcs, Mathis, Violeau - Benoit Cheyrou, Poyet, Radet (Sagna 64'), Martin (Bolf 76') - Pieroni, Kahlenberg (Gauthier 64'). Trener: Jacques Santini.

Lyon: Coupet - Diatta, Claudio Roberto, Cacapa, Monsoreau - Berthod, Ben Arfa, Frau, Govou (Malouda 54'), Pedretti (Mahamadou 62') - Carew (Nilmar 74'). Trener: Gerard Houllier.

Nie zagral Essien, bo dzisiaj czytalem ze Lyon uzgodnil juz warunki transferu tego pilkarza do Chelsea. Anglicy zaplaca za niego 21 milionów euro oraz dodatkowo 2 miliony jeśli wygrają Ligę Mistrzów. 23-letni piłkarz prawdopodobnie jutro przejdzie testy medyczne i będzie zarabiał na Stamford Bridge 60 tysięcy funtów tygodniowo.
Awatar użytkownika
bengal1
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post autor: bengal1 »

Pomimo, że okno transferowe jest jeszcze otwarte to sądzę, że mistrzostwo zdobędzie Olympique Lyon lub AS Monaco.

...cisza ma kolor Twych oczu...Twoje oczy są oknami raju...

Znalazłem w słońcu z Ciebie coś...Świat ma twe oczy gdy znika noc... :*
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: Cris7 »

21 mln?mało...mogli jeszcze podnieść cene.W końcu kilka milionów w tą czy w tą to co dla Romka? 8)
A Ben Arfa to moim zdaniem największy francuski talent!Ile on ma 18 czy 19?
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post autor: Uchi_ »

Cris7 pisze:21 mln?mało...mogli jeszcze podnieść cene.W końcu kilka milionów w tą czy w tą to co dla Romka? 8)
A Ben Arfa to moim zdaniem największy francuski talent!Ile on ma 18 czy 19?
Całe 18.Skończone w marcu.Powiedzcie mi ludzie, dlaczego we Francji umieją sobie poradzić z młodzierzą a u nas nie.Czy u nas nie ma ludzi myślących ? Listek jedź do Czech i nie wracaj bez czynów :x !
"Nie rodzimy się żydami, katolikami czy muzułmanami, tylko przyłączamy się do nich i dajemy im pieniądze, po czym uzyskujemy w ten sposób usprawiedliwienie naszej niechęci do innych."
Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: vieris »

BEZ WĄTPIENIA ZAŚ WYGRA LYON BEZ ŻADNEJ WALKI MOŻNA BY POWIEDZIEĆ NA LUZIE OCZYWISCIE JESLI NIKT NIE ODEJDZIE Z PODSTAWOWEGO SKŁADU
TROCHE MI SIE CHCE ŚMIAC JAK KOLEGA PIPPEN MÓWI O WZMOCNIENIACH PSG ,MARSYLI CZY LILLE WZMOCNIŁ TO SIĘ TYLKO LYON I TO WIDAĆ JAK CAREW WYMIATA W KAŻDYM MECZU 2 GOLE
NAPISZ KOGO DOBREGO POZYSKALI RYWALE LYONU :lol: :lol: :lol: :lol

Wyłącz Capslock jak piszesz.

spoxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Obrazek
„Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce.” -Pepino Prisco
Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: xaver »

Kielich pisze:inne rozwiazanie jak obrona tytulu przez OL byloby przynajmniej dla mnie spora niespodzianka.
Jesli Lyon nie zdominuje ligi to moze by ciekawie. Wszystko wskazuje na to, że niestety tak będzie. Do walki o tytuł może jedank właczy sie wiele zespołów (wszystkie z ankiety i moze ktoś jeszcze). Najbardziej chciałbym żeby wygrało Monaco.
Ludzie Zasad
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Bogi pisze:Powiedzcie mi ludzie, dlaczego we Francji umieją sobie poradzić z młodzierzą a u nas nie.Czy u nas nie ma ludzi myślących ? Listek jedź do Czech i nie wracaj bez czynów !

No bo tam jest do groma akademi piłkarskich, w meczach młodzieżowych nie stawia sie na wyniki tylko na jakość gry. U nas czesto na meczach trampkarzy trenerzy wydzierają sie na tych biednych chłopców jak im coś nie wyjdzie a przecież to napewno im nie pomaga. Za dużą wage przywiązuje sie do wyników i to moim zdaniem to jest wielki problem polskiej piłki.
Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”