Ostrzeżenia - komentarze

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza »

Tomusmc pisze:Bo to denerwuje, tym bardziej, że biorę to jako obrazę piłkarza. Tania napinka, ale zawsze. Wolę jak byś pisał 'który był uzależniony'

:shock: to jak :shock: jak było napisane ? "nie ważne że uzależniony ważne ze bez umowy ? wiec w czym problem ?

Druga sprawa - to co Ty bedzie oceniał co ładnie a co nie ?
Tomusmc pisze:Wykryli u niego kokainę.

I to jest kluczowe zdanie bo on może być nawet członkiem rady nadzorczej TV trwam - a nie piłkarzem - o takich ludziach mam swoje zdanie. I nie zmienisz go 8)

Ty zasłużyłeś i koniec tematu. Proste

:shock: no jak mijasz sie z prawda - Co Ty próbujesz namieszac ?
Tomusmc pisze:Wolę jak byś pisał 'który był uzależniony
A jak było ? proste :] I nie o to chodz co Ty wolisz. Zreszta skąd pewnośc że był kiedyś ? czas przeszły ?
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru »

King_of_CKM pisze:smieszy mnie to i martwi poniewaz zauwazylem ze coraz to nowi moderatorzy maja najprawdopodobniej coraz nizszy wynik IQ bo takich idiotow jak niggaz np.to ja jeszcze tu nie widzialem
Ja dałem.
*_Zaza_* koncz waść wstydu oszczędz. Jak ktoś dzisiaj napisał, taki duży, a nie potrafi przyznac się do błędu. "Paranoja". Się z tym zgadzam. Kiedyś faktycznie dostaniesz WP przez pomyłkę, zaczniesz dochodzić sprawiedliwości... i wszyscy Cię oleją.
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza »

Piwus wiesz co innego pomyłka a co innego urojenia :wink:

Jak coś pisze powinien wiedziec co a nie potem czaruje i szuka wyjscie :) jak narazie On nie zmieni mojej opini o uzależnionych :lol: a prawda jest jedna :] dawał po zaworach !

Tym bardzie ze co post mija sie z prawda a wystarczyło napisać że to tylko jemu nie pasuje i kierował sie barwami :P i działac inaczej - Bo na takich przyjdzie czas. Uzależniony :!: tyle ma jak brał Ja mu nie kazał sadze że Ty też nie wiec w czym rzecz ? a no klubie :P
Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: King_of_CKM »

Twa ironia Tomusmc była nieco nie na miesjscu i niezbyt śmieszna,ale spoko,nie bede nic pisał bo widze ze według ciebie stwierdzenie:"idiota" jest obrazliwe,a według mnie jest poprostu stwierdzeniem pewnego faktu i wykryciem pewnej choroby u Niggaza a konkretnie kretynizmu(za to mi nie mozecie dać ostrzezenia poki Niggaz nie pojedzie do specjalisty i tego nie zbada :lol: :lol: :lol: ).

Cóż,a ja nadal czekam na powody moich 7 ostrzezen ktore nadal uwazam za bez podstawne(przynajmniej 4 z nich uwazam za bez podstawne).
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru »

King_of_CKM pisze:za to mi nie mozecie dać ostrzezenia
Obrazek :lol:

Nie przesadzajmy, możemy i to bez większych wyrzutów sumienia . W sumie normalnie bym zbanił za wiązankę w temacie Real Madryt, a nie bawił się z WP, ale tak się pociesznie czyta te posty, że nie mogłem sobie darować.
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: King_of_CKM »

Cóz jak ktoś mnie prowokuje swoją glupota to niestety czasami trzeba tego kogos zbeltac.

Dobrze Piwus ze lubisz pocieszne rzeczy,w kinie jest fajny pocieszny film "Bambi 2",napewno ci sie spodoba(gwarantuje ci,nikt nie ginie :lol: :lol: :lol: )
Ostatnio zmieniony 16 lut 2006, 15:55 przez King_of_CKM, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc »

*_Zaza_* pisze:tyle ma jak brał Ja mu nie kazał
Taa, a Kali być głodny :roll:

Tak jak ci napisał Piwus - 'Kończ Waść wstydu oszczędź' bo moim zdaniem albo teraz chcesz nabić parę postów albo jesteś zbyt dziecinny żeby zrozumieć co się do ciebie mówi. Dostałeś WP i będziesz dostawał nadal jeśli zasłużysz i nic tego nie zmieni. Jeśli będzie trzeba to dostaniesz nawet bana bo niczym się nie różnisz od innych userów. Zobacze jeszcze gdzieś, że obrażasz jakiś klub to licznik ostrzeżeń będzie ci się zwiększał tylko, że wtedy to ja już będę miał to gdzieś i tłumaczyć się nie będę. Nie podoba się? przykro. Napisz do komisji gier i zakładów, a oni postarają się rozpatrzyć twoją prośbę w ciągu 30 dni. Ty nie widzisz, że męczysz wszystkich? Wypłakiwanie się na GG u innych to jest zwykłe poniżenie z twojej strony, ale rób jak chcesz, twoja sprawa.

Tyle ode mnie. Nie mam zamiaru więcej na ten temat pisać.

p.s. czekam aż Niggaz zareaguje :lol:
Obrazek

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

Jak Zaza może to i ja mogę :!: A jak :P

Otóż chciałem zaprotestować przeciwko moim nowym 2 WP :? fieldy w tym wypadku powinien się ze mną zgodzić :lol:

że niby 2 wp za napisanie w temacie 'Football videoas- Włochy' prośby o bramke Del Piero? Pomijając już sprawę, że nie widzę różnicy między prośbami o bramki w tym czy danym temacie, bo i tak na to samo wychodzi to czemu aż 2 wp? Za OT dostaje się góra 1 wp, a za pomylenie tematów 2 :shock: ? Coś chyba jest nie tak :roll:
Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: mlody_ »

bagg pisze:że niby 2 wp za napisanie w temacie 'Football videoas- Włochy' prośby o bramke Del Piero? Pomijając już sprawę, że nie widzę różnicy między prośbami o bramki w tym czy danym temacie, bo i tak na to samo wychodzi to czemu aż 2 wp? Za OT dostaje się góra 1 wp, a za pomylenie tematów 2 :shock: ? Coś chyba jest nie tak :roll:
Co z tego że nie widzisz różnicy między tym w którym temacie sie prosi o jakąś bramkę, jest regulamin tego działu i tam jest wszystko opisane.
Awatar użytkownika
persil
Skład B
Skład B

Post autor: persil »

Skladam przeprosiny za to ze mnie ponioslo w temacie Legia.
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post autor: Marco Van Basten »

Czy moderatorzy mogliby zmienić mi range z "Imitacja Forumowicza" na standardową ? Bo to troche wstyd pisać z taką rangą...
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor »

Zmień postawę to i ranga się zmieni. Nic za friko.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Gomez »

Niggaz pisze:Nic za friko.
gdzies to slyszalem...chyba Grammatik :idea:

Proste :wink: // Niggaz
Fenomen tez :P // K.J.
Obrazek
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho »

Za co dostalem dzisiaj WP?
Obrazek
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel »

Najpierw sprawdza się poczte, dopiero poźniej zadaje sie głupie pytania. Tam wszystko pisze kto, za co i dlaczego

Dostałeś WP ode mnie za "legiunie" po pierwsze mała litera, po drugie jest to raczej obraźliwe zdrobnienie

WP mozna dostać też pod komentarzami dlaczego więc zwracasz sie na forum?

pozdro
Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”