Malwarebytes Browser Guard, uBlock Origin, ClearURLs.
Zainstalowanie tych trzech wtyczek w przegladarce Chrome powoduje ze nie ma zadnych reklam. Od razu laduje sie mecz.
Malwarebytes Browser Guard, uBlock Origin, ClearURLs.
WOW.Chlopaczek pisze: ↑22 cze 2021, 13:50 Malwarebytes Browser Guard, uBlock Origin, ClearURLs.
Zainstalowanie tych trzech wtyczek w przegladarce Chrome powoduje ze nie ma zadnych reklam. Od razu laduje sie mecz
Na to pytanie nie odpowiem bo w zasadzie nie uzywam telewizora. Moge tylko strzelac ze jakas przystawka to umozliwia.

Nie uruchamiałem ipli nigdy, ale na moim necie od upc, apka tvp sport śmiga bez zarzutów, jakość 1080p. Wklejałem w copa america nawet post z fotomatt_ pisze: ↑22 cze 2021, 14:03 Jak może być git, jak masz 7 reklam zamiast meczu i przy gorszym Internecie reklamy Ci się załączą, jednak już po nich wywala błąd? Wiadomo, że z gorszym połączeniem za dużo nie zdziałasz, ale jakoś apka Ipli sobie radzi (niezależnie od tego, czy to wykupiona czy darmowa transmisja), po prostu w niższej jakości i z opóźnieniem, podczas gdy TVP Sport w ogóle odmawia współpracy.
No tak. TV z androidem i stałe łącze od upc. I na apce tvp sport jest jakość 1080p, a na dekoderze od upc jest tylko 720p

W telefonie z apki mobilnej nigdy nie korzystałem. Ale na transmisji danych z telefonu już oglądałem, na laptopie transmisja szła 720p i zero problemów.