Domek nr 10 (temat luźny)
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
Chyba istotne jest jeszcze czy musisz przejść kontrolę paszportową czy nie. Jak leciałem do Egiptu z Kato to spędziłem ponad godzinę w samej kolejce do kontroli, wliczając z odprawami itd zeszło ponad 3h
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1492
- Kibicuję: WIDZEW
Na szczęście to na Węgry więc bez kontroli paszportowej.
Dziękuję za podpowiedzi.
Bez kiboli nie ma goli.
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Byłem dzisiaj ma spotkaniu ambasadorów mojej uczelni. Chcą zrobić projekt absolwentów "Twoja historia może zmienić czyjąś drogę". Fajna sprawa, na 100% dostanę już profesjonalną sesję fotograficzną plus krótkie info o mnie na stronie, a jak się uda to nawet wywiad plus promocje na stronie, socialach i lindkinie mojej firmy 
A żeby się po spotkaniu odprezyc to jutro oficjalne otwarcie restauracji na stadionie Wisły, więc dzisiaj zamknięte spotkanie dla członków socios. Limit 80 osób tylko wśród socios, a z racji że zgłoszeń było dużo więcej to wybrali tylko tych z najdłuższym stażem, także 19:06 lecimy na jakiejś piwko
A żeby się po spotkaniu odprezyc to jutro oficjalne otwarcie restauracji na stadionie Wisły, więc dzisiaj zamknięte spotkanie dla członków socios. Limit 80 osób tylko wśród socios, a z racji że zgłoszeń było dużo więcej to wybrali tylko tych z najdłuższym stażem, także 19:06 lecimy na jakiejś piwko
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
A u mnie po rynku w mieście biega... niedźwiedź. 
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Ja dziś dziecko najstarsze wysyłam na bal ósmoklasisty.
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
Ale dojebana pogoda na weekend się szykuje, w końcu normalna pogoda jak na tą porę roku czyli 30+ 
Wczoraj humor poprawiła mi Telewizja Polska, zapowiedź serialu: Już za chwilę Jakub Wesołowski, pies policyjny w serialu Komisarz Alex

Niedźwiedzie ostatnio były sobie w biały dzień na Nosalu, przecież tam tysiące ludzi dziennie się przewija bo to zaraz obok Kuźnic. No nie chcialbym takiego zwierza spotkać na szlaku.
W ZOO
Kiedyś we Wrocławiu na starym stadionie Ślęży który był obok zoo miski z wybiegu miały widok na boisko
Kiedyś we Wrocławiu na starym stadionie Ślęży który był obok zoo miski z wybiegu miały widok na boisko
W Poznaniu mają eleganckie wybiegi dla niedźwiedzi.
Ale z drugiej strony pamiętam na Ukrainie w mini ZOO w stolicy oblastu i niedźwiedź w klatce 3x2 metry
Ale z drugiej strony pamiętam na Ukrainie w mini ZOO w stolicy oblastu i niedźwiedź w klatce 3x2 metry