Kto wg was najlepej wykonuje stałe fragmenty gry?

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Obi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 1

Post autor: Obi »

C.Ronaldo, Van der Vaart. a jeśli chodzi o siłowe to R.Carlos.
United! United! United!

...and may the force, be with You...
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor »

Tardelli pisze:Ronaldinho zawsze dla mnie był świetny we wszystkim tylko nie w wolnych.
Jeżeli Ronaldinho nie wykonywał świetnie wolnych to ciekaw jestem skąd mu się uzbierało tyle bramek po stałych fragmentach. Wykonywał ich po kilkanaście w każdym meczu czy może po prostu zawodnicy w murze padali na ziemię w momencie strzału a bramkarze uciekali z bramki?
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post autor: TS borys IFC »

kaczy pisze: Co do Juninho do gol strzelony przeciwko Sedan na 1-0 w 88 minucie półfinałowego spotkania pucharu Francji jest chyba najpiękniejszym i najważniejszym w jego karierze Smile

a ten? :wink:

trudno jest ocenic kto obecnie jest nejlepszy w bicu wolnych. kiedys najlepszy bylc becks ale jak to teraz robi w stanach to nie wiem (poza tym goalkeeperzy pewnie tez nie ci co na starym kontynencie :wink: ). juninho tez byl kozakiem ale ostatnio nie slyszalem o jakichs jego spektakularnych wyczynach. a moze sebek mila? z man city ladnie sieknal. moze jak mama go wypusci na dwor to jeszcze cos pokaze.
Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Tardelli »

Mentor pisze:
Tardelli pisze:Ronaldinho zawsze dla mnie był świetny we wszystkim tylko nie w wolnych.
Jeżeli Ronaldinho nie wykonywał świetnie wolnych to ciekaw jestem skąd mu się uzbierało tyle bramek po stałych fragmentach. Wykonywał ich po kilkanaście w każdym meczu czy może po prostu zawodnicy w murze padali na ziemię w momencie strzału a bramkarze uciekali z bramki?
Jedyny Brazylijczyk w Barcie, który budził popłoch swoimi wolnymi nazywał się Vitor Borba.... :) Rivaldo Ronaldinho nigdy nie miał tego rodzaju pewności, a ostatnimi czasy totalnie obniżył loty jeżeli chodzi o ten element gry. Oczywiście jako kibic Milanu nie miałbym nic przeciwko temu by R10 był "geniuszem martwych piłek", ale po prostu nie jest. Za to cała gama jego atutów uczyniła go jednym z najlepszych graczy ostatnich lat. I oby tak dalej!
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post autor: THEMANIEK »

Mi się kiedyś brameczka Ronaldinho strasznie podobała. Cwanie kopnął piłkę idealnie pod murem gdy tamci podskoczyli. ;) Chyba że mu się po prostu udało.

A tak to moim zdaniem to najlepiej wykonuje wolne Nakamura, Ronaldo, Carlos, Juninho, Pirlo
Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 615
Kontakt:

Post autor: 10 »

Tardelli pisze: Jedyny Brazylijczyk w Barcie, który budził popłoch swoimi wolnymi nazywał się Vitor Borba.... :) Rivaldo
Pamiętam taki mecz... to chyba p. UEFA był: Milan-Barca i pojedynek na wolne Albertiniego i Rivaldo.
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
Awatar użytkownika
Lewan
Skład C
Skład C

Post autor: Lewan »

1. absolutnie Beckham;]
2. Juninho
3. Alex / Ronaldinho (obaj jak sa w formie)
Awatar użytkownika
Bundy
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: Bundy »

C. Ronaldo potrafi uderzyć z rzutu wolnego z około 25/30 m, tak samo Juninho. Ale chyba do perfekcji tą sztukę opanował David Beckham. I on wg mnie jest najlepszy w tej dziedzinie
Mentor pisze:Jeżeli Ronaldinho nie wykonywał świetnie wolnych to ciekaw jestem skąd mu się uzbierało tyle bramek po stałych fragmentach. Wykonywał ich po kilkanaście w każdym meczu czy może po prostu zawodnicy w murze padali na ziemię w momencie strzału a bramkarze uciekali z bramki?

połowe bramek strzelił z stałych fragmentów gry. Mi w pamieci została bramka z Werderem Brema w Lidze Mistrzów. Niemców ostrzgano, że Ronni strzela wysoko i musza jak najwyżej skakać... biedne chłopaczyny skakają o on pod nimi.. :lol: to było coś!
Nigdy nie mielismy problemu z wyborem,Odra naszym życiem i honorem!
Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post autor: Slim91 »

Beckham
Juninho
Ronaldinho

Któryś z powyżej.
skula10
Junior
Junior

Post autor: skula10 »

Oczywiście Juninho jeszcze Del Piero, Ronaldinho, C.Ronaldo, Pirlo
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI »

FeRo pisze:poza tym sneijder, becks, riquelme, totti, del piero, pirlo
Totti? :lol:

Jeśli chodzi o lewą nóżkę to warto wspomnieć o Recobie i Mihajlovicu. (nie wiem czy emerytach też tu można pisać :oops: )
...
PhenoM
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: PhenoM »

Rzuty wolne:
Beckham
Sneijder
Pirlo a.ka "Pyrlo"
Dżuninio

Rzuty rożne:
Beckham
Riquelme
Juninho

Według mnie najlepszymi zawodnikami w kwestii wykonywania stałych fragmentów gry są D. Beckham i Juninho Pernambucano, chociaż już się starzeją i co raz rzadziej widzimy ich popisy w tych momentach.
Obrazek
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: Cris7 »

Dla mnie to zawsze był Beckham. Miał swój styl, opanował bicie rzutów wolnych niemal do perfekcji. Bramkarze czasem się nawet nie ruszali. I to najwięksi(chociażby Casillas w spotkaniu LM).

Wielu z was wymienia Ronaldo. Podobnie jak Beckham ma swój styl,wręcz rytuał przy wykonywaniu rzutów wolnych. Jednak jeszcze sporo czasu mu zajmie zanim doścignie(o ile kiedykolwiek) Davida. Zdecydowanie za często trafia w mur. Choć jeśli wszystko wyjdzie mu idealnie to zdarzają się takie gole jak z Portsmouth.
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Awatar użytkownika
matejko12345
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post autor: matejko12345 »

1.Juninho
2.Pirlo
3.Quaresma
4.Snejder
Obrazek
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: rkoeman »

ile goli strzelil z wolnych w ostanim sezonie sneijder i wymienieni przez ciebie gracze? sadze ze niewiele

juninho to jeszcze ale nie strzelal nigdy wiecej niz np dinho jak byl zdrowy. quaresmy nie skomentuje bo nie ma czego
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”