Kanały Sportowe

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza »

Wiecie coś na temat tego co pisza w nowym magazynie do rachunku ??

Canal + będzie pokazywał mecze reprezentacji Angli :!: już od Austryjaków zacznają . :shock: widać "Skomu" ma mocna pozycje w C+ i Agnielska piłke przez forsował :lol:

Agielska kadra ?? czemu nie liga Brazylijska - Argentyńska ?? Tu sie mogli zekręcic. Też było by cool. W nocy NBA na zwyklym a na C+2 np. derby River - Boca :twisted: I jak ktos sobie wraca na chatke o 2 w nocy klasyka na dobranoc :wink: :lol:
Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk »

Myślę, że pomysł z ligą argentyńską lub brazylijską jest bardzo ciekawy. Może można by wysłać do C+ maila z pytaniem czy coś takiego jest w ogóle możliwe :roll: ?

Fajnie, że będą mecze Anglii :D . Będzie można sobie pooglądać rywali :twisted: .

A tak przy okazji: wie ktoś dlaczego w tym tygodniu nie było Smokowskiego i Twarowskiego(zeditowane, aby się nie czepiali więcej :lol: )? Nie komentowali ani jednego meczu, a Lige + prowadził Wolski, a Ligę + Ekstra również Wolski do spółki z Laskowskim. Wie ktoś czemu? :?
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2005, 13:14 przez Pisakk, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Nuevo Mestalla Grand Opening - 2009/2010
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post autor: fieldy »

Pisakk pisze:Twardowskiego
prawdopodobnie poleciał na księżyc :lol:

Ligi południowoamerykańkie - świetny pomysł.
W sumie polski szary kibic nie ma mozliwości oglądania tych zespołów - a tak [nie mówię o każdej kolejce] ale co jakiś czas mogliby pokazać jakieś ciekawsze mecze, napewno znalazłoby się kilka szlagierów.

Myślę, że niedługo zaczną też pokazywać ligę rosyjską.
Coraz lepsi zawodnicy tak przyjeżdzają [Alenichev, Cavenaghi, Jop :lol: ]
Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy »

mecze na zywo z lig poludniowoamerykaskich sa w nocy. nie wiem czy warto wydac hajs na licencje na ligi, czy na pojedyncze mecze, by lecialy w nocy i mialy niska ogladalnosc. prawa na retransmisje w dzien na pewno bylyby tansze, to mze byc spoko pomysl. przede wszystkim by musiali zbadac rynek, czy byloby zainteresowanie. raczej w polsce nie ma (poza corinthiansem) kibicow druzyn z tamtego kontynentu. wiadomo, ze fajnie obejrzec meczyk baca - river, czy copa libertadores, ale czy cos poza tym... watpie
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Myślę, że pomysł z ligą argentyńską lub brazylijską jest bardzo ciekawy. Może można by wysłać do C+ maila z pytaniem czy coś takiego jest w ogóle możliwe
Świety pomysł Pisakk może napisać czy zadzwonić czy wogóle jest taka możliwośc. Bo może sie okazac żeprawa tych lig sa tyle warte co np. Ligue 1 czy Serie A :roll: to wtedy na pewno podziekuja za szalone propozycje :twisted:

Myślę, że niedługo zaczną też pokazywać ligę rosyjską.
Coraz lepsi zawodnicy tak przyjeżdzają [Alenichev, Cavenaghi, Jop
Kolejny fajny pomysł zreszta nic co w piłka zwiazane nie jest głupie. Choć ja bym był za Turecka piłką częste "świete wojny" derbowe na "szukru szalazogru" :lol:

Trzeba naprawde napisac co oni jeszcze proponuja i moze maja jakies pomysły. Bo powstał C+2 ale tam mecze to jak świeta jak naja to pokażą a jak nie to plancza z Cinema max :lol:
Smokowskiego i Twarowskiego ??
Może w Argentynie ? z Maradona rozmawiają oprawach do meczy Boca :lol: :wink: :roll: a może poprostu piją dziń pija go na urlopie :D
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8600
Kontakt:

Post autor: cloner »

ciesze sie, ze bedziecie mogli ogladac mecze reprezentacji Anglii :lol:

co do ligi rosyjskiej - oby nie :lol:
co za duzo, to niezdrowo :lol:

wracajac do meczow reprezentacji, ZDF i ARD czesto pokazuje mecze Anglikow :)

pozdro
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Scyzoryk »

Lig z Ameryki płd raczej nie będzie . Nie opłacało by im się to . Już teras brakuje im czasu na pokazywanie meczów . jest przeciez klub kibica retransmisje ligi polskiej . Szkoda ze nie ma ligi szkockiej w c+ bym sobie Zurawia obejzał . Mecze Angli dobra sprawa , ale szkoda ze tylko u siebie bez wyjazdów .
ZA TE 30 LAT , ZA 3 LIGI SMAK NA MISTRZA POLSKI PRZYSZEDŁ CZAS HEJ MKS KORONA
Obrazek
Obrazek
amicakibic
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post autor: amicakibic »

canal plus t sport powinien pokazywać mecze równierz w ciągu tygodnia (retransmisje) oraz w piątki bo narazie pokazuje tylko w soboty i niedziele
Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Scyzoryk »

O własnie canal+ info wcale nie jest wykorzystywany tak jak powinien być :) Zapomniałem o nim było by miejsce na lige brazylijską i argentyńska :)
ZA TE 30 LAT , ZA 3 LIGI SMAK NA MISTRZA POLSKI PRZYSZEDŁ CZAS HEJ MKS KORONA
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post autor: Corinthians »

