Faktycznie nieco podkoloryzowałem z określeniem "leżał najebany pod płotem", po prostu chodziło o to że mu się wiele razy film na mieście urywał że nawet nie wiedział gdzie jest. Cóż z mojej perspektywy - osoby niepijącej - w sumie żadna różnica, nie wyobrażam sobie tak się skurwić w miejscu publicznym
Domek nr 10 (temat luźny)
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
No ale ja patrzę na siebie bardzo dobrze i ja zdaję sobie sprawę że mam problem z alkoholem. Staram się ograniczać, choć różnie wychodzisickstick pisze: ↑28 lut 2025, 15:27 Faktycznie nieco podkoloryzowałem z określeniem "leżał najebany pod płotem", po prostu chodziło o to że mu się wiele razy film na mieście urywał że nawet nie wiedział gdzie jest. Cóż z mojej perspektywy - osoby niepijącej - w sumie żadna różnica, nie wyobrażam sobie tak się skurwić w miejscu publicznym I ostatecznie nic mi do tego, żyj sobie jak chcesz, to twoja sprawa. Ale jak potem jesteś pierwszy do obrzucania ludzi epitetami w stylu 'ćpun' czy 'przejarany łeb' to sory ziomek, spójrz na siebie
I zdecydowanie mocno ubarwiłeś moją opowieść, film mi się zrywa po dużych dawkach, ale nie mam problemu z powrotem do domu, zamawiam taxi, mam zaprzyjaźnionych stałych kierowców (i nigdy mnie nikt nie oszukał na pln), a ty pisałeś jakieś bzdury że koledzy muszą mnie do taxi wrzucać, bo sie przewracam
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
Odstawić bezpośrednio do poborowych na Ukrainie. Nawet bym się nie obraził gdyby to było finansowane z budżetu państwa.
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Wczoraj, po chyba 8 latach wróciłem do Muzeum Powstania Warszawskiego. Chyba zrobiło na mnie jeszcze większe wrażenie niż wtedy. Tym razem spędziłem tam 3,5h i przyznam, że tak porządnie udało mi się 80% muzeum zwiedzić. Po tym czasie byłem już trochę zmęczony i odpuściłem, ale pewnie za parę lat wrócę znowu.
W ogóle to jak byłem pewnie z 30 razy w życiu w Warszawie tak chyba pierwszy raz byłem w centrum, tak żeby pochodzić i pozwiedzać. Wczesniej pamiętam, że byłem przed pałacem prezydenckim czy Grobem Nieznanego Żołnierza, kilka razy było się pod narodowym, na marszach niepodległości, kilka razy z kumplami na turniejach, na meczu Wisły, chwilę pomieszkiwałem na obrzeżach, ale nigdy nie byłem tak, żeby kilka godzin pochodzić i pozwiedzać i w końcu się udało.
W ogóle to jak byłem pewnie z 30 razy w życiu w Warszawie tak chyba pierwszy raz byłem w centrum, tak żeby pochodzić i pozwiedzać. Wczesniej pamiętam, że byłem przed pałacem prezydenckim czy Grobem Nieznanego Żołnierza, kilka razy było się pod narodowym, na marszach niepodległości, kilka razy z kumplami na turniejach, na meczu Wisły, chwilę pomieszkiwałem na obrzeżach, ale nigdy nie byłem tak, żeby kilka godzin pochodzić i pozwiedzać i w końcu się udało.
Byłem tam dwa razy, ale za pierwszym razem na koncercie. Nie pamiętam już dlaczego był tam zorganizowany koncert (wydaje mi się, że coś związanego z otwarciem), ale w każdym razie w ogrodzie była Apocalyptica i to za darmo.
Za drugim razem byłem już na klasycznym zwiedzaniu, ale tak jak Ty też nie uważam żebym zwiedził je w całości i dokładnie.
A z łażenia po Warszawie pochodzi mój dzienny rekord kroków
- DDK
- Legenda Futbolu

Mi kompletnie ta Warszawa nie leży. Przyjechałem w piątek o 19 i tak naprawdę do 23 obszedłem od dworca do hotelu, a potem całą starówkę. Nie specjalnie uważam, ze jest tam co zwiedzać.
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
Ja mam podobne obserwacje, nie bylem specjalnie zachwycony zwiedzaniem Warszawy. Uwazam, ze sa ciekawsze miasta do zwiedzania w Polsce.
Warszawa to miasto z tych do odhaczenia i tyle.
A jakie według Was są najciekawsze miasta do zwiedzenia w Polsce? Może jakiś top3, najlepiej z uzasadnieniem? 
Nie dziwię się. Mało jest tam miejsc gdzie można przystanąć i podziwiać, wiec łatwo kroki nabić
Ostatnio zmieniony 03 mar 2025, 12:56 przez venomik, łącznie zmieniany 1 raz.
Dirty mind
- DDK
- Legenda Futbolu

Na mnie największe wrażenie do tej pory zrobił Toruń. Plus oczywiście Kraków, ale tutaj już wszystko mi spowszechniało.
Chciałbym jeszcze odwiedzić Zamość. Ładny jest Gdańsk i tak naprawdę to tyle, a zwiedziłem tych miast dziesiątki pewnie.
Chciałbym jeszcze odwiedzić Zamość. Ładny jest Gdańsk i tak naprawdę to tyle, a zwiedziłem tych miast dziesiątki pewnie.
Tak jak DDK, dla mnie numero uno to Toruń, Stare Miasto to zabytek na zabytku. No i świetne muzeum piernika
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."