Się zastanawiałem na co oni czekają... Myślałem, że za chwilę zaczną tańczyć na tej murawie... Cóż granie w piłkę i tak średnio im wychodzi...
Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
Liczyłem, że Katar wyrówna. Ten mecz jest tak beznadziejny, że podział punktów tu jest bardziej sprawiedliwy. Żadna z ekip nie zasługuje tu na wygraną
- Magnum
- Moderator

- Reputacja: 2316
- Kontakt:
Trochę z lipa z tym, że nie było w ogóle grafiki z SAOT bo ten karny dla Szwajcarii wyglądał na spalonego, a tu nie dostaliśmy żadnej. W dodatku liniowy był w fatalnej pozycji.

Coś co jest jeszcze mega słabe w tym turnieju z dodawanym czasem to to, ze naprawdę on nie jest dodawany tak, jak powinien być. Każda przerwa na nawadnianie trwa 3 minuty a tu mamy czaesm +4 czy +5 kiedy z palcem w dupie można zrobić +7. W Katarze może trochę i przesadzali ale ten efektywny czas gry był dodawany dokładnie. A tu trochę kupa.
Dokładnie jest jak Boro mówi - czekają na reklamy. TVP puszcza reklamy w trakcie tej przerwy czy nie? W USA anglojęzyczna stacja puszcza, a hiszpańskojęzyczna pokazuje boisko + powtórki.
Coś co jest jeszcze mega słabe w tym turnieju z dodawanym czasem to to, ze naprawdę on nie jest dodawany tak, jak powinien być. Każda przerwa na nawadnianie trwa 3 minuty a tu mamy czaesm +4 czy +5 kiedy z palcem w dupie można zrobić +7. W Katarze może trochę i przesadzali ale ten efektywny czas gry był dodawany dokładnie. A tu trochę kupa.

Maroko ładnie ciśnie i 1:0. Brazylia jak nie Brazylia na razie. I to z Ancelottim na ławce.
Mecz piłkarzy Realu na ten moment 
W końcu jakiś dobry mecz na tym mundialu. Brazylia się odgryza jednak, więc nie mamy jednostronnego meczu. Maroko świetne jak na razie, ciekawe czy znów zajdzie daleko.
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Ale Mielcarski dodal Carlo. Wygrana liga angielska z Evertonem. Duze osiagniecie.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Jak można być takim dzbanem?Chlopaczek pisze: ↑14 cze 2026, 1:16 Ale Mielcarski dodal Carlo. Wygrana liga angielska z Evertonem. Duze osiagniecie.
Oni biorą frajerów, bo coś tam pograli w piłkę, a nie ekspertów i potem są takie kwiatki. Beka xD
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4328
- Kibicuję: AC Milan
Abstrahując od poziomu gry to mega mi sie ten mecz zle oglada z powodu ustawienia kamery i boiska (wyglada jak jakies zmniejszone). Mam wrażenie jakbym oglądał polska 1 lige a nie MS
Life is an unexpected journey
- Magnum
- Moderator

- Reputacja: 2316
- Kontakt:
zgadzam się. Realizacja była gorsza niż pierwszy lepszy mecz premier league

- yedraz
- Gwiazda

- Reputacja: 1068
- Kibicuję: Jagiellonia Białystok
Bo my jesteśmy porąbani.
Będą jeszcze gorsi.
Ale tylko w pierwszej połowie, w drugiej obu drużynom już tak na zwycięstwie nie zależało.
I też mam nadzieję, że Maroko znowu będzie rewelacją i przynajmniej ćwierćfinał osiągnie.
Jak na razie najlepsze wrażenie zrobili Amerykanie, widać że im zależy, ale większego sukcesu na turnieju nie wróżę ekipie USA.
Forza Jagiellonia 
Haiti coraz bliżej wyrównania, brakuje kropki nad i. Brakuje tylko dobrego strzalu.
U nas klasycznie pokazują piłkarzy jak piją wodę chociaż coś mi świta że w meczu Meksyku łączyli się ze studiem.

@Magnum co grozi jak piłkarz nie zastosuje się do kary minuty poza boiskiem i wejdzie sam z siebie na boisko przed upływem tego czasu?