Także kochany forumku- do poniedziałku
Domek nr 10 (temat luźny)
No, to pora rozpoczynać długi weekend. Bory Tucholskie, rower, grill, piwko i jezioro- takie są plany, miejmy nadzieję, że pogoda ich nie pokrzyżuje.

-
Chandlerr
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 113
- Kibicuję: AC Milan
Banki lubią lecieć w kulki. Jak była stopa 1,75 to nie bylo mozliwości brać stałego, odkąd zaczęli podnosić stopy to się reklamowali, że oni dają korzystne stałe stopy! Dlatego jestem ciekaw czy nadal to próbują wciskać ludziom i czy jest wybór.
forzamilan
- Keres
- Gwiazda

- Reputacja: 1510
- Kibicuję: FC Barcelona
Polecam, pojechaliśmy rowerami stamtąd nad jezioro, do tego niedaleko na spływ Dunajcem kajakami, czy do Szczawnicy, skąd możesz wejść na Trzy Korony i Sokolicę czy pojechać rowerami wzdłuż Dunajca do Czerwonego Klasztoru na Słowacji.Hannibal pisze: ↑20 cze 2024, 9:05 Masz Eyes, albo ktoś inny, jakieś miejsce noclegowe godne polecenia nad Czorsztynem? Jakaś dobra baza wypadowa żeby zwiedzić okoliczne atrakcje i najlepiej z możliwością zjedzenia dobrego śniadania. Wcześniej jeździłem tam bardziej pod kątem rybałki, a teraz wypad z kobitą, więc przydałoby się trochę cywilizacji i udogodnień.
W drugą stronę masz niedaleko na termy Bania jeśli chcesz pochillować.
https://goo.gl/maps/BGteFGYK7sorgX8L8
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Awantura o kasę ma wrócić na jesieni do ramówki Polsatu. 
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- Magnum
- Moderator

- Reputacja: 2310
- Kontakt:
To jest akurat o wiele lepsze niż Nowy Jorkgilardino11 pisze: ↑12 cze 2024, 10:25 Jeszcze pokaż te pojemniki na śmieci na środku każdego skrzyżowania w Hiszpanii. Cudo

- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4322
- Kibicuję: AC Milan
Odwołany lot z Frankfurtu do Krakowa wczoraj. Przebukowanie na Frankfurt - Monachium I na lotnisko na szybkości bo lot był godzinę wcześniej niż ten odwołany. Oddać auto i spocony na terminal. Ledwo zdążyłem.
Noc na lotnisku bo Lufthansa oferowała wprawdzie nocleg ale było jakieś pandemonium (pogoda, masę odwołanych lotow) I hotele w promieniu 15 km od lotniska były full...
I w końcu siedzę w samolocie do Krk. Pozdro

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka
Noc na lotnisku bo Lufthansa oferowała wprawdzie nocleg ale było jakieś pandemonium (pogoda, masę odwołanych lotow) I hotele w promieniu 15 km od lotniska były full...
I w końcu siedzę w samolocie do Krk. Pozdro

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka
Life is an unexpected journey
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Ja z racji wieku pierwszy raz AOK oglądałem mając może 14/15 lat, później w czasach technikum oglądałem wszystkie odcinki na YT (chyba do tej pory są dostępne btw), ale dla mnie bez wątpienia najlepszy teleturniej jaki widziałem na własne oczy (ludzie chyba też strasznie hajpowali "Wielką grę", którą zdaje się prowadziła Stanisława Ryster, ale to już totalnie nie moje czasy, więc nie pamiętam) i mam nadzieję, że jak już wróci to nie przekombinują za bardzo ze zmianami. Kategorie pewnie trochę będą zmienione (wywalić "Wędkarstwo" pls), ale liczę na to, że będzie to jak najmocniej przypominać to co było te dwadzieścia lat temu. Za sterami ma zasiąść oczywiście niezawodny Krzysiu Ibisz.
Spoiler:
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
Spoiler:
Jaram się jak tęcza.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
No i weekend można zapisać po stronie udanych.
W piątek udało się zrobić na rowerach 6 dych z małym okładem i zakończeniem na pysznym piwku w browarze Tleń- jakby ktoś był w okolicy to gorąco polecam, mają szeroki wybór naprawdę smacznych warzonych tam piw. Piątkowe popołudnie to już relaks przy grillu.
W sobotę miała być druga, dłuższa wycieczka, niestety przez większość nocy i rano lało, co zwiastowało siedzenie w domu z piwem przez dzień cały. Na szczęście, koło południa wyszło słońce, także udało się chociaż ruszyć na spacer, połączony z kąpielą w jeziorze. Wiało jak cholera, dzięki czemu z pełnego słońca potrafiło zacząć w kwadrans padać, by po kolejnym znów świeciło.
W niedzielę już szybki poranny powrót, bo znowu padało i zrobiło się zimno. Ruch na autostradzie w stronę Trójmiasta pokazywał, że ludzi nie zraża to do urlopu nad morzem.
Teraz jeszcze niecałe 4 dni pracy i urlop
W piątek udało się zrobić na rowerach 6 dych z małym okładem i zakończeniem na pysznym piwku w browarze Tleń- jakby ktoś był w okolicy to gorąco polecam, mają szeroki wybór naprawdę smacznych warzonych tam piw. Piątkowe popołudnie to już relaks przy grillu.
W sobotę miała być druga, dłuższa wycieczka, niestety przez większość nocy i rano lało, co zwiastowało siedzenie w domu z piwem przez dzień cały. Na szczęście, koło południa wyszło słońce, także udało się chociaż ruszyć na spacer, połączony z kąpielą w jeziorze. Wiało jak cholera, dzięki czemu z pełnego słońca potrafiło zacząć w kwadrans padać, by po kolejnym znów świeciło.
W niedzielę już szybki poranny powrót, bo znowu padało i zrobiło się zimno. Ruch na autostradzie w stronę Trójmiasta pokazywał, że ludzi nie zraża to do urlopu nad morzem.
Teraz jeszcze niecałe 4 dni pracy i urlop
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
U mnie w sobotę rano meczyk, potem do RZeszowa na bieg i po biegu już można bylo się wyluzować. Powrót w niedziele i wieczorem meczyk, a w poniedziałek... spotkanie regionu w drugiej firmie i właśnie siedzę gdzieś pod Opolem w hotelu w lesie. Hotel średni ale otoczenie genialne, wczoraj na wieczór zrobione jeszcze 12km po lesie.