Największa beka jest z tego, że jak kibice Barcy pisali, ze ten finał to będzie powtórka z 2015, to wszyscy (łacznie ze mną) traktowali to jak trolling, a tu się okazało, ze mieli 100% racji
Finał LM 2016/17: Juventus - Real Madryt
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Spoiler:
- EndriuK
- Lider Drużyny

- Reputacja: 328
Marcelo się zabawił.
- MaUser_FCI
- Kapitan

- Reputacja: 234
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Asysta drugiego stopnia Ronaldo przy czwartej bramce dla Realu. GOAT!
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1492
- Kibicuję: WIDZEW
W drugiej polowie Real niczym na treningu, Juventus czekal na koncowy gwizdek.
Zlota Pilka dla Ronaldo to musi byc pewniak. Szkoda tylko Buffona.
ZIDANE!!

Zlota Pilka dla Ronaldo to musi byc pewniak. Szkoda tylko Buffona.
ZIDANE!!
Ostatnio zmieniony 03 cze 2017, 22:42 przez NoName1989, łącznie zmieniany 1 raz.
Bez kiboli nie ma goli.
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1147
- Kontakt:
Trzecia Liga Mistrzów w ciągu czterech lat. Najlepsza ekipa w historii z najlepszym piłkarzem w historii. 
- EndriuK
- Lider Drużyny

- Reputacja: 328
Mogli by dać wygrać też komuś innemu, bo chyba już się przyzwyczaili do tego 
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4322
- Kibicuję: AC Milan
I co teraz powiedzą Ci którzy mówili o najsilniejszym Juve od lat? Sam Wam kibicowałem (ze względu na Gigi Buffona - jemu się po prostu ten Puchar należy jak psu buda) ale to co zrobił z Wami Real w 2 połowie to jest gwałt. Nie wiem co zrobił Allegri w szatni ale Juve po prostu nie wyszło na 2 połowę. Dostali 2 strzały i mecz się skończył. Bo Juve mając 25 minut 2 połowy po prostu umarło mentalnie.
"Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą" - niestety ale Juve nie jest tym zespołem.
Higuain najbardziej przepłaconym graczem świata. Jeśli on kosztował 90 mln to za Roberta powinni wołać 250....Khedira chyba pomylił zespoły. Cuadrado naprawdę jest tak głupi jak myślałem a żelazna obrona Juve to taki mit na Serie A......szkoda mi Was chłopaki ale Real pokazał Juve miejsce w szeregu. Liczę na powrót Milanu i Interu do formy bo to wymusi konkurencję w Serie A która jest nieodzowna żeby zespoły z Włoch mogły nawiązać walkę z takim Realem.
"Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą" - niestety ale Juve nie jest tym zespołem.
Higuain najbardziej przepłaconym graczem świata. Jeśli on kosztował 90 mln to za Roberta powinni wołać 250....Khedira chyba pomylił zespoły. Cuadrado naprawdę jest tak głupi jak myślałem a żelazna obrona Juve to taki mit na Serie A......szkoda mi Was chłopaki ale Real pokazał Juve miejsce w szeregu. Liczę na powrót Milanu i Interu do formy bo to wymusi konkurencję w Serie A która jest nieodzowna żeby zespoły z Włoch mogły nawiązać walkę z takim Realem.
Life is an unexpected journey
- Professor Chaos
- Gwiazda

- Reputacja: 202
Mówiłem, że Juve doaranie wpierdol? Ciekawe teraz co mają do powiedzenia ci, którzy wyśmiewali.
Poza Barcą z Realem nikt nie jest w stanie rywalizować. Juve w lidze nie ma żadnych poważnych rywali, tak samo jak PSG i Bayern. Dlatego zawsze będą poziom, dwa niżej.
Poza Barcą z Realem nikt nie jest w stanie rywalizować. Juve w lidze nie ma żadnych poważnych rywali, tak samo jak PSG i Bayern. Dlatego zawsze będą poziom, dwa niżej.
Platini (president UEFA): "Barça play another sport? Barça plays football. Maybe the others play a different sport than Barça."

