Bayern München - Real Madrid
Zero zaskoczenia, Neuer popełnia w tym sezonie dużo błędów.
typ ma immunitet. Nawet nie powinien grać w tym meczu bo chyba był zagrożony pauzą gdyby dostał żółtko za symulki tydzien wcześniej
Nie spodziewałem się, że obie strony polecą tak mocno aż zapomną o obronie.
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2463
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Przyjemnie było wierzyć do końca, będąc szczerym my się tyle razy ślizgaliśmy w ostatnich latach, że prędzej czy później wynik na styk na końcu meczu musiał pójść też w drugą stronę. Całościowo jestem z chłopaków zadowolony (no z większości), jakaś walka była, troszkę wylewów, wesoły dwumecz, fajny do oglądania. No my sezon skończyliśmy, ale jak na tony jakie były przed 1x8 i tak schodzimy z podniesioną głową.
@Michał M GG i wygrania całej edycji życzę
Teraz rzeczy nieprzyjemne, IMO z Tibo byśmy tu mogli zrobić awans, Lunin nie jest zły, ale brak rytmu i parodiowanie późnego Casillasa swoje znaczyły.
Camavinga podpisał na siebie wyrok, ja rozumiem sfaulować taktycznie, no ale coś takiego w takim meczu xD nie wiem gdzie, ale Francuz zatrzymał się w rozwoju i po prostu trzeba sięgnąć po kogoś nowego, najlepiej w ilości x2 do środka pola.
Mam nadzieję, że to też ostatnie tygodnie fawelarza w tym klubie, momenty, momenty i momenty. Cały czas ta sama śpiewka, mam już po prostu dosyć. Jeszcze kretyn bił brawo po czerwonej kartce dla Camy i myślałem, że zaraz on jeszcze wyleci.
Jest tu sporo do poprawy, ale też tę kadrę można w łatwy sposób naprawić przy wydaniu grubego siana, które oczywiście mamy. Pytanie czy będziemy w stanie latem podjąć odpowiednie kroki. Wątpię.
)
@Michał M GG i wygrania całej edycji życzę
Teraz rzeczy nieprzyjemne, IMO z Tibo byśmy tu mogli zrobić awans, Lunin nie jest zły, ale brak rytmu i parodiowanie późnego Casillasa swoje znaczyły.
Camavinga podpisał na siebie wyrok, ja rozumiem sfaulować taktycznie, no ale coś takiego w takim meczu xD nie wiem gdzie, ale Francuz zatrzymał się w rozwoju i po prostu trzeba sięgnąć po kogoś nowego, najlepiej w ilości x2 do środka pola.
Mam nadzieję, że to też ostatnie tygodnie fawelarza w tym klubie, momenty, momenty i momenty. Cały czas ta sama śpiewka, mam już po prostu dosyć. Jeszcze kretyn bił brawo po czerwonej kartce dla Camy i myślałem, że zaraz on jeszcze wyleci.
Jest tu sporo do poprawy, ale też tę kadrę można w łatwy sposób naprawić przy wydaniu grubego siana, które oczywiście mamy. Pytanie czy będziemy w stanie latem podjąć odpowiednie kroki. Wątpię.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

I to jest bardzo prawdopodobne to Tibo obroniłby dzisiejszą pierwszą bramkę Bayernu czy gola Kane w 1 meczu ale też trzeba przyznać że można gdybać w drugą stronę na Neuera bo dziś gdyby był sobą też by błędów uniknął.
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2463
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Ja nie oglądam na co dzień Bayernu, ale ktoś tam gdzieś pisał, że Neuerowi już się babole zdarzały częściej, a en mecz sprzed tygodnia był bardziej takim wystrzałem dawnego gigantyzmu. No jednak lat nie oszukasz.
U nas tak jak piszesz, sądzę, że z Tibo by tego pierwszego gola nie było, no ale to już takie zwykłe gdybanie. Tak czy siak awansował lepszy.
Zdania jednak nie zmienię, że stoper, wzmocnienie środka pola i ktoś do ofensywy za fawelarza "on chce tylko grać w piłkę" Juniora i ten Madryt można naprawdę w fajny sposób naprawić.
U nas tak jak piszesz, sądzę, że z Tibo by tego pierwszego gola nie było, no ale to już takie zwykłe gdybanie. Tak czy siak awansował lepszy.
Zdania jednak nie zmienię, że stoper, wzmocnienie środka pola i ktoś do ofensywy za fawelarza "on chce tylko grać w piłkę" Juniora i ten Madryt można naprawdę w fajny sposób naprawić.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- Michał M
- Bawarski Krzyżak
- Reputacja: 168
To prawda, pierwszy mecz w wykonaniu Neuera to był raczej wyjątek od reguły, jak pokazał też rewanż. Chociaż w drugiej połowie wykazał się świetnym instynktem po strzale Mbappe.
Rzeczywiście, brak Courtouisa był sporym osłabieniem Realu i to było widoczne. My w razie odpadnięcia nie mielibyśmy na tym polu wymówek, choć widać że taki Musiala to na razie pół zawodnika…
Rzeczywiście, brak Courtouisa był sporym osłabieniem Realu i to było widoczne. My w razie odpadnięcia nie mielibyśmy na tym polu wymówek, choć widać że taki Musiala to na razie pół zawodnika…

w pierwszym meczu jak wszedł to kompletnie nic ale dzisiaj już chyba fajnie?
Davies wg mnie nie w formie.
Co do meczu jeszcze na chłodno to Real osłabiła zmiana Diaza na Camavingę już nie tylko dlatego ze Camavinga grał źle ale co najmniej dlatego że Diaz był bardzo groźny dla Bayernu, jego podania uruchamiały Mbappe i atak
- Michał M
- Bawarski Krzyżak
- Reputacja: 168
Obydwaj dochodzą powoli do formy po swoich długich urazach. Kompany też dość oszczędnie ich wprowadza, to trzeba mu oddać, a i tak obydwaj mieli już drobne urazy w międzyczasie…