Domek nr 10 (temat luźny)
- Keres
- Gwiazda

- Reputacja: 1511
- Kibicuję: FC Barcelona
No ale chyba nie ma obowiązku nadawania tylko ichniejszymi walizkami?
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Ale w sumie odbierasz ją z paczkomatu mozliwie blisko noclegu. Więc fakt, że mniej wygodnie się ją ciągnie traci na znaczeniu - bo nie robisz tego: dom -> lotnisko -> hotel, a jedynie dom -> paczkomat -> paczkomat -> hotel. Tylko nie wiem jak sprawnie to dziala w innych krajach i ile tam jest paczkomatów.
A pozotając w temacie walizek. Ja jakos jestem w czepku urodzony. Latam sobie z darmowym bagazem i nikt na mnie nie zwraca uwagi. Ostatnio na tydzien do Włoch poleciałem z plecakiem. Nie brałem walizki, bo sporo się na miejscu przemiszczałem i miałem kilka noclegów - więc z plecakiem mogę sobie spokojnie spacerować i zwiedzać, a z walizką jednak ciężko. Nawet jeśli plecak spory.
Na lotnisku pare osob przede mną musiało doplacać do rozmiaru bagazu. A ja niby leciałem z darmowym, a w praktyce ja go nawet nie byłem w stanie wepchnąć w ten stojak dla walizek podręcznych, a co dopiero w tę część do darmowego bagazu. Więc do wejścia na pokład to już szedłem z wyciągniętym portfelem.
I nic.
Potem czekając na busa stałem tuż za kolesiem, który tam wciskał na siłę swój dziwny plecak aby udowodnić, że może z nim lecieć za darmo. A potem patrzyłem na mój wypchany plecak, gdzie mógłbym spokojnie dwa takie plecaki wcisnąć w środek.
Dirty mind
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4328
- Kibicuję: AC Milan
venomik pisze: ↑27 maja 2026, 12:10Ale w sumie odbierasz ją z paczkomatu mozliwie blisko noclegu. Więc fakt, że mniej wygodnie się ją ciągnie traci na znaczeniu - bo nie robisz tego: dom -> lotnisko -> hotel, a jedynie dom -> paczkomat -> paczkomat -> hotel. Tylko nie wiem jak sprawnie to dziala w innych krajach i ile tam jest paczkomatów.
A pozotając w temacie walizek. Ja jakos jestem w czepku urodzony. Latam sobie z darmowym bagazem i nikt na mnie nie zwraca uwagi. Ostatnio na tydzien do Włoch poleciałem z plecakiem. Nie brałem walizki, bo sporo się na miejscu przemiszczałem i miałem kilka noclegów - więc z plecakiem mogę sobie spokojnie spacerować i zwiedzać, a z walizką jednak ciężko. Nawet jeśli plecak spory.
Na lotnisku pare osob przede mną musiało doplacać do rozmiaru bagazu. A ja niby leciałem z darmowym, a w praktyce ja go nawet nie byłem w stanie wepchnąć w ten stojak dla walizek podręcznych, a co dopiero w tę część do darmowego bagazu. Więc do wejścia na pokład to już szedłem z wyciągniętym portfelem.
I nic.
Potem czekając na busa stałem tuż za kolesiem, który tam wciskał na siłę swój dziwny plecak aby udowodnić, że może z nim lecieć za darmo. A potem patrzyłem na mój wypchany plecak, gdzie mógłbym spokojnie dwa takie plecaki wcisnąć w środek.
Bo musisz wejść z taką nonszalancją jakby Twój plecak się mieścił do stojaka i patrzyć z rozbrajającym uśmiechem, wtedy działa
Life is an unexpected journey
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4328
- Kibicuję: AC Milan
Vectra siadła w całej Polsce a akurat wygrywałem w 4 lidze E-football z gościem który swój klub nazwał Ukrainą
Przypadek?
Przypadek?
Life is an unexpected journey
- czubatka
- Gwiazda

- Reputacja: 1759
- Kibicuję: ManU za Sheringhama xD
Akurat jadłem pierogi ruskie i też mi siadł net. Za dużo zbiegów okoliczności, żeby to był przypadek.
W jednej z restauracji w Łodzi poprawność polityczna przekroczyła poziom absurdu, ruskie stały się ukraińskimi 
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
Faktycznie brzydkie te nowe Ferrari, przekonaliście mnie - nie kupię go.