No ale pozostaje jeszcze Manchester, Liverpool i Chelsea
Kto wygra Premiership w sezonie 2007/2008 ?
- RóżA
- Gwiazda

- Reputacja: 7
Ja w nadchodzącym sezonie liczę na poważną walkę Arsenalu o pierwszą lokatę. Skład mamy bardzo dobry, jedyne czego nam brakuje to skuteczności. Nawet kontuzje nie są aż tak dużą udręką
. Jeżeli Wenger odpowiednio dopracuje trening właśnie skuteczności, to myślę że w nadchodzącym sezonie będziemy mogli utrzeć nosa sporej ilości krytyków 
. Wszystkie trzy zespoły się wzmocniły, wszystkie załatały już braki z poprzedniego sezonu... pytanie tylko czy to od razu przyniesie aż tak dobre rezultaty... wszyscy wiemy jak wyglądała gra Chelsea po 'wzmocnieniu się' Ballackiem, Shevchenką czy Kalou 

moim faworytem jest Liverpool druzyna ta bez jakiejs bardzo mocnej kadry zdobyła 3 lokate w ostanim sezonie PL i doszla az do finalu LM faworytem sa dlatego poniewaz zaczynaja powazne wzmocnienia, fundamenty zespolu podpisaly nowe kontarkty, kasa jest, Dudek odszedl, jednym slowem gitara gra i gorzej byc nie moze
kon2r pisze:moim faworytem jest Liverpool druzyna ta bez jakiejs bardzo mocnej kadry zdobyła 3 lokate w ostanim sezonie PL
no zdobyła, a jakże tyle że wez pod uwage róznice punktową...21
I teraz powiedz mi jakie to są poważne wzomocnienia?kon2r pisze:faworytem sa dlatego poniewaz zaczynaja powazne wzmocnienia,
kon2r pisze:jednym slowem gitara gra i gorzej byc nie moze
No nie wydaje mi się zreszta wejdzi i poczytaj sobie reakcje kibiców Liverpoolu na obecną sytuacje to zobaczysz ze nie jest tak różowo
Ostatnio zmieniony 15 cze 2007, 15:41 przez Rossi, łącznie zmieniany 1 raz.
ale zdobyla...Rossi pisze:no zdobyła, a jakże tyle że wez pod uwage róznice punktową...31
malo spekulacji ? w okienku bedzie sie dzialo zapewniam cie...Rossi pisze:I teraz powiedz mi jakie to są poważne wzomocnienia?
od tego jestes tyRossi pisze:No nie wydaje mi się zreszta wejdzi i poczytaj sobie reakcje kibiców Liverpoolu na obecną sytuacje to zobaczysz ze nie jest tak różowo
kon2r pisze:ale zdobyla...
Miało być 21 sie omyliłem
Zdobyli i w tym sezonie też coś koło tego zdobedą 3-4 stać ich na to
Spekulacji do groma. Tylko że jeżeli amerykanie żałują dać wiecej niż 8 mln Ł za Maloude to czego można się spodziewać? Na razie wygląda to kiepsko nie mówie że to się nie zmieni ale na chwile obecna transfer Voronina, Lucasa i powazne zainteresowanie Benayounem mnie nie przekonujekon2r pisze:malo spekulacji ? w okienku bedzie sie dzialo zapewniam cie...
- el_sniezka
- Niereformowalny :/
- Reputacja: 0
- czeher
- Nałogowy hazardzista

- Reputacja: 1
A ja mysle ze ten kto zbanuje el_sniezkeel_sniezka pisze:Ten kto ściągnie Eto'o ;] albo jeden z 2 zespołów, ManU albo Chelsea.
Czlowieku ogarnij sie
A lige wygra MU

"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce
- czeher
- Nałogowy hazardzista

No panowie
nikt z Kanonierow nie dopuszczal nawet takiej mozliwoci a tu jeszcze Lipca nie ma a juz wiemy ze Henry juz nie zagra w Arsenalu
Tak wiec teraz kladzie sie cien na to co pisaliscie na 1stronie tego tematu
Jezeli Arsenal nie scignie snastepcy anwiazujacego przynamjniej w malej czesci do Henriego, bedzie krucho i nawet 4msc mozna bedzie miedzy bajki
Zrobmy przeglad ataku
Robin - pan kontuzja, Ade - w sumie ma predyspozycje do zastapienia w jakims stopniu Henriego
Theo w sumie teraz jak bedzie grac to dostanie najprawdopodobniej szanse w ataku a nie w pomocy jak w poprzednim sezonie - jednak mlodosc ma swoje prawa itp
Bendtner - Premeirship to nie CCC
Arsenal bedzie daleko

