Domek nr 10 (temat luźny)
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
oby mialy racje i faktycznie to ostatanie pokolenie.
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2748
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Dziękuję bardzo Panowie
@futbolowa wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
- Hersk
- Ćwierkator

- Reputacja: 3052
- Kibicuję: Reprezentacji Polski
OSTR na Kanale Zero właśnie powiedział, że swego czasu jarał prawie 30 gramów zioła dziennie. Założmy wiec ze około 25.
Jako były doświadczony jaracz po 5-6 latach palenia potrafiłem wypalić od rana do wieczora 5 gramów dobrego zioła i to już było dla mnie kosmicznie dużo. A 25?
nie dziwie się, ze płuco pękło
Jako były doświadczony jaracz po 5-6 latach palenia potrafiłem wypalić od rana do wieczora 5 gramów dobrego zioła i to już było dla mnie kosmicznie dużo. A 25?
- Hersk
- Ćwierkator

Tak. Na koncercie.
"O chorobie raper opowiedział na płycie z 2016 roku. Wtedy przyznał, że dwa lata wcześniej, podczas koncertu w Bielsku-Białej pękło mu płuco, co objawiło się silnym bólem. Muzyk przez siedem dni nie zdawał sobie sprawy, jak poważna jest sprawa. Dopiero po tym czasie zgłosił się do lekarza"
"O chorobie raper opowiedział na płycie z 2016 roku. Wtedy przyznał, że dwa lata wcześniej, podczas koncertu w Bielsku-Białej pękło mu płuco, co objawiło się silnym bólem. Muzyk przez siedem dni nie zdawał sobie sprawy, jak poważna jest sprawa. Dopiero po tym czasie zgłosił się do lekarza"
- Ilka
- Legenda Futbolu

Kuźwa zamarłam. Ktoś na FB zamieścił informacje, że Dani Alves popełnił samobójstwo ... Na szczęście okazało się to nieprawdą, mam przynamniej taką nadzieję. Gdzieś na TT ktoś podający się za dziennikarza rozpuścił tą informację 
- Hersk
- Ćwierkator

9 lat dostał za gwałt. Można się załamać. Jeżeli naprawdę jest gwalcicelem to przysluzy sie dla swiata swojakiem.
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8358
Nie żebym specjalnie życzył śmierci, ale gwałciciela by mi szkoda nie było.
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Trzymajac sie tematu gwalcicieli ale na ludzkiej inteligencji czyli tych wszystkich fame mma to widze ze Najman znowu przegral w pierwszej rundzie. Prawie wszyscy maja go za debila bo robi z siebie debila ale dla mnie to jest przede wszystkim niezly cwaniak. Nie wiem ile on zgarnia za te walki ale pewnie idzie to przynajmniej w dziesiatki tysiecy zlotych. Pokrzyczy na konferencjach potem wyjdzie przyjmie jeden cios sie polozy i tyle. Albo cos odwali jak kiedys jezeli dobrze pamietam byla walka bokserska a on zaczal kopac i go zdyskwalifikowali.
W kazdym razie nawet oklepu nie zbierze a kasa wplywa a ci wszyscy co maja sie na pewno za madrzejszych od niego od poniedzialku znowu tyrac do roboty zeby moc wykupic kolejna "gale".
W kazdym razie nawet oklepu nie zbierze a kasa wplywa a ci wszyscy co maja sie na pewno za madrzejszych od niego od poniedzialku znowu tyrac do roboty zeby moc wykupic kolejna "gale".
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
- Hersk
- Ćwierkator

ile? Najmana stawki to 500 tysięcy złotych i w górę za jedną walkę.Chlopaczek pisze: ↑10 mar 2024, 0:39 Nie wiem ile on zgarnia za te walki ale pewnie idzie to przynajmniej w dziesiatki tysiecy zlotych.
- Ilka
- Legenda Futbolu

Ja mimo wszystko jeszcze jakiś sentyment mam do niego jako piłkarza i piłkarza FCB. No niestety ..
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1492
- Kibicuję: WIDZEW
- Ilka
- Legenda Futbolu

Pisałam o Danim