Thank you for your order!
Albo grubo albo wcale
Losowanie za 2 tygodnie

Thank you for your order!

Czyli nie tylko ja mam atrakcyjną sobotęDDK pisze: ↑16 mar 2024, 23:33 Nie mam pojęcia, przecież nie czytałem regulaminu
Szczerze nie mam pojęcia o niczym. Kumpel napisał "dawaj, zapisujemy się" to się zapisałem, najwyżej za 2 tygodnie będę się interesował w co się wjebałemPrzy moim angielskim to i tak musiałem większość tłumaczyć w translatorze, żeby przejść całą rejestracje
![]()

No to gratuluję i trzymam kciuki w losowaniu. Mnie też nosi by się zapisać na jakiś maraton ale pod koniec roku dopiero. Zrzuciłem wreszcie zbędne kilogramy i poprzez siłownię i dietę czuję się jakoś tak lżej i mocniej więc chyba przyszedł czas by się zmierzyć z królewskim dystansem.
Good luck!DDK pisze: ↑16 mar 2024, 23:33 Nie mam pojęcia, przecież nie czytałem regulaminu
Szczerze nie mam pojęcia o niczym. Kumpel napisał "dawaj, zapisujemy się" to się zapisałem, najwyżej za 2 tygodnie będę się interesował w co się wjebałemPrzy moim angielskim to i tak musiałem większość tłumaczyć w translatorze, żeby przejść całą rejestracje
![]()

Byłem jakiś czas temu na analizie techniki biegu i uczę się id nowa biegać. Na razie po 10km łydki tak bolą, że muszę zrobić 5 dni przerwy. Najbliższy miesiąc to praca nad tym. Jak się to uda ogarnąć to chce po prostu przebiec cały maraton w tym roku, gdziekolwiek.

No i mnie tym zmotywowałeś.