Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu

XXIII Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026

Kto wygra MŚ?

Hiszpania
4
15%
Francja
3
11%
Anglia
3
11%
Brazylia
5
19%
Argentyna
1
4%
Portugalia
6
22%
Niemcy
1
4%
Holandia
1
4%
Belgia
0
Brak głosów
Ktoś inny
3
11%

Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 192

Post autor: Samuraj »

Boromir pisze: 13 cze 2026, 22:38 Sędzia przytomnie poczekał aż się reklamy skończą, muzyka to był taki szyfr żeby wiedział kiedy może gwizdać.
Się zastanawiałem na co oni czekają... Myślałem, że za chwilę zaczną tańczyć na tej murawie... Cóż granie w piłkę i tak średnio im wychodzi...
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI

KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Liczyłem, że Katar wyrówna. Ten mecz jest tak beznadziejny, że podział punktów tu jest bardziej sprawiedliwy. Żadna z ekip nie zasługuje tu na wygraną

KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8599
Kontakt:

Post autor: cloner »

Brawo Katar :brawo:
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2316
Kontakt:

Post autor: Magnum »

Trochę z lipa z tym, że nie było w ogóle grafiki z SAOT bo ten karny dla Szwajcarii wyglądał na spalonego, a tu nie dostaliśmy żadnej. W dodatku liniowy był w fatalnej pozycji.

Obrazek
Samuraj pisze: 13 cze 2026, 22:45 Się zastanawiałem na co oni czekają... Myślałem, że za chwilę zaczną tańczyć na tej murawie... Cóż granie w piłkę i tak średnio im wychodzi...
Dokładnie jest jak Boro mówi - czekają na reklamy. TVP puszcza reklamy w trakcie tej przerwy czy nie? W USA anglojęzyczna stacja puszcza, a hiszpańskojęzyczna pokazuje boisko + powtórki.

Coś co jest jeszcze mega słabe w tym turnieju z dodawanym czasem to to, ze naprawdę on nie jest dodawany tak, jak powinien być. Każda przerwa na nawadnianie trwa 3 minuty a tu mamy czaesm +4 czy +5 kiedy z palcem w dupie można zrobić +7. W Katarze może trochę i przesadzali ale ten efektywny czas gry był dodawany dokładnie. A tu trochę kupa.
Obrazek
Devourer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 130

Post autor: Devourer »

Maroko ładnie ciśnie i 1:0. Brazylia jak nie Brazylia na razie. I to z Ancelottim na ławce.
Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Mecz piłkarzy Realu na ten moment :wink:

Devourer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

W końcu jakiś dobry mecz na tym mundialu. Brazylia się odgryza jednak, więc nie mamy jednostronnego meczu. Maroko świetne jak na razie, ciekawe czy znów zajdzie daleko.
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post autor: Chlopaczek »

Ale Mielcarski dodal Carlo. Wygrana liga angielska z Evertonem. Duze osiagniecie.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Awatar użytkownika
Sh00t
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 264
Kibicuję: Juventus

Post autor: Sh00t »

Chlopaczek pisze: 14 cze 2026, 1:16 Ale Mielcarski dodal Carlo. Wygrana liga angielska z Evertonem. Duze osiagniecie.
Jak można być takim dzbanem? 😅

Oni biorą frajerów, bo coś tam pograli w piłkę, a nie ekspertów i potem są takie kwiatki. Beka xD
Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4328
Kibicuję: AC Milan

Post autor: Eyesmon »

Abstrahując od poziomu gry to mega mi sie ten mecz zle oglada z powodu ustawienia kamery i boiska (wyglada jak jakies zmniejszone). Mam wrażenie jakbym oglądał polska 1 lige a nie MS
Life is an unexpected journey
Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2316
Kontakt:

Post autor: Magnum »

Eyesmon pisze: 14 cze 2026, 1:53 Abstrahując od poziomu gry to mega mi sie ten mecz zle oglada z powodu ustawienia kamery i boiska (wyglada jak jakies zmniejszone). Mam wrażenie jakbym oglądał polska 1 lige a nie MS
zgadzam się. Realizacja była gorsza niż pierwszy lepszy mecz premier league
Obrazek
Awatar użytkownika
yedraz
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1068
Kibicuję: Jagiellonia Białystok

Post autor: yedraz »

matt_ pisze: 11 cze 2026, 22:07 W ankiecie aż 3 osoby zagłosowały, że Brazylia wygra MŚ.
Bo my jesteśmy porąbani. :mrgreen:
Hannibal pisze: 11 cze 2026, 22:52 a RPA już w pierwszym meczu chce dostać odznakę kasztanów turnieju
Będą jeszcze gorsi.
Devourer pisze: 14 cze 2026, 1:06 W końcu jakiś dobry mecz na tym mundialu. Brazylia się odgryza jednak, więc nie mamy jednostronnego meczu. Maroko świetne jak na razie, ciekawe czy znów zajdzie daleko.
Ale tylko w pierwszej połowie, w drugiej obu drużynom już tak na zwycięstwie nie zależało.
I też mam nadzieję, że Maroko znowu będzie rewelacją i przynajmniej ćwierćfinał osiągnie.
Jak na razie najlepsze wrażenie zrobili Amerykanie, widać że im zależy, ale większego sukcesu na turnieju nie wróżę ekipie USA.
Forza Jagiellonia :witam:
Devourer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Haiti coraz bliżej wyrównania, brakuje kropki nad i. Brakuje tylko dobrego strzalu.
Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6561

Post autor: Boromir »

Magnum pisze: 13 cze 2026, 23:20 Dokładnie jest jak Boro mówi - czekają na reklamy. TVP puszcza reklamy w trakcie tej przerwy czy nie? W USA anglojęzyczna stacja puszcza, a hiszpańskojęzyczna pokazuje boisko + powtórki.
U nas klasycznie pokazują piłkarzy jak piją wodę chociaż coś mi świta że w meczu Meksyku łączyli się ze studiem.
Obrazek
Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6561

Post autor: Boromir »

@Magnum co grozi jak piłkarz nie zastosuje się do kary minuty poza boiskiem i wejdzie sam z siebie na boisko przed upływem tego czasu?
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”