Zrobmy przeglad ataku
Theo w sumie teraz jak bedzie grac to dostanie najprawdopodobniej szanse w ataku a nie w pomocy jak w poprzednim sezonie - jednak mlodosc ma swoje prawa itp
Bendtner - Premeirship to nie CCC
Arsenal bedzie daleko

"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce
To że szanse Arsenalu diametralnie spadły po transferze Henry jest jasne.czeher pisze:No panowienikt z Kanonierow nie dopuszczal nawet takiej mozliwoci a tu jeszcze Lipca nie ma a juz wiemy ze Henry juz nie zagra w Arsenalu
Jezeli Arsenal nie scignie snastepcy anwiazujacego przynamjniej w malej czesci do Henriego, bedzie krucho i nawet 4msc mozna bedzie miedzy bajki
![]()
![]()
Ale nie przekreślałbym tej drużyny w walce o tytuł mistrza. Wegner jest doświadczonym trenerem i na pewno sprowadzi kogoś kto spróbuje zastąpić wielkiego Henry, choc bez dużej gotówki będzie ciężko.
Według mnie głównymi kandydatami do mistrzostwa są: Manchester i Chelsea, Liverpool z Arsenalem bedzie walczył o miejsce na "pudle".
-
kyloloko
- Kluczowy Zawodnik

Niestety, ale może tak być... ManU i Chelsea są napweno poza zasięgiem z Liverpoolem można powalczyć, ale będzie cięzko dotego Tottenham przeprowadza bardzo ciekawe transfery i napewno włączy się w walke o LM... jeżeli Wenger pozostawi tak sład bez żadnych konkretnych wzmocnień to być może LM 2008/09 na Emirates Stadium nie zagości...czeher pisze:No panowienikt z Kanonierow nie dopuszczal nawet takiej mozliwoci a tu jeszcze Lipca nie ma a juz wiemy ze Henry juz nie zagra w Arsenalu
Arsenal bedzie daleko![]()
- boskigonzo
- Kluczowy Zawodnik

Moim zdaniem ten temat wystrzelił ni to z gruchy ni z pietruchy, bo transfery mogą wiele zmienić (już chociażby inaczej będziemy patrzeć na Arsenal) i jeszcze daleka droga do nowego sezonu, więć w sumie warto go zamknąć.boskigonzo pisze:Oczywiscie ze MU zdobedzie tytuł ...![]()
Skład wzmocniony,ławka rozszerzona...W sumie wogole z tym tematem poczekalbym do zamkniecia okienka...
nie masz nic ciekawego do powiedzenia w sprawie, to po prostu nie mów // fieldy

- Hary
- Podawacz Piłek

Ja oczywiście liczę na dużą przewagę Manchesteru, chociaż z drugiej strony chciałbym aby ten sezon był interesujący. Dlatego też najlepszym wyjściem byłaby walka kilku czołowych drużyn do końca sezonu o pierwszą lokatę. Moim zdaniem nie ma co gdybać - składy drużyn mogą się jeszcze kuriozalnie zmienić, ale nie przewiduję żadnych niespodzianek, które mogłyby znacznie osłabić jakąś drużynę.
Pozdrawiam,
Hary
Pozdrawiam,
Hary
Wydaje mi sie, że w tym sezonie MU po zakupie Naniego i Hargreavesa no i z zawodnikami takimi jak C.Ronaldo, Carrick czy Rooney będzie kontynuować swoją dobrą passe. Mam nadzieje, że do walki włączy sie też Arsenal, co prawda bez Henrego, ale Wenger chyba wiedział co robi. Henry ma już swoje lata i raczej nie będzie imponował już taką skutecznością jak w poprzednich sezonach a jak wiadomo Arsenal stawia na młodzież. Zawsze jest jeszcze Van Persie.Co do poprzedniego sezonu to Henry połowę przesiedział na ławce. Ciekawe jak będzie sobie dawał sobie radę Eduardo, i jak szybko rozwijać będą sie talenty Denilsona,Wallcota czy innych. Na Liverpool bym nie stawiał mimo transferu Torresa. A i jest jeszcze Chelsea, która nie może sie przekonać za puchar LM nie jest na sprzedaż.