Gratulacje dla Realu, Juve gratulacje za cały dobry sezon, bo równie dobrze mogliśmy odpaść z Barcelona i nikt by nie płakał...
Wielkie mecz Realu, ale Ramos to największa [k****] w historii futbolu, piszemy często ze Barcelona symuluje, ale to co odwalił ten cwel to krymial, i to przy wyniku 3:1...
Wielkie mecz Realu, ale Ramos to największa [k****] w historii futbolu, piszemy często ze Barcelona symuluje, ale to co odwalił ten cwel to krymial, i to przy wyniku 3:1...
Juventus & Widzew
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1372
- Kibicuję: AC Milan
a) Allegri wisi mi 1k. Jak debil uwierzyłem, że wyciągnął wnioski z finału 2 lata temu. Głupota kosztuje.
b) po tym meczu straciłem szacunek dla Ramosa, bydle bez honoru, nie piłkarz,
c) Higuian jest ok na ligę, ale 80 baniek to płaci się za zawodnika by błyszczał w takich meczach jak obecnie a nie strzelał ogórom,
d) widać tylko kluby z Mediolanu we Włoszech mają know-how jak wygrywac finały, Juve w tym cyklu już nie ma szans,
e) autentycznie żal mi Buffona - dla niego głownie kibicowałem Juve w tym meczu
f) statystyki w play-off LM (3 ostatnie szczeble drabinki) Ronadlo w tym sezonie LM są N I E S A M O W I T E, gdyby to był Messi spuszczaniu się nie byłoby końca.
b) po tym meczu straciłem szacunek dla Ramosa, bydle bez honoru, nie piłkarz,
c) Higuian jest ok na ligę, ale 80 baniek to płaci się za zawodnika by błyszczał w takich meczach jak obecnie a nie strzelał ogórom,
d) widać tylko kluby z Mediolanu we Włoszech mają know-how jak wygrywac finały, Juve w tym cyklu już nie ma szans,
e) autentycznie żal mi Buffona - dla niego głownie kibicowałem Juve w tym meczu
f) statystyki w play-off LM (3 ostatnie szczeble drabinki) Ronadlo w tym sezonie LM są N I E S A M O W I T E, gdyby to był Messi spuszczaniu się nie byłoby końca.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2017, 22:49 przez MazurXIII, łącznie zmieniany 1 raz.

Jest ktoś w stanie mi jakoś rozsądnie wyjaśnić, dlaczego Juve tak bardzo opadło z sił w drugiej połowie? Przecież nie było wcale jakiegoś nawalu męczy ostatnio
Sent from my SM-G935V using Tapatalk
Sent from my SM-G935V using Tapatalk
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2404
- Kontakt:
Prognozowałem, że Ronaldo już nie wygra więcej złotej piłki. Wygląda na to, że mogłem nie mieć racji, ale takie mylenie się jest przyjemne. Rotację były dla niego kluczowe w tym sezonie. Pomogły odzyskać świeżość i wrócić do formy.
Mecz? Pierwsza połowa w wykonaniu Juventusu wybitna. Odkąd Real dostał możliwość gry piłką na ich przedpolu było pozamiatane. Swoją drogą rykoszek przy golu Casemiro to najlepsze zagranie Khediry od czasu jego transferu do Madrytu.
Dobrze, że to właśnie Madryt, największy klub w historii, obronił to trofeum jako pierwszy. Wielka sztuka.
Mecz? Pierwsza połowa w wykonaniu Juventusu wybitna. Odkąd Real dostał możliwość gry piłką na ich przedpolu było pozamiatane. Swoją drogą rykoszek przy golu Casemiro to najlepsze zagranie Khediry od czasu jego transferu do Madrytu.
Dobrze, że to właśnie Madryt, największy klub w historii, obronił to trofeum jako pierwszy. Wielka sztuka.
Gratulacje dla kibiców Realu. Nie jestem w stanie wytłumaczyć drugiej połowy (nawet do bramki Casemiro była kupa). Zasluzone zwycięstwo w przekroju całego meczu.
#injacekwetrust