Kto wg was najlepej wykonuje stałe fragmenty gry?
Jeżeli Ronaldinho nie wykonywał świetnie wolnych to ciekaw jestem skąd mu się uzbierało tyle bramek po stałych fragmentach. Wykonywał ich po kilkanaście w każdym meczu czy może po prostu zawodnicy w murze padali na ziemię w momencie strzału a bramkarze uciekali z bramki?Tardelli pisze:Ronaldinho zawsze dla mnie był świetny we wszystkim tylko nie w wolnych.

Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
-
TS borys IFC
- Lider Drużyny

- Reputacja: 79
kaczy pisze: Co do Juninho do gol strzelony przeciwko Sedan na 1-0 w 88 minucie półfinałowego spotkania pucharu Francji jest chyba najpiękniejszym i najważniejszym w jego karierze Smile
a ten?
trudno jest ocenic kto obecnie jest nejlepszy w bicu wolnych. kiedys najlepszy bylc becks ale jak to teraz robi w stanach to nie wiem (poza tym goalkeeperzy pewnie tez nie ci co na starym kontynencie
Jedyny Brazylijczyk w Barcie, który budził popłoch swoimi wolnymi nazywał się Vitor Borba....Mentor pisze:Jeżeli Ronaldinho nie wykonywał świetnie wolnych to ciekaw jestem skąd mu się uzbierało tyle bramek po stałych fragmentach. Wykonywał ich po kilkanaście w każdym meczu czy może po prostu zawodnicy w murze padali na ziemię w momencie strzału a bramkarze uciekali z bramki?Tardelli pisze:Ronaldinho zawsze dla mnie był świetny we wszystkim tylko nie w wolnych.
C. Ronaldo potrafi uderzyć z rzutu wolnego z około 25/30 m, tak samo Juninho. Ale chyba do perfekcji tą sztukę opanował David Beckham. I on wg mnie jest najlepszy w tej dziedzinie
połowe bramek strzelił z stałych fragmentów gry. Mi w pamieci została bramka z Werderem Brema w Lidze Mistrzów. Niemców ostrzgano, że Ronni strzela wysoko i musza jak najwyżej skakać... biedne chłopaczyny skakają o on pod nimi..
to było coś!
Mentor pisze:Jeżeli Ronaldinho nie wykonywał świetnie wolnych to ciekaw jestem skąd mu się uzbierało tyle bramek po stałych fragmentach. Wykonywał ich po kilkanaście w każdym meczu czy może po prostu zawodnicy w murze padali na ziemię w momencie strzału a bramkarze uciekali z bramki?
połowe bramek strzelił z stałych fragmentów gry. Mi w pamieci została bramka z Werderem Brema w Lidze Mistrzów. Niemców ostrzgano, że Ronni strzela wysoko i musza jak najwyżej skakać... biedne chłopaczyny skakają o on pod nimi..
Nigdy nie mielismy problemu z wyborem,Odra naszym życiem i honorem!
- Cris7
- Gwiazda

- Reputacja: 7
Dla mnie to zawsze był Beckham. Miał swój styl, opanował bicie rzutów wolnych niemal do perfekcji. Bramkarze czasem się nawet nie ruszali. I to najwięksi(chociażby Casillas w spotkaniu LM).
Wielu z was wymienia Ronaldo. Podobnie jak Beckham ma swój styl,wręcz rytuał przy wykonywaniu rzutów wolnych. Jednak jeszcze sporo czasu mu zajmie zanim doścignie(o ile kiedykolwiek) Davida. Zdecydowanie za często trafia w mur. Choć jeśli wszystko wyjdzie mu idealnie to zdarzają się takie gole jak z Portsmouth.
Wielu z was wymienia Ronaldo. Podobnie jak Beckham ma swój styl,wręcz rytuał przy wykonywaniu rzutów wolnych. Jednak jeszcze sporo czasu mu zajmie zanim doścignie(o ile kiedykolwiek) Davida. Zdecydowanie za często trafia w mur. Choć jeśli wszystko wyjdzie mu idealnie to zdarzają się takie gole jak z Portsmouth.
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
- matejko12345
- Podawacz Piłek

- Reputacja: 0
- Kontakt: