Canal + będzie pokazywał mecze reprezentacji Angli
Agielska kadra ?? czemu nie liga Brazylijska - Argentyńska ?? Tu sie mogli zekręcic. Też było by cool. W nocy NBA na zwyklym a na C+2 np. derby River - Boca

prawdopodobnie poleciał na księżycPisakk pisze:Twardowskiego

Świety pomysł Pisakk może napisać czy zadzwonić czy wogóle jest taka możliwośc. Bo może sie okazac żeprawa tych lig sa tyle warte co np. Ligue 1 czy Serie AMyślę, że pomysł z ligą argentyńską lub brazylijską jest bardzo ciekawy. Może można by wysłać do C+ maila z pytaniem czy coś takiego jest w ogóle możliwe
Kolejny fajny pomysł zreszta nic co w piłka zwiazane nie jest głupie. Choć ja bym był za Turecka piłką częste "świete wojny" derbowe na "szukru szalazogru"Myślę, że niedługo zaczną też pokazywać ligę rosyjską.
Coraz lepsi zawodnicy tak przyjeżdzają [Alenichev, Cavenaghi, Jop
Może w Argentynie ? z Maradona rozmawiają oprawach do meczy BocaSmokowskiego i Twarowskiego ??

Serio? Nie wiedziałem*_For_zaza_Milan_* pisze:Corinthians bramki i skróty pokazuje co kolejke Eurosport 2 zawsze prawie. A klasyki na 100%

No ma koleś donośny głos. Program jest ogólnie o sporcie. Nie tylko o footballu. Pokażą jedną czy dwie bramki z meczu i koniec. Ogólnie farfocel, ale zawsze coś..*_For_zaza_Milan_* pisze:Trans World Sport ? to jest taki probram godzinny o piłce na całym świecie nie tylko tej "wiekiej" ? Koleś który go prowadzi ma taki donośny głos jak by kaca leczył ??