ile ma lat Twoja córka że znajomi komentują negatywnie opróżnianie zmywarki?
Domek nr 10 (temat luźny)
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4322
- Kibicuję: AC Milan
Life is an unexpected journey
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1492
- Kibicuję: WIDZEW
Moja córka w tym roku skończy 8 i też sama opróżnia i napełnia zmywarkę, jestem wyrodnym ojcem? 
Bez kiboli nie ma goli.
Zależy jak wysoko są półki z naczyniamiNoName1989 pisze: ↑05 maja 2026, 15:02 Moja córka w tym roku skończy 8 i też sama opróżnia i napełnia zmywarkę, jestem wyrodnym ojcem?![]()
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
Pzszerm organizuje dla zawodników karierę dwutorową i pomaga przy organixzacji indywdualnego trybu zajęc na studiach dla zawodników.matt_ pisze: ↑05 maja 2026, 12:41Jak Szymon Kołecki był prezesem związku podnoszenia ciężarów to organizował młodym zawodnikom kursy językowe, egzaminy na prawo jazdy itd. Niestety, takie jest życie. Nawet w I lidze koszykarzy (zaplecze Basket Ligi) wielu graczy łączy uprawianie sportu z pracą. Podobnie jest zapewne w Ekstralidze rugbystów, bo z tego co zarabiają ciężko utrzymać rodzinę.
Moje dziecko wymyśliło sobie że zostanie fizjoterapeutą
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
Dobry zawód w sumie i bardzo potrzebny
W ogóle ten wybór co chcemy robić w życiu, gdy nic tak naprawdę o nim nie wiemy jest delikatnie mówiąc... dziwny. Nie uważam też, że rodzic naciskaajcy na wybór jakiejś ścieżki kariery to dobry pomysł.
W ogóle ten wybór co chcemy robić w życiu, gdy nic tak naprawdę o nim nie wiemy jest delikatnie mówiąc... dziwny. Nie uważam też, że rodzic naciskaajcy na wybór jakiejś ścieżki kariery to dobry pomysł.
- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 2157
- Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
- Kontakt:
11,5, tak jak wspomniał Kostek. A to była rozmowa ze z rodzicami starszych od niej zawodniczek – o pralkach i zmywarkach. Już im nie mówiłam, że kawę też robi i herbatę xd
Haha, no tak. To musiałbyś tu być, żeby wiedzieć jak jest
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
Mam kumpla który jest fizjo (przez moment pracował nawet dla reprezentacji Polski siatkarzy i masował po udach samego Kurka) i baaaardzo długo jego wypłata była w okolicach najniższej krajowej (nawet w czasach pracy dla kardy). Obecnie jest masażystą w jakiejś klinice i finasowowo jest już nieco lepiej, ale wciąż słabo.
W wieku 10 lat, jeśli dziecko nie potrafi sobie powiedzmy obiadu podgrzać to jest upośledzone, z winy rodziców oczywiście.
Oczywiście że mnie tam nie ma w Czewie, ale piszesz że marzysz o tym, żeby w koncu mieć wolne od oglądania gry córki. To jest właśnie narzekanie imho.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- johny batonik
- Lider Drużyny

- Reputacja: 318
Fizjo to potrzebna i dobra praca, ale nie w szpitalu ani innym przybytku na jedną zmianę
Albo coś fajnego trafisz albo będziesz jeździł do ludzi. Jeszcze możesz złapać etat na uniwerku.

Si batoniku, Konstanty mam na imię.
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
To chyba musiał być naprawdę nieporadny albo pracować na pół etatu.sickstick pisze: ↑05 maja 2026, 15:32 Mam kumpla który jest fizjo (przez moment pracował nawet dla reprezentacji Polski siatkarzy i masował po udach samego Kurka) i baaaardzo długo jego wypłata była w okolicach najniższej krajowej (nawet w czasach pracy dla kardy). Obecnie jest masażystą w jakiejś klinice i finasowowo jest już nieco lepiej, ale wciąż słabo.
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
Ja uważam że jakieś takie wyznaczanie progów na podstawie swojej historii życia jest bez sensu. Każdy jest inny, ma inny dom, inaczej się rozwija. Jak w wieku 8 lat nie chodzi samodzielnie do szkoły to jest upośledzone, jak w wieku 10 lat nie potrafi sobie odgrzać obiadu to jest upośledzone, ect. To może pójdziemy dalej z taką analogią - jak facet w wieku 30+ nie zarabia powyżej 10k netto miesięcznie to znaczy że jest nieudacznikiem życiowym. Zgadzasz się?
To ty napisałeś, ale faktem jest że w mojej podstawówce chyba 80% klasy wracało same.
Czy nieudacznikiem to nie wiem, ale z całą pewnością coś poszło nie tak.