Dużo meczy z ligi argentyńskiej i Brazylijskije leci przez 22. Jedyny problem to chyba kasa. Canal+, TVP czy Polsat to są same Harpagony. Nie zainwestują w cos co nie jest sprawdzone. Canal+ ma już dużo lig, więc gdyby dodać jeszcze dwie to by było już dla nich za dużo. Co innego z Copa Libertadores. Oglądalność byłaby duża, bo w Polsce wiele się o tym słyszy, ale nigdy nie widzi. I dopiero teraz pojawia się prblme godziny. Mecze CL lecą przeważnie między 2 a 3 nad ranem więc też niestety odpada. Retransmisje już by się nie cieszyła zainteresowaniem. Tak więc piłka południowoamerykańska w Polsce długo nie doczeka się swojego miejsca. Zapewne Copa Merica, które odbędzie się chyba w 2007 roku żadna stacja nie pokaże. Zawsze pokazływała TVP, ale jak Korzeniowski nie chce pokazwyać Wisły, to już CA na pewno nie pokaże.

Pozostaje jeszcze jedno wyjście - magazyn z bramkami z Ameryki Łacińskiej. Tutaj nie widze przeszkód, aby go pokazać. Koszty by duże nie były, porę emitowania można dowolnie dobrać, a każdy kibic futbolu chętnie by takie bramki obejrzał, wszyscy wiedzą, że najpiękniejsze bramki padają w Ameryce :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Corinthians bramki i skróty pokazuje co kolejke Eurosport 2 zawsze prawie. A klasyki na 100% 8) A co do meczy to masz racje. Copa Libertadores to też był by ich reklama. Nawet już nie chodzi o live bo nie zawsze w nocy o 1 czy nawet o 0:00 jest czas na mecz ale może potem jak warto obejrzec go z powtorki. Co prawda nie w typowym "klubie kibica" :lol: :wink: ale zawsze powtarzają wszystkie.

Kiedys czytałem ze jak stracili wyłaczność do Idea ekstraklasy czyli ich sztandar to wezmą do siebie puchary europiejsie. Ale Polsat ma jeszcze umowe i trzeba pewnie czekać a potem jakiś pakiecik :wink:

Dla tego może napisać co planuja ?? lub zadzwonić ? Pewnie nie zdradzą Nam planu strategicznego na kolejne 5 lat ale płaci sie za to troche to nich beda do dyspozycji zawsze :P [tyle mają] Któryś sie bierze za to ?? :roll: Pisakk ? Fieldy :roll: ? Zawdi? Scyzoryk :roll: czy ten jak on ma ? Zaza ? :roll: :wink:

Bo chyba nie odpowiedzieć muszą :) Wiem jak było z serie A. :twisted: Tylko jakiś cymbał puścił plote i opinia publiczna w szale i złości zabierają nam Calcio ? O nie nie pozwolimy :wink: :lol:
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

*_For_zaza_Milan_* pisze:Corinthians bramki i skróty pokazuje co kolejke Eurosport 2 zawsze prawie. A klasyki na 100%
Serio? Nie wiedziałem :( Nie mam Europsportu. Bramki z CL, ligi brazylijskiej i argentyńskije Polsat Sport pokazywał w porgramie Trans World Sport z 2 lub 3-tygodniowym opóźnieniem. Jednak ostatnio program chyba nie jest już emitowany. Bramki z ligi brazylijskiej, argentyńskiej, CL i CSA można spokojnie oglądać w necie. Mam linki. Jak ktoś chce to zapraszam na priv :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Wiesz bo kiedys to był Eurosport news i co 15 minut skróty bramki jakieś relacje wiwiady Piłka, Kosz, Tennis, Golf, i wszystko inne ...

Teraz to jest eurosport 2 i wiadomośc są od 22:00 po 12:00 co 15 minut a w innym czasie normalny probram sportowy. Nawet mecze np. Uzbekistan Bahrajn :lol:

Ostatnio Santos tylko 0;0 Pele na trybunach 8) :lol: Normalnie jest tak ze kolejka w nocy a rano informacje i bramki. Ostatnio ewentualnie jakaś zadyma na trybunach sam wiesz że czesto teraz dymią tam. :roll: Tak Freda ogladałem jak był przymierzany do Milanu :lol: Patrzylem zkim gra a potem jak grał :lol: a teraz juz hasa w Lyonie i nie trzeba czukać jak grał.

Trans World Sport ? to jest taki probram godzinny o piłce na całym świecie nie tylko tej "wiekiej" ? Koleś który go prowadzi ma taki donośny głos jak by kaca leczył ??
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

*_For_zaza_Milan_* pisze:Trans World Sport ? to jest taki probram godzinny o piłce na całym świecie nie tylko tej "wiekiej" ? Koleś który go prowadzi ma taki donośny głos jak by kaca leczył ??
No ma koleś donośny głos. Program jest ogólnie o sporcie. Nie tylko o footballu. Pokażą jedną czy dwie bramki z meczu i koniec. Ogólnie farfocel, ale zawsze coś..
Obrazek
Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post autor: Pisakk »

Zaza ja już wczoraj wysłałem pytanie czy jest w ogóle taka możliwość :D . Zobaczymy czy odpiszą... :pray: :smoke:

Wysłałem pytanie prosto do redakcji sportowej przez formularz, który znajduje się na stronie głównej Canal+. Teraz wypada tylko czekać... :wink:
Obrazek
Nuevo Mestalla Grand Opening - 2009/2010